Κεϊτ Μος vs Σιένα Μίλερ

31.07.2007
Τι κοινό έχουν η Σιένα Μίλερ, μία από τις πιο δημοφιλείς σταρ του Χόλυγουντ, και η Κέιτ Μος, μία από τις μεγαλύτερες σταρ της πασαρέλας; Γιατί

Τι κοινό έχουν η Σιένα Μίλερ, μία από τις πιο δημοφιλείς σταρ του Χόλυγουντ, και η Κέιτ Μος, μία από τις μεγαλύτερες σταρ της πασαρέλας; Γιατί βρίσκονται αντιμέτωπες και ποια φαίνεται να νικάει στα σημεία; Όχι, η Μίλερ δεν φλερτάρει με το ένδοξο παρελθόν της επί της πασαρέλας ούτε η Κέιτ έχει φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη. Απλώς και οι δύο διεκδικούν τον τίτλο της fashion icon, της γυναίκας δηλαδή που ό,τι φοράει γίνεται μόδα και στυλιστικό παράδειγμα προς μίμηση από όλες τις άλλες γυναίκες, νεότερες και ωριμότερες.

Μέχρι πρότινος τον τίτλο κατείχε η Κέιτ Μος, την οποία, ως γνωστόν, βλέπουμε συνεχώς μπροστά μας, καθώς οι νέες κοπέλες σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να μιμηθούν το στυλ της, που ισορροπεί ανάμεσα στο μποέμ και την εκκεντρικότητα. Όμως, τώρα τελευταία όλο και πιο συχνά συναντάμε μπροστά μας απομιμήσεις της Σιένα Μίλερ, η οποία πιστεύει στην απόλυτη κομψότητα της γυναίκας και κυκλοφορεί πάντα άψογα ντυμένη, με έμφαση στα φορέματα και στις ψηλοτάκουνες γόβες ή στα πέδιλα, όπως και στα σικ αξεσουάρ και κοσμήματα.

Εσείς τι ψηφίζετε; Μίλερ ή Μος;