Μαζί στην πίστα & στο γυμναστήριο!

21.09.2010
Τι κι αν η Έλενα Παπαρίζου έχει δηλώσει ότι της αρέσει η εικόνα της και πως δεν την ενοχλούν τα σχόλια για τα 5 παραπανίσια κιλά που έβαλε; Η εμφάνισή της από τα μέσα Νοεμβρίου στο «Διογένης Studio» με τον Αντώνη Ρέμο σήμανε... συναγερμό και για τους δύο, γι’ αυτό έβαλαν στοίχημα ποιος θα χάσει πρώτος 10 κιλά!

Ετοιμάζουν θαύματα τον ερχόμενο χειμώνα Έλενα και Αντώνης και όχι μόνο στην πίστα, όπου στήνουν ένα φαντασμαγορικό σόου. Αναμένεται να εντυπωσιάσουν και με την εμφάνισή τους! Οι δυο τους έχουν ξανασυνεργαστεί, πριν από 7 χρόνια, όταν εκείνη ήταν στην αρχή της καριέρας της.

Τώρα, λοιπόν, θέλει να είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Αλλά και ο Αντώνης βρίσκεται σε φάση ανανέωσης, μετά τον έρωτά του με την καλλονή Υβόννη Μπόσνιακ. Συμφώνησαν λοιπόν με την Έλενα να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής για να καταπλήξουν στη σκηνή.

Δεν έμειναν όμως μόνο σ’ αυτό. Έβαλαν «στοίχημα» μέχρι την πρεμιέρα η ζυγαριά να δείχνει 10 κιλά λιγότερο. Πώς; Η μαγική δίαιτα διέρρευσε στους καλλιτεχνικούς κύκλους, όπως και ότι γυμνάζονται παρέα υπό τις οδηγίες personal trainer για να χάσουν πιο σύντομα τα παραπανίσια κιλά.

ΠΡΩΙΝΟ: 1 μπολ δημητριακά με γάλα 1,5% λιπαρά ή πράσινο τσάι και ένα φρούτο ή καφέ ντεκαφεϊνέ χωρίς ζάχαρη και ομελέτα με δύο αβγά (μία φορά την εβδομάδα)

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ Ή ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 τοστ με μαύρο ψωμί με γαλοπούλα ή με τυρί χαμηλών λιπαρών ή 1 μήλο ή 1 γιαούρτι

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 1 μεγάλη σαλάτα με φρέσκα ή βραστά λαχανικά με 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (πριν από το φαγητό, γιατί «κόβει» την πείνα και βοηθάει στις καύσεις) και κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι ψητό ή 1 μερίδα εστιατορίου μαγειρεμένο φαγητό

ΒΡΑΔΙΝΟ: Το ίδιο με το μεσημεριανό σε μικρότερη ποσότητα (χωρίς να παραλείπεται η σαλάτα) ή μια φρουτοσαλάτα

Tips:
Δεν επιτρέπονται αναψυκτικά και οινοπνευματώδη ποτά -μόνο 2 ποτήρια άσπρο κρασί την εβδομάδα-, γλυκά, ζυμαρικά και άσπρο ψωμί. Το μόνο γλυκό που επιτρέπεται είναι λίγη σοκολάτα υγείας ή ένα ζελέ light.

Υποχρεωτικά τουλάχιστον 2 λίτρα εμφιαλωμένο νερό την ημέρα.