Το ξέσπασμα της Καγια

12.11.2009
Ποιος είδε πριν από λίγες ημέρες τη Βίκυ Καγιά και δεν τη φοβήθηκε... Το ξέσπασμά της όμως ήταν αναμενόμενο και για όσους τη γνωρίζουν καλά, άργησε κιόλας να έρθει!

Ποιος είδε πριν από λίγες ημέρες τη Βίκυ Καγιά και δεν τη φοβήθηκε... Το ξέσπασμά της όμως ήταν αναμενόμενο και για όσους τη γνωρίζουν καλά, άργησε κιόλας να έρθει!

«Ας αποφασίσουν πώς επιτέλους με θέλουν», φέρεται να είπε σε υψηλούς τόνους η πανέμορφη παρουσιάστρια σε στενούς της συνεργάτες δείχνοντας την αγανάκτησή της από την κακόβουλη κριτική που δέχεται καθημερινά το τελευταίο διάστημα.

Δεν είχαν περάσει παρά μόνο μερικά εικοσιτετράωρα από τις αναλύσεις επί αναλύσεων σε blogs και μεσημεριανές εκπομπές για τη «μετάλλαξη» της Βίκυς αλλά και τη θεματολογία του «Next Top Model».

«Δεν μπορεί από Χιονάτη να μεταμορφώνεται σε κακιά μάγισσα», ακούστηκε να λέει χαιρέκακα γνωστός πανελίστας, την ώρα που συνάδελφός του με σαρδόνιο χαμόγελο συμπλήρωνε: «Δεν το ’χει, όπως δεν το ’χε στον ?Πρωινό καφέ?...».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της Βίκυς ήρθε από στήλη τηλεκριτικής, όπου αναφερόταν: «Και φυσικά, παροιμιώδης παραμένει η διαπίστωση της Βίκυς Καγιά ότι ?τα μοντέλα δεν χρειάζονται μόρφωση, αλλά εγώ βέβαια δεν ακολούθησα αυτή την οδό?. Ε καλά, δεν το έχουμε καταλάβει; Σορβόνη και βάλε».

Από την άλλη, πρόσωπα που γνωρίζουν καλά την τηλεοπτική αγορά αναφέρουν πως το όλο «πακέτο» που διαθέτει η Βίκυ αλλά και η φετινή της επιτυχία έχουν ενοχλήσει κάποιους από τους παραδοσιακούς TV stars.

«Η Βίκυ είναι επαγγελματίας σε ό,τι κι αν κάνει και αυτό το έχει μάθει από πολύ μικρή. Αν συνυπολογίσουμε ότι δεν έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα για σχόλια σχετικά με την προσωπική της ζωή, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς γιατί τη χτυπάνε και μάλιστα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή».

Και μπορεί στον «Πρωινό καφέ» να μην τα πήγε ιδιαίτερα καλά, αλλά τα πράγματα για το «Next Top Model» είναι εντελώς διαφορετικά. Παρά τα όσα ακούστηκαν στις εκπομπές για «ανορεξικές συμβουλές» και τη φωτογράφηση με τα κρέατα, ο μέσος όρος τηλεθέασης του ριάλιτι ανέβηκε από το 19,5% στο 21,5% τη Δευτέρα που μας πέρασε, κάνοντας 27,5% μέσο όρο στα νεανικά κοινά. Μάλλον εξελίσσεται σε ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα του ΑΝΤ1 χτυπώντας στα ίσα την «Παιδική χαρά» αλλά και το «Τέσσερα» του Παπακαλιάτη που προβάλλονται εκείνη την ώρα στο Mega.

«Δεν θα μου υπαγορεύσουν αυτοί την τηλεοπτική μου συμπεριφορά. Θα την καθορίσω εγώ και το κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι», φέρεται να διαμήνυσε η Βίκυ προς πάσα κατεύθυνση!