Γυμνή μόνο για τον Άνθιμο

04.10.2007
Τι και αν η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε ότι δεν εμφανίζεται γυμνή στο σανίδι; Η επίμαχη σκηνή της σαραντάρας με τον πρωτάρη τελικά θα γίνει και θα συζητηθεί πολύ, αφού επιφυλάσσει μια έκπληξη!

Από τη Σίσσυ Μενεγάτου

Τι και αν η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε ότι δεν εμφανίζεται γυμνή στο σανίδι; Η επίμαχη σκηνή της σαραντάρας με τον πρωτάρη τελικά θα γίνει και θα συζητηθεί πολύ, αφού επιφυλάσσει μια έκπληξη! Το ΛΟΙΠΟΝ σας αποκαλύπτει το γυμνό μυστικό της Βάνας και του Άνθιμου Ανανιάδη στην παράσταση «Η σαραντάρα και ο πρωτάρης».

Από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε ότι η Βάνα Μπάρμπα «χτυπάει» φέτος στο θέατρο με το έργο «Η σαραντάρα και ο πρωτάρης» στο «Βρετάνια» και μάλιστα διεκδίκησε και κέρδισε τον Άνθιμο Ανανιάδη στο θεατρικό του ντεμπούτο, όλοι άρχισαν να μιλάνε για τη γυμνή σκηνή της αποπλάνησης. Η γνωστή ηθοποιός, όμως, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα εμφανιστεί γυμνή και πως η συγκεκριμένη σκηνή θα είναι έκπληξη! «Το γυμνό δεν μου το επιτρέπει πλέον η ηλικία μου. Έχω επίγνωση του χρόνου που περνάει οριστικά και δεν θέλω να εκτεθώ», είπε στο συνάδελφο Δημήτρη Μαυρίδη σχετικά.

Τι θα γίνει, λοιπόν; Θα την δούμε τελικά γυμνή να ξελογιάζει τον πρωτάρη Άνθιμο ή το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να μην εκθέσει τον εαυτό της ολόγυμνο στο κοινό; Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και αυτή η έκπληξη για την οποία μίλησε η ηθοποιός είναι το τρικ που θα «καλύψει» όσο είναι δυνατόν τη γύμνια της επί σκηνής, χωρίς ωστόσο να προδίδει το έργο, που έχει και τη σεξουαλική «νοστιμιά» του, κάτι που αρέσει στους θεατές. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Βάνα έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον έμπειρο σκηνοθέτη της Γιάννη Ιορδανίδη αποφάσισε να κρατήσει το αισθησιακό του πράγματος. Τι εννοώ; Ναι, θα μείνει γυμνή στη σκηνή, ο τυχερός όμως που θα την δει έτσι για λίγα δευτερόλεπτα πριν κλείσουν τα φώτα θα είναι μόνο ο Άνθιμος Ανανιάδης. Αλλά και αυτός με τη σειρά του προτίμησε να μην κάνει ντεμπούτο ολόγυμνος, γι αυτό και θα την περιμένει φορώντας μόνο ένα μαύρο σλιπ, που θα αναδεικνύει το γυμνασμένο του σώμα!

Η Βάνα θα βγαίνει από το ντους τυλιγμένη με μια πετσέτα και πριν ο πρωτάρης Άνθιμος προλάβει να συνέλθει από την έκπληξη εκείνη θα γυρίζει προς το μέρος του, θα πετάει με μια κίνηση την πετσέτα και θα τον αγκαλιάζει, ενώ ήδη η μουσική θα έχει δυναμώσει και την επίμαχη στιγμή θα σβήνουν τα φώτα Όπως μάθαμε, θα υπάρχει ειδικός φωτισμός με φίλτρα που έχουν έρθει από το εξωτερικό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε, είναι γνωστή η τελειομανία της Βάνας Μπάρμπα και σε αυτήν τη δουλειά αναμένεται να ξεπεράσει τον εαυτό της. Η χημεία τόσο με το σκηνοθέτη της παράστασης Γιάννη Ιορδανίδη όσο και με τον Άνθιμο Ανανιάδη είναι εξαιρετική και όλα συναινούν στο ότι η παράσταση θα είναι από τις καλύτερες της σεζόν. Παρ όλα αυτά, βρέθηκαν ήδη οι «κακές γλώσσες», που μίλησαν για εντάσεις στις πρόβες τόσο με τον Άνθιμο όσο και με τον Γιάννη Ιορδανίδη και μάλιστα την ήθελαν να αποχωρεί εκνευρισμένη από πρόβα.

«Ποιος τα λέει πάλι όλα αυτά; Η Βάνα είναι μια ωραία, άνετη γυναίκα που δεν ασχολείται με τίποτα απ όλα αυτά», απάντησε ο νεαρός συμπρωταγωνιστής της, ενώ και ο γνωστός σκηνοθέτης μας δήλωσε ότι ουδέποτε υπήρξε η παραμικρή ένταση μεταξύ τους. «Είναι αποκυήματα της φαντασίας κάποιων», μας είπε και συμπλήρωσε: «Η Βάνα εργάζεται σκληρά και είναι σαν μαθήτρια όταν ανεβάζει ένα έργο. Είναι πολύ τυπική σε όλα της και θα κάνουμε μια εξαιρετική δουλειά».

Πάντως, η αισθησιακή σκηνή της Βάνας με τον Άνθιμο δεν είναι η μόνη έκπληξη στην παράσταση, καθώς η νεαρή ηθοποιός Βάσια Βασιλείου, που το καλοκαίρι έπαιζε στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Το γαλάζιο πουλί», θα κάνει κανονικό στριπτίζ στο σανίδι, όπως απαιτεί το σενάριο.