Γιατί λιποθύμησε πριν από το γάμο;

17.09.2010
Δύσκολες στιγμές πέρασε το Καλομοιράκι λίγες ημέρες πριν από το γάμο της με τον αγαπημένο της Γιώργο. Η ποπ τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα οι δικοί της άνθρωποι στην κυριολεξία να πανικοβληθούν. Ευτυχώς, δεν ήταν κάτι σοβαρό...

Η Καλομοίρα βρισκόταν με το στενό της συνεργάτη Δημήτρη Γιαννέτο και πρόβαραν το νυφικό που θα φορέσει την ημέρα του γάμου της. Εκείνο το πρωί δεν αισθανόταν καλά, καθώς είχε έντονες ζαλάδες, αλλά πήγε κανονικά στην πρόβα. Όταν ο συνεργάτης της τη ρώτησε τι έχει, εκείνη του είπε πως απλώς είναι κουρασμένη από τις προετοιμασίες του γάμου. Λίγα λεπτά αργότερα όμως σωριάστηκε στο πάτωμα. Ο Δημήτρης Γιαννέτος τηλεφώνησε αμέσως στην οικογένειά της, αφού προηγουμένως είχε κληθεί ασθενοφόρο που μετέφερε την Καλομοίρα στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα μετά σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έφτασε κοντά της και ο αγαπημένος της Γιώργος Μπουσάλης.

Οι κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η Καλομοίρα έδειξαν πως δεν είχε τίποτα το παθολογικό, απλώς ο οργανισμός της παρουσίασε συμπτώματα εξάντλησης από την αυστηρή δίαιτα την οποία ακολουθεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Πράγματι, θέλοντας να είναι κομψή όσο ποτέ στην ομορφότερη μέρα της ζωής της, παράκουσε τις συμβουλές του διαιτολόγου για πρόγραμμα συντήρησης (έκανε δίαιτα και πριν από 1 χρόνο) και ξεκίνησε ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Η αλήθεια είναι ότι έχασε σε μικρό χρονικό διάστημα 14 παραπανίσια κιλά, αφού έκανε καθημερινά και δίωρο πρόγραμμα γυμναστικής. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το τρέξιμο για το γάμο εξουθένωσαν τον οργανισμό της, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Όταν όλοι ηρέμησαν, ο Γιώργος έβαλε την Καλομοίρα να του υποσχεθεί πως θα σταματήσει επιτόπου τη δίαιτα, λέγοντάς της πως όσα κιλά και αν πάρει, θα είναι για πάντα η γυναίκα της ζωής του.