Έρχεται ο «σούπερ μπαμπάς»

08.08.2007
Τα προηγούμενα χρόνια τον βλέπαμε ως ερωτοχτυπημένο ναύαρχο, αλλά από την επόμενη χρόνια αλλάζει κανάλι και επιστρέφει έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα στα παλιά του λημέρια, στον ΑΝΤ1 δηλαδή. Μεταμορφώνεται όμως και σε μπαμπά, που έχει να αντιμετωπίσει τις τρέλες και τα πείσματα πέντε γυναικών!

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Πολύ ενθουσιασμένος με το σενάριο που έχει στα χέρια του δηλώνει ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Όπως είπε στο ΛΟΙΠΟΝ λίγες μόνο ημέρες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων:

«Το συγκεκριμένο σενάριο μου έκανε κλικ από την αρχή. Αναζητούσα αυτό το διαφορετικό που θα με πάει παρακάτω από το πολύ επιτυχημένο Η ώρα η καλή». Και αυτήν τη φορά, πάντως, δεν θα λείψουν από το πλευρό του οι θηλυκές παρουσίες. «Κοντά στις γυναίκες μεταμορφώνομαι, πώς να το κάνουμε. Πάντως, νομίζω ότι με τη συγκεκριμένη δουλειά αυτό το κάτι διαφορετικό θα έρθει από το ότι θα προσπαθήσω να ενσαρκώσω τον πάτερ φαμίλια Ανδρέα», σχολίασε ο ίδιος δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση από τη νέα απολαυστική κωμική σειρά που έρχεται στον ΑΝΤ1 το φθινόπωρο.

Ποιο είναι, όμως, το στόρι που, όπως όλα δείχνουν, θα μας καθηλώσει; Ως τώρα έχουμε δει γυναίκες να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες, τι γίνεται όμως όταν ένας άντρας αποφασίζει να μεγαλώσει μόνος τις κόρες του; Θέμα της σειράς είναι οι καθημερινές ιστορίες του Ανδρέα, που οι συγκυρίες της ζωής τον ανάγκασαν να μεγαλώσει μόνος τις τρεις κόρες του. Όπως είναι φυσικό, τα κορίτσια του (η μικρή Έλενα 9 ετών, η Χριστίνα 14 και η Λίζα 19) είναι οι αδυναμίες της ζωής του. Παράλληλα βέβαια με τα πατρικά του καθήκοντα, στο σπίτι έχει να αντιμετωπίσει και μια απαιτητική δουλειά ως επιχειρηματίας, αλλά και τις υστερίες της κουνιάδας του και της ανιψιάς της γυναίκας του Μαίρης, την οποία θα υποδυθεί η Θωμαϊς Ανδρούτσου. Το καστ της σειράς κρύβει και άλλες εκπλήξεις όμως, αφού κουνιάδα του Πάνου Μιχαλόπουλου θα είναι η γνωστή «Μαριλένα» Έλενα Κρίτα από το «Πάρα πέντε» και στο ρόλο της χήρας μαμάς που ξελογιάζει το «σούπερ μπαμπά» θα δούμε τη Βάνα Ραμπότα από το γνωστό σε όλους «50-50».