Έχει κι αυτή τα καλά της...

06.11.2009
Πώς ζουν πλέον οι άνθρωποι που αγαπήσαμε μέσα από σίριαλ, ριάλιτι και τηλεοπτικές εκπομπές; Σίγουρα η δημοσιότητα τους έχει δώσει φήμη, δόξα και χρήματα αλλά και στην καθημερινή ζωή η αναγνωρισιμότητα έχει τα καλά της.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πώς ζουν πλέον οι άνθρωποι που αγαπήσαμε μέσα από σίριαλ, ριάλιτι και τηλεοπτικές εκπομπές; Σίγουρα η δημοσιότητα τους έχει δώσει φήμη, δόξα και χρήματα αλλά και στην καθημερινή ζωή η αναγνωρισιμότητα έχει τα καλά της. Όπως στην ουρά μιας δημόσιας υπηρεσίας, που οι θαυμαστές των εγχώριων σταρ παραχωρούν τη θέση τους. Κάποιοι άλλοι, πάλι, όπως αποκαλύπτουν στο ΛΟΙΠΟΝ, γλιτώνουν τις κλήσεις της τροχαίας με το λαμπερό τους χαμόγελο και απολαμβάνουν έτσι τους καρπούς της δόξας. Βέβαια, δεν λείπουν και οι στιγμές αμηχανίας!

Ρένια Λουιζίδου: «Δεν έχω αισθανθεί ότι η δημοσιότητα είναι αβάσταχτη»
Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί φέτος στο σίριαλ «Παιδική χαρά», έπειτα από μια πετυχημένη πορεία στην τηλεόραση απολαμβάνει την αγάπη και το θαυμασμό του κόσμου. Εκείνη όμως παραμένει απόλυτα προσηλωμένη στη δουλειά της και αντιμετωπίζει με νηφαλιότητα την επιτυχία.

«Δεν έχω ζήσει κάτι ακραίο, όσον αφορά τις εκδηλώσεις θαυμασμού. Μου είναι ευχάριστο που με αναγνωρίζουν και με αγαπάνε, αλλά όλα είναι μέσα σε λογικά όρια. Δεν έχω αισθανθεί ότι η δημοσιότητα είναι αβάσταχτη στη ζωή μου. Ωστόσο, βλέπω ότι υπάρχει μια διάθεση των ανθρώπων που με αναγνωρίζουν να με εξυπηρετήσουν σε απλά πράγματα. Βέβαια, νιώθω αμήχανα και ντρέπομαι. Είναι στιγμές, πάλι, που είμαι κουρασμένη και άκεφη, όπως στην αναμονή σε ένα ιατρείο, και ο κόσμος με ρωτάει για τη δουλειά και τα σίριαλ. Αλλά και αυτά είναι μέσα στη ζωή», μας είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Παναγιώτης Πετράκης: «Από τον κόσμο εισπράττω αγάπη»
Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της καθημερινής τηλεοπτικής σειράς του Mega «Τα μυστικά της Εδέμ» μετά την επιτυχημένη πορεία του σίριαλ απολαμβάνει πλέον την αγάπη των θαυμαστών του. Όπως μας λέει, όσοι τον συναντούν στο δρόμο τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα ή ακόμα και με το όνομά του στο σίριαλ. Αλήθεια, πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τότε που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό;

«Η αναγνωρισιμότητα με έχει βοηθήσει πολύ και έχω γίνει αποδέκτης αγάπης. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να σκεφτώ και τίποτα αρνητικό? Η ζωή αλλάζει ευχάριστα».

Γιάννης Παπαθανάσης: «Χαίρομαι που με έμαθε καλύτερα ο χώρος μου»
Σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Με το γνώστο ύφος του που παρέπεμπε στον Νίκο Ξανθόπουλο συμμετέχει σε μια σειρά από διαφημίσεις που τον έκαναν αμέσως γνωστό στο ευρύ κοινό και λόγω της χαρακτηριστικής του ατάκας «όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου». Έτσι, σήμερα, έπειτα από δεκαετή πορεία στο θέατρο, νιώθει ότι γίνεται περισσότερο γνωστός στο χώρο του και πιστεύουν σ’ αυτόν οι συνάδελφοί του. Απόδειξη ο πρωταγωνιστικός ρόλος του στην πετυχημένη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους».

«Η παιδεία μου και αυτό που έχω μέσα μου με βοήθησαν και εξακολουθούν να με βοηθούν να ισορροπώ και να ξέρω πώς να διαχειριστώ την ξαφνική δημοσιότητα. Αν είσαι άνθρωπος, έχεις υγεία και αξιοπρέπεια, ξέρεις πώς να εκτεθείς αλλά και πώς να κουμαντάρεις τη δημοσιότητα», μας εξομολογήθηκε.

Σάκης Αρναούτογλου: «Απορώ όταν με κοιτάζουν στο δρόμο»
Ο αγαπημένος αδερφός του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Σάκης, είναι παρουσιαστής του δελτίου καιρού στην ΕΤ3 και μάλιστα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Φυσικά, εισπράττει ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα κάθε φορά που βγαίνει με τον αδερφό του σε δημόσιο χώρο.

«Είναι αδύνατο να μιλήσουμε με τον Γρηγόρη όταν είμαστε έξω για καφέ. Έρχονται οι θαυμαστές να του μιλήσουν, του ζητάνε αυτόγραφα, οπότε εμείς συζητάμε πάντα στο σπίτι. Όσο για τη δημοσιότητα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω πόση δύναμη έχει η τηλεόραση, αυτό το μαγικό κουτί.

Είναι εκνευριστικό και κουφό να βλέπεις κάποιους που επειδή βγαίνουν στο γυαλί νομίζουν ότι είναι κάτι καλύτερο από τους υπόλοιπους. Υπάρχουν πανέξυπνοι άνθρωποι σε άλλους χώρους που απλώς δεν τους ξέρει το ευρύ κοινό. ακόμα και σήμερα απορώ όταν με κοιτάζουν στο δρόμο, γιατί δεν νιώθω κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με έναν καθημερινό άνθρωπο. Είμαι άνθρωπος με χαμηλό προφίλ και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τη δημοσιότητα. Βέβαια, κατά περίεργο τρόπο σε βοηθάει να λύνεις καθημερινά προβλήματα. Για παράδειγμα, σε βλέπουν και σου δίνουν προτεραιότητα. Όμως, εμένα η ζωή μου δεν έχει αλλάξει εξαιτίας της».

Άννα Αδριανού: «Με αντιμετωπίζουν σαν συγγενή τους»
Μια δραστήρια, καλλιεργημένη γυναίκα με έντονη παρουσία και ρόλους μοιραίας γυναίκας ή δυναμικής συζύγου σε όσα σίριαλ έχει πρωταγωνιστήσει.

Η πολύχρονη πορεία της στο θέατρο και στην τηλεόραση την κάνουν να νιώθει πλήρης, αφού απολαμβάνει τους καρπούς της δημοσιότητας, την οποία απέκτησε σιγά σιγά και με πολύ κόπο. Φέτος την έχει... κλέψει από τους θαυμαστές της η συγγραφή, αφού ετοιμάζει ένα ερωτικό μυθιστόρημα και παράλληλα δουλεύει πάνω σε μια ιδέα για θεατρικό έργο. Ωστόσο, έχοντας, όπως λέει η ίδια, ζήσει στο σπίτι με ένα διάσημο πατέρα, η δημοσιότητα ήταν κάτι με το οποίο έπρεπε να πορευτεί από μικρή.

«Είναι κάτι που σου προσφέρει χαρές και συγκίνηση. Νιώθεις ότι δεν είσαι μόνος σου, παρά το γεγονός ότι αυτοί που σε αγαπάνε μπορεί να σου είναι άγνωστοι. Όμως, αυτό σου δημιουργεί και μια μεγάλη ευθύνη στο τι δίνεις στον κόσμο που σε ακολουθεί. Φυσικά, η αναγνωρισιμότητα σου κάνει πιο εύκολη τη ζωή. Δηλαδή, τυγχάνεις μεγαλύτερης προσοχής σε ένα νοσοκομείο, σε αντιμετωπίζουν σαν συγγενή. Υπάρχουν βέβαια και στιγμές που νιώθεις ότι δεν μπορείς να κυκλοφορείς χύμα, απεριποίητος. Για παράδειγμα, δεν μπορείς ποτέ να παίξεις ξύλο στο δρόμο. Με τη δημοσιότητα δεν θα πρέπει ποτέ να τσιμπήσεις και να γλυκαθείς. Πρέπει να ξέρεις ότι είναι μια γλυκιά, ερωτική περιπέτεια και όχι γάμος? Αυτό θα πρέπει να το επαναλαμβάνεις συνέχεια στον εαυτό σου, ώστε η δημοσιότητα να μη σου γίνει αυτοσκοπός».

Έλενα Ασημακοπούλου: «Γλίτωσα το αλκοτέστ»
Η όμορφη ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου, που από το Φεβρουάριο θα τη βλέπουμε στη μικρή οθόνη στο σίριαλ «Ονειροπαγίδα», απολαμβάνει τις εκδηλώσεις αγάπης των θαυμαστών της.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου. Κάποιες φορές βέβαια οι εκδηλώσεις θαυμασμού είναι καλοδεχούμενες, κάποιες άλλες, πάλι, είναι υπερβολικές και ίσως με χυδαίο τρόπο. Σε αυτές τις περιπτώσεις απλώς δεν ασχολούμαι. Μπορεί να τύχει να είμαι κάπου έξω και να ακούω από τη διπλανή παρέα να σχολιάζουν το πώς είμαι ? το προσπερνάω και συνεχίζω. Βέβαια, υπάρχουν και τα τυχερά. Δεν σας κρύβω ότι έπειτα από έξοδο με σταμάτησαν για αλκοτέστ και ευτυχώς τη γλίτωσα», μας αποκάλυψε.

Δέσποινα Καμπούρη: «Μου παραχωρούν το πάρκινγκ»
Τη γλυκιά παρουσιάστρια, αφού κλήθηκε σε ένα κρίσιμο διάστημα να αναλάβει χρέη οικοδέσποινας στον «Πρωινό καφέ» μετά την απομάκρυνση του διδύμου Μουτσινά - Ζαρίφη, τη βλέπουμε πλέον μαζί με τον Γιώργο Λιανό στα γυρίσματα από τα backstage των υποψήφιων παικτών του μουσικού ριάλιτι «X-Factor». Μέσα σε ένα χρόνο η Δέσποινα έγινε αναγνωρίσιμη από τους τηλεθεατές και αυτό το καταλαβαίνει και η ίδια στην καθημερινή της επαφή μαζί τους.

«Μόνο ευχάριστες συμπεριφορές βλέπω γύρω μου και τίποτα αρνητικό. Δεν αισθάνομαι ότι κάποιος έχει υπερβεί το όριο και γενικά διαπιστώνω ότι δεν ασχολούνται ούτε με τα προσωπικά μου ούτε με έχουν προσβάλει ποτέ. Ακούω γύρω μου ωραία πράγματα και σχόλια και αυτό με κάνει χαρούμενη. Όσον αφορά τα τυχερά της αναγνωρισιμότητας, δεν σας κρύβω ότι κάποιες φορές μου παραχωρούν το πάρκινγκ, όταν ψάχνω εναγωνίως».