Όμορφο δέρμα είναι το λαμπερό δέρμα

06.08.2007
Αν θέλετε να λάμπετε από ομορφιά, κόψτε τα πολλά ξενύχτια, το τσιγάρο και το αλκοόλ.

Αν θέλετε να λάμπετε από ομορφιά, κόψτε τα πολλά ξενύχτια, το τσιγάρο και το αλκοόλ.

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι όμορφο δέρμα είναι το ηλιοκαμένο. Πρόκειται όμως για μια λάθος αντίληψη και μάλιστα πολύ βλαβερή, καθώς όλοι πια γνωρίζουμε ότι ο ήλιος γερνάει το δέρμα μας, αντί να το ομορφαίνει. Βέβαια, δεν εννοούμε ότι είναι και ό,τι καλύτερο να κυκλοφορείς κατακαλόκαιρο με κατάλευκη επιδερμίδα. Αυτό που προτείνουμε είναι να σκουρύνετε ελαφρά το δέρμα σας και να του προσθέσετε λάμψη. Για το σκοπό αυτό αρκούν μερικές μέρες έκθεσης στον ήλιο, διάρκειας το πολύ 10-15 λεπτών την ημέρα και φυσικά πάντα με αντιηλιακό. Παράλληλα, τις ώρες που βρίσκεστε στη σκιά χρησιμοποιείτε ένα autobronzant.

Καθημερινά μετά το μπάνιο σας κάντε σε όλο το σώμα σας μασάζ με ένα λάδι σώματος και το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο χρησιμοποιείτε, αντί για κρέμα νύχτας, ένα λάδι για το πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο, η επιδερμίδα σας θα αποκτήσει μια ξεχωριστή λάμψη, γεγονός που θα την ομορφύνει.

Γιατί όμορφο δέρμα είναι το ενυδατωμένο δέρμα και τα λάδια προσώπου και σώματος ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες σας προσφέρουν την επιπλέον ενυδάτωση που χρειάζεστε.