Τρελός από ζήλια...

22.08.2007
Μια ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Ιωσήφ Μαρινάκη και τη Μαρία Κορινθίου, έγινε η αφορμή για να τσιμπήσει το αγκάθι της ζήλιας τον Αλέκο Συσσοβίτη, με απρόσμενες αντιδράσεις...

Φωτιές ανάβει η Μαρία Κορινθίου που φαίνεται ότι είναι το επόμενο sex symbol της showbiz. Στις ερωτικές σκηνές της ταινίας «Deep Εnd» την ερωτεύτηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης, ενώ στα γυρίσματα ερωτικών σκηνών στον τηλεοπτικό «Γητευτή», παραλίγο να τιναχτεί η σχέση της στον αέρα. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται σε καλλιτεχνικά πηγαδάκια, η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν γένους αρσενικού και δεν είναι άλλος από τον Ιωσήφ Μαρινάκη, το συμπρωταγωνιστή της στο σίριαλ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα απόλυτα sex symbol της ελληνικής τηλεόρασης. Όχι πως ο πρωταγωνιστής θέλησε να κατακτήσει την εκρηκτική Μαρία, ή εκείνη έκανε κάτι για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του. Όλα συνέβησαν σε μια ερωτική σκηνή που είχαν προ ημερών οι δύο πρωταγωνιστές. Όταν έφτασαν στα αφτιά του Αλέκου Συσσοβίτη οι λεπτομέρειες της ερωτικής σκηνής, αλλά και κάποια σχολιάκια από «καλοπροαίρετες» γλωσσίτσες της showbiz για τη χημεία και την απόλυτη ταύτιση που έχουν ο Ιωσήφ και η Μαρία στα γυρίσματα, ποιος είδε τον Αλέκο και δεν τον φοβήθηκε! Όπως συζητιόταν σε καλλιτεχνικό πηγαδάκι, αν και γνωρίζει ότι όλα γίνονται στο πλαίσιο της δουλειάς και μόνο, πήρε στο κινητό τηλέφωνο τη Μαρία και της ζήτησε εξηγήσεις. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κουβέντα τους συνεχίστηκε σε όχι και τόσο ήπιους τόνους αργότερα, όταν συναντήθηκαν. Το αγκάθι της ζήλιας για το συμπρωταγωνιστή της Μαρίας που είναι ελεύθερος και ωραίος, με πολλές κατακτήσεις στο ενεργητικό του, «κάρφωσε» για τα καλά τον Αλέκο Συσσοβίτη, που, αν και είναι εξίσου ωραίος και με μεγάλη πέραση στο ωραίο φύλο, δεν άντεξε στη σκέψη ότι η αγαπημένη του έχει ερωτικές σκηνές με έναν άλλο άντρα. Βλέπετε, το ειδύλλιο, όπως συζητιέται σε καλλιτεχνικούς κύκλους, είναι πολύ φρέσκο και είναι φυσικό να υπάρχει ζήλια.

Αν και η Μαρία δεν έχει δώσει αφορμές και όπως λένε αυτοί που την ξέρουν, ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Αλέκο, άναψε άθελά της φωτιές στον αγαπημένο της. Το ζευγάρι όμως είναι τόσο πολύ ερωτευμένο, που, αφού συζήτησαν το θέμα και ανέβηκαν λίγο οι τόνοι, τα βρήκαν μεταξύ τους. Βέβαια, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τον Αλέκο, δεν φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι τη συνύπαρξη της αγαπημένης του με τον Ιωσήφ στο ίδιο πλατό και ειδικά όταν όλοι μιλούν για τις ερωτικές σκηνές τους που αναμένεται να συζητηθούν πολύ μόλις αρχίσει να προβάλλεται ο «Γητευτής».