Ποιος είναι ο κρυφός θαυμαστής που τη «χρυσώνει»;

08.10.2007
Κρυφός μεν ως θαυμαστής για όλους (ε όχι και για μας βέβαια!), πασίγνωστος δε στο πανελλήνιο για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και επιτυχίες.

Από τη ΧΡΥΣΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ


Κρυφός μεν ως θαυμαστής για όλους (ε όχι και για μας βέβαια!), πασίγνωστος δε στο πανελλήνιο για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και επιτυχίες. Σε μια στιγμή αδυναμίας ο εν λόγω κύριος «χρύσωσε» για μία ακόμη φορά τη Στέλλα Μπεζαντάκου, που είχε γενέθλια, με ένα σούπερ δώρο-έκπληξη: ένα πανάκριβο σκάφος. Τώρα η τραγουδίστρια εκτός από την πανάκριβη μεζονέτα της διαθέτει και κότερο!

Η Στέλλα Μπεζαντάκου τραγουδάει «Όλα τα λεφτά» και γίνεται χαμός στην πίστα. Το CD της έχει γίνει ύμνος των απανταχού καψούρηδων και η τραγουδίστρια μαζεύει χρήμα με ουρά, καθώς είναι η ερωτική φαντασίωση εκατοντάδων αντρών, που ρίχνουν τόνους λουλούδια στα πόδια της. Κι όμως, αυτό το ξανθό ναζιάρικο κορίτσι με το χυμώδες σώμα είναι μόνο του. Ψάχνει το ρομαντικό άντρα, τον αρρενωπό, τον τζέντλεμαν, τον «πρίγκιπα» που θα την ταξιδέψει στο όνειρο του μεγάλου έρωτα.

Αυτό το ταξίδι μαζί με την απέραντη αγάπη του θέλησε να προσφέρει στη Στέλλα ένας θαυμαστής της, που, αν και φίλος της, φαίνεται ότι έχει λαβωθεί για τα καλά από την ομορφιά, τον αυθορμητισμό και τη γνησιότητά της. Γνωρίζοντας ότι είχε τα γενέθλιά της, της πρότεινε πριν από λίγες μέρες, που ακόμα ο καιρός ήταν ζεστός, να πάνε μια βόλτα με το σκάφος του. Η Στέλλα λατρεύει τη θάλασσα, γι αυτό άλλωστε μένει στη Γλυφάδα. Η ιδέα της άρεσε κι έτσι η βόλτα κανονίστηκε. Πού να φανταστεί ότι το σκάφος στο οποίο πάτησε το ποδαράκι της και του ανήκε θα γινόταν δικό της; Ότι αυτό θα ήταν το ακριβότερο δώρο γενεθλίων που της έχουν κάνει ποτέ; Κι όμως έτσι έγινε, όπως μας διαβεβαίωσε πηγή από το περιβάλλον της. Ο ερωτοχτυπημένος θαυμαστής της έβγαλε ένα κουτάκι, που δεν είχε μέσα βέρα αν και απ ό,τι φαίνεται η Στέλλα στο επόμενο κουτάκι μπορεί να βρει ακριβώς αυτό, αλλά το κλειδί του σκάφους του. Της το έδωσε και της ευχήθηκε «καλορίζικο» μαζί με τα «χρόνια πολλά». Εκείνη δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.

Μια βόλτα στον Αργοσαρωνικό με το καινούργιο της απόκτημα ήταν ό,τι έπρεπε για να συνηθίσει στην ιδέα. Η Στέλλα αφέθηκε στα χάδια του ήλιου κι έκανε ηλιοθεραπεία με την άνεσή της, σαν πραγματική σταρ, αδιαφορώντας για τους paparazzi που την κυνηγούν σε κάθε της βήμα. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ΛΟΙΠΟΝ, η Στέλλα απολαμβάνει τις χαρές της σκαφάτης ζωής. Ποιος όμως κρύβεται πίσω από αυτό το δώρο; πρόκειται για έναν πολύ γνωστό άντρα, ιδιαίτερα δημοφιλή στο γυναικείο φύλο.

Είναι ευκατάστατος και θεωρείται σούπερ επιτυχημένος στον τομέα του. Ο έρωτάς του με τη Στέλλα κρατάει χρόνια και την πολιορκεί στενά διεκδικώντας μια θέση στη ζωή της. Όμως, εκείνη δεν είναι έτοιμη να δεσμευτεί. Ωστόσο, κι εκείνος από την πλευρά του έχει να τακτοποιήσει στα προσωπικά του κάποιες υποθέσεις που χρονίζουν. Μήπως όμως περιμένει το τελικό «ναι» της Στέλλας για να αφήσει πίσω του το παρελθόν και να ανοίξει καινούργια σελίδα στη ζωή του μαζί της;