Κοσμικό casting

08.11.2007
Αν όλα τα μοντέλα πήγαιναν στα casting με Rolls Royce, θα παρατούσα το κοσμικό ρεπορτάζ, θα πήγαινα στον Γιάννη Λύρα και θα άρχιζα τις πασαρέλες. Ε, με αυτά που βλέπω στα κοσμικά, τι να πω... Βέβαια, εδώ δεν ήταν οποιοδήποτε casting, αλλά ΤΟ Casting

Αν όλα τα μοντέλα πήγαιναν στα casting με Rolls Royce, θα παρατούσα το κοσμικό ρεπορτάζ, θα πήγαινα στον Γιάννη Λύρα και θα άρχιζα τις πασαρέλες. Ε, με αυτά που βλέπω στα κοσμικά, τι να πω... Βέβαια, εδώ δεν ήταν οποιοδήποτε casting, αλλά ΤΟ Casting. Το bar resto «Casting», που έκανε επίσημα εγκαίνια με ξεχωριστό χαρακτήρα. Γιατί το κλασικό στυλ εγκαινίων «καλούμε επώνυμους κοσμικούς και τους ταϊζουμε μέχρι να βαρεθούν, βγάζουμε δυο τρεις φωτογραφίες και γεια σας» έχει καταντήσει βαρετό!

Μια ανοιχτή Rolls Royce κατέφτασε στην οδό Φωκιανού. Ο σοφέρ άνοιξε την πόρτα και τέσσερα μοντέλα με «ιδιαίτερη εμφάνιση» έκαναν θεαματική είσοδο Διέσχισαν το δρόμο και κάθισαν για δείπνο!

Το bar resto «Casting» του γνωστού Παναγιώτη Δημάκη και του συνεργάτη του Γιάννη Κοτανίδη λίγες μέρες πριν από τα φθινοπωρινά πρωτοβρόχια πρόλαβε να πραγματοποιήσει ένα ξεχωριστό street party εγκαινίων με περισσότερους από 200 καλεσμένους. Η ιδιαίτερη διακόσμηση σε minimal γραμμές με ethnic πινελιές μεταφέρθηκε στη μέση του δρόμου. Σε ένα stage στο κέντρο της οδού Φωκιανού στήθηκε μια γωνία με στοιχεία από τη διακόσμηση του «Casting». Και όχι μόνο. Η σχεδιάστρια Έλενα Βορρέα εμπνεύστηκε από τα υφάσματα του μαγαζιού και δημιούργησε φορέματα υψηλής ραπτικής για τα μοντέλα, τα οποία πόζαραν καθώς απολάμβαναν ένα δείπνο με γεύσεις του διακεκριμένου σεφ Χρήστου Αθανασιάδη υπό το φως των κεριών!