Κ. Χριστοδουλόπουλος: "Μάκη, συγχώρεσέ με"

11.12.2007
Μια «βεντέτα» που μετράει 25 ολόκληρα χρόνια ανάμεσα σε δύο αδέρφια με «βαρύ» όνομα και ιστορία. Σήμερα ο Κώστας Χριστοδουλόπουλος παραδέχεται στο ΛΟΙΠΟΝ τα λάθη του και ζητάει συγχώρεση από τον αδερφό του.

Μια «βεντέτα» που μετράει 25 ολόκληρα χρόνια ανάμεσα σε δύο αδέρφια με «βαρύ» όνομα και ιστορία. Σήμερα ο Κώστας Χριστοδουλόπουλος παραδέχεται στο ΛΟΙΠΟΝ τα λάθη του και ζητάει συγχώρεση από τον αδερφό του.

Έχετε να μιλήσετε με τον αδερφό σας, τον Μάκη, 25 ολόκληρα χρόνια. Τι σας έλειψε περισσότερο όλο αυτό το διάστημα; «Μου έχει λείψει ο αδερφός μου. Να μου σταθεί και να του σταθώ στα δύσκολα. Να ξεχάσουμε τις πίκρες του παρελθόντος. Ακόμη αναπολώ τα χρόνια όταν ήμουν 17 χρόνων και συνεργαζόμασταν».

Τι σας έκανε σήμερα να θέλετε να επικοινωνήσετε ξανά και να λύσετε αυτή την «κόντρα»;

«Θέλω να τα ξαναβρούμε. Έχουμε το ίδιο αίμα, δεν μπορούμε να είμαστε δυο ξένοι. Μεγαλώσαμε μαζί και κάποια στιγμή χωρίσαμε. Έχω πληγωθεί πάρα πολύ από εκείνη τη στιγμή. Επίσης, έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα που πριν από πέντε χρόνια είχα πει δημόσια για τον Μάκη».

Για την ιστορία, αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από πέντε χρόνια ο Κώστας Χριστοδουλόπουλος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι «με τη συμπεριφορά του ο Μάκης σκότωσε τη μάνα μας» και στη συνέχεια ότι «ο αδερφός μου βάζει μπράβους στα μαγαζιά να με κυνηγάνε».

Τι έχετε να πείτε σήμερα;

«Δεν ήταν σωστό να βγω δημόσια να τα πω. Είχα βγει εκτός λογικής. Έπρεπε να σεβαστώ και το επώνυμο της οικογένειάς μας, αλλά και τον Μάκη, που είναι πολύ σημαντική προσωπικότητα. Θυμάμαι, είχε βγει ο Μάκης και σε συνέντευξή του είχε πει ότι θα με βοηθούσε. θέλω να καταλάβει ότι πλέον δεν κοντράρομαι μαζί του. Κάποια περίοδο όντως έγινα πολύ ενοχλητικός με αυτά που έλεγα. Για όλα αυτά του ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη. Αναπνέω από τη δική του δύναμη... Είπα τότε αλήθειες, αλλά μετανιώνω για τον τρόπο που το έκανα. Έπρεπε να είχα πιάσει τον ίδιο τον Μάκη και να τα βρούμε. Τον σέβομαι. Για το όνομα του Θεού, δεν έχω κάτι μαζί του. Σήμερα δεν θέλω υλική βοήθεια. Ούτε αμάξι ούτε σπίτι θέλω. Θέλω πίσω τον αδερφό μου».

Τι μήνυμα θα του στέλνατε σήμερα;

«Θέλω να τον συναντήσω και να τον αγκαλιάσω. Και να μη με δεχτεί, εγώ θα προσπαθήσω. Αρκεί να του εξηγήσω κάποια πράγματα».

Πώς έχουν σήμερα τα επαγγελματικά σας;

«Δυσκολίες πάντα υπάρχουν. Τώρα ετοιμάζω το νέο μου δίσκο και έχω δεχθεί και μια πρόταση για εμφανίσεις στην Αμερική, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα».

Τι πρόβλημα;

«Ο επιχειρηματίας που μου έκανε την πρόταση για την Αμερική μου είπε ότι προϋπόθεση για να πάω και να τραγουδήσω είναι να πάρω την άδεια του Μάκη, για να μη δημιουργηθούν τα γνωστά προβλήματα του παρελθόντος. Φοβάται, όπως μου είπε, να με καλέσει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Μάκη. Τώρα σκέφτομαι να ειδοποιήσω πρώτα τον Ζαφείρη Μελά, που συνεργάζεται αυτήν τη στιγμή με τον Μάκη, για να τον ενημερώσει εκείνος Δεν έχω άλλο τρόπο. Εάν πει το ναι ο Μάκης, εγώ θα πάω στην Αμερική να βγάλω χρήματα».

Εάν πει «όχι»;

«Εάν πει όχι, τότε θα σημαίνει ότι κάτι άλλο συμβαίνει και ότι εκείνος δεν θέλει να κάνουμε ανακωχή. Δεν θέλω να ξανατρελαθώ Αν με αφήσει να πάω, θα βγάλω χρήματα για τα τέσσερα παιδιά μου, αλλά και για το εγγονάκι μου».

Ποια είναι η σχέση σας με τον Νίκο Καρβέλα;

«Ο Νίκος είναι πολύ έξυπνος και ταλαντούχος. Μου είχε κάνει πρόταση να είμαι πρόεδρος της επιτροπής για να βγάλουμε ένα μουσικό γκρουπ νεαρών αγοριών τσιγγάνων που είναι σήμερα στο Je t aime. Δεν μπόρεσα όμως, γιατί τότε ήμουν στη Θεσσαλονίκη».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ