Ένα δαχτυλίδι για τη Νατάσα

11.09.2007
Ο έρωτας δεν κρύβεται και στην περίπτωση του Σέρρου Μύρτα και της Νατάσας Θεοδωρίδου κάνει «μπαμ» από μακριά. Αφού λοιπόν το αγαπημένο ζευγάρι

Από τη Βίκυ Διαμάντη


Ο έρωτας δεν κρύβεται και στην περίπτωση του Σέρρου Μύρτα και της Νατάσας Θεοδωρίδου κάνει «μπαμ» από μακριά. Αφού λοιπόν το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι, με την επιστροφή τους στην Αθήνα εκείνος της επεφύλασσε μια έκπληξη... Της έκανε δώρο ένα πανάκριβο δαχτυλίδι!
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ και αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έδιναν ημερομηνία λήξης στη σχέση τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, αυτοί συνεχίζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η σχέση λοιπόν της αγαπημένης τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου και του νεαρού επιχειρηματία Σέρρου Μύρτα καλά κρατεί. Έτσι, πριν από λίγες μέρες ο Σέρρος επεφύλασσε μια έκπληξη στην αγαπημένη του, ένα πανάκριβο δαχτυλίδι, το οποίο της έκανε δώρο ως απόδειξη της αγάπης του.

Με το που επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές η δημοφιλής τραγουδίστρια έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, αφού έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες για τις εμφανίσεις της στο «Βοτανικό», και μιας και όλοι γνωρίζουμε ότι η προσαρμογή στην καθημερινότητα είναι δύσκολη μετά τις διακοπές, έτσι και η Νατάσα ένιωθε αρκετά πιεσμένη. Ο Σέρρος παρατήρησε ότι τα κέφια της αγαπημένης του ήταν κάπως πεσμένα και σκέφτηκε να κάνει κάτι για να της φτιάξει τη διάθεση. Της δώρισε, λοιπόν, ένα πανάκριβο δαχτυλίδι, η οποία μόλις το είδε ενθουσιάστηκε και μάλιστα δεν αποκλείεται να το δούμε να στολίζει το χέρι της στην πρεμιέρα του «Βοτανικού».

Οι δυο τους, άλλωστε, ζουν ίσως την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους.