Εσείς πώς τις προτιμάτε;

27.09.2010
Λαμπερές, όμορφες, πάντα στην τρίχα... Πόσες φορές δεν έχουμε θαυμάσει επώνυμες κυρίες και πόσες άλλες δεν πετάξαμε την μπηχτή μας για τις άπειρες στρώσεις make up ή τα... θαύματα που κάνει το photoshop; Κι όμως, υπάρχουν και εξαιρέσεις, πραγματικά λαμπερές! Σταρ που, όταν σβήνουν οι προβολείς, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κυκλοφορήσουν από ελαφρά μακιγιαρισμένες έως τελείως αμακιγιάριστες, ακόμη κι αν γνωρίζουν πως δίπλα τους βρίσκεται ένας παπαράτσι. Κι αν πιστεύετε πως αυτό είναι προνόμιο των επώνυμων γυναικών πριν από τα πρώτα -άντα, οι φωτογραφίες που συλλέξαμε πραγματικά θα σας εκπλήξουν!

Ελένη Μενεγάκη
Ακριβώς στα 40 της χρόνια η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» δεν διστάζει να κυκλοφορεί άβαφτη. Το έκανε για εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού τον περασμένο Σεπτέμβριο, το επανέλαβε μέσα στο χειμώνα και μάλιστα on air στη διάρκεια της εκπομπής της. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, που έχει αποκτήσει ακόμη πιο natural συνήθειες, δεν έχει ενδοιασμό να εμφανιστεί πολύ ελαφρά βαμμένη ακόμη και σε επίσημα events, όπως συνέβη πρόσφατα στη βάφτιση του παιδιού της αρχισυντάκτριάς της Ελένης Γελαλή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

Τα μακιγιάζ τύπου Αλίκη Βουγιουκλάκη με τα τραβηγμένα eye liner και τα έντονα κραγιόν που δοκίμασε όταν υποδύθηκε την εθνική μας σταρ και υιοθέτησε για κάποιο διάστημα και στην προσωπική της ζωή ήταν μάλλον υπερβολικά. Στην Κατερίνα Παπουτσάκη πηγαίνει όσο σε λίγες το natural look, όπως αποδείχθηκε τόσο από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φέτος το καλοκαίρι όσο και από τη συμμετοχή της στην κινηματογραφική ταινία «Το φιλί της ζωής».

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Η Ελληνίδα top model έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ωστόσο, όπως είχε πει παλιότερα, ένα χημικό peeling είχε δημιουργήσει σοβαρές ατέλειες στο πρόσωπό της. Κι όμως, η συγκεκριμένη φωτό αποδεικνύει πως η Βίκυ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και μπορεί να κυκλοφορεί τελείως αμακιγιάριστη.

ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Σπάνια έχουμε δει την Ντορέτα με βαρύ μακιγιάζ, γιατί ομολογουμένως δεν το χρειάζεται. Στις φετινές διακοπές της κυκλοφορούσε πάντα άβαφτη ή με πολύ ελαφρύ μακιγιάζ με λίγη μάσκαρα και λίγο lip gloss. Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως και κάποια πιο έντονα look, όπως το smoky eye, της πάνε πολύ!

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Την έχουμε συνηθίσει με έντονα μακιγιάζ, λόγω της δουλειάς της: εξώφυλλα δίσκων, εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και συναυλίες. Αν και τους τελευταίους μήνες προτιμά το gothic look, με σκούρες σκιές και γενικότερα έντονα τονισμένα τα μάτια της, στην προσωπική της ζωή αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ. Όταν βρίσκεται δε σε διακοπές με τον Τόνι, έχει μαζί της μόνο τις ενυδατικές κρέμες της και το αντηλιακό της.

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

Της αρέσει πολύ το κόκκινο κραγιόν αλλά και οι σκιές που τονίζουν το βλέμμα της. Εκτός πλατό σπάνια η Ελεονώρα θα βαφτεί έντονα. Την έχουμε δει σε πολλές νυχτερινές της εξόδους αμακιγιάριστη ή πολύ ελαφρά βαμμένη, ενώ δεν έδειξε κανένα κόμπλεξ όταν έπρεπε να βγει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην τηλεόραση, την τελευταία περίοδο του «Πρωινού καφέ», που είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υγεία της. βανα μπαρμπα

Τι κι αν η Βάνα δηλώνει πλέον στις συνεντεύξεις της πως δεν είναι «sex symbol»; Οι φωτογραφίες της ακόμη και όταν δεν φοράει μακιγιάζ αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Ποιο είναι το μυστικό της; Η χρήση ενυδατικής κρέμας, που δεν αποχωρίζεται ποτέ, και φυσικά το μεσογειακό χρώμα της επιδερμίδας της, που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα έτσι κι αλλιώς.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

Είναι γεγονός πως τη Ζέτα δεν την έχουμε πετύχει αμακιγιάριστη σε πολλά φωτογραφικά ενσταντανέ. Μάλιστα, από κάποιους σχολιάστηκαν ως υπερβολικά τα μακιγιάζ που της έγιναν φέτος στη διάρκεια του «Dancing With the Stars», με την υποσημείωση μάλιστα ότι τη μεγαλώνουν. Η συγκεκριμένη φωτογραφία της Ζέτας αλλά και οι φετινές παπαράτσι από την Πάρο που κυκλοφόρησαν αποδεικνύουν πως η παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι κούκλα και χωρίς ίχνος make up.

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Σε πολλούς τηλεθεατές της εκπομπής της Αννίτας Πάνια έκανε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν μεγάλη εντύπωση η αυθόρμητη απάντηση της «Λαίδης», όταν της ζήτησαν να αποκαλύψει την ηλικία της. Διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το λέει. Ο λόγος προφανής και αποδεικνύεται από σχετικά πρόσφατη φωτογραφία της από καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο.

ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ

Το πανέμορφο μοντέλο δεν έχει κανένα πρόβλημα να εμφανίζεται τις ιδιωτικές στιγμές casual και αμακιγιάριστο, αποδεικνύοντας πόσο τέλειο δέρμα έχει. Το μυστικό της συντρόφου του Σάκη Ρουβά είναι πως από πάρα πολύ μικρή ηλικία περιποιείται την επιδερμίδα της. Πίνει πολύ νερό, χρησιμοποιεί ενυδατική κρέμα νυκτός και ξεβάφεται πάντα, ακόμη και μετά το πιο άγριο ξενύχτι. Αν και από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή της η μικρή Αναστασία, αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ