Τι θα δούμε τη Δευτέρα

07.09.2007
Αποκλείεται να μην είδατε το τρέιλερ που διαφημίζει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της «Μαρίας της άσχημης», που σάρωσε πέρυσι και τρέλανε όλα τα μηχανάκια της AGB.

Αποκλείεται να μην είδατε το τρέιλερ που διαφημίζει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της «Μαρίας της άσχημης», που σάρωσε πέρυσι και τρέλανε όλα τα μηχανάκια της AGB. Αυτό που ο Αλέξης Μαντάς κάθεται αναπαυτικά στο τεράστιο γραφείο του μέχρι τη στιγμή που χτυπάει η πόρτα του και βλέπει απέναντί του τη γραμματέα του «μεταμορφωμένη» σε καλλονή! Κι εκεί που όλοι περιμένουμε να δούμε το νέο πρόσωπο της «άσχημης» πέφτει το λευκό φόντο κρατώντας μας σε αγωνία... Θα δούμε άραγε τη Μαρία όμορφη στην πρεμιέρα της σειράς;

Η απάντηση ήταν κατηγορηματική: «Θα αργήσουμε ακόμη να δούμε τη μεταμόρφωση της Μαρίας. Η πρωταγωνίστριά μας θα μεταμορφωθεί κοντά στα Χριστούγεννα», καθώς, όπως μας είπαν οι ίδιες πηγές, θα της πάρει ένα τρίμηνο για να καταλάβει ότι το φιλί που της έδωσε ο Αλέξης Μαντάς (Άνθιμος Ανανιάδης) ήταν... σικέ. Ο Αλέξης έχει κάθε λόγο να θέλει να της αρπάξει την εταιρεία Ecomoda και η Μαρία, ερωτευμένη όπως είναι, θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να καταλάβει το ύπουλο παιχνίδι του Αλέξη. Αυτό θα συμβεί στις αρχές Δεκεμβρίου, κάτι που για εκείνη θα είναι ένα γερό χαστούκι αλλά και μάθημα συγχρόνως.

Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβει ότι όλοι τη χρησιμοποιούσαν κι έτσι θα θελήσει να πάρει την εκδίκησή της μέσα από τη ριζική μεταμόρφωσή της. Πρώτα απ όλα θα πετάξει τα σιδεράκια και τα παλιομοδίτικα συνολάκια και θα ισιώσει το ατημέλητο μαλλί της. Όπως μας είπαν άνθρωποι που ασχολούνται αποκλειστικά με το project «μεταμόρφωση Μαρίας», «η αλλαγή θα είναι εντυπωσιακή και για λόγους σεναρίου, αφού με το που θα τη δει να μπαίνει στο γραφείο ο Αλέξης θα αρχίσει να την ερωτεύεται πραγματικά και να την κυνηγάει για να του κλείσει ένα ραντεβού για ένα ρομαντικό δείπνο»! Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για τη μεταμόρφωση της Μαρίας και κάντε υπομονή ένα τρίμηνο ακόμη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ