Η αδελφή του Απόστολου «πόρνη»!

31.07.2007
Η αδελφή του Απόστολου γίνεται «πόρνη»! Όχι, δεν διαβάσατε λάθος. Η μικρότερη αδελφή του Απόστολου Γκλέτσου, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής, την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να ταράξει τα νερά της mega-λης οθόνης, αφού θα τη δούμε σ' ένα ρόλο-έκπληξη!

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Βρεθήκαμε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του υπερ-επιτυχημένου «Κόκκινου δωματίου» του Αλέξανδρου Ρήγα, που θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά να κρατάει παρέα στους φανατικούς τηλεθεατές του.

Μάθαμε, λοιπόν, ότι η καλλονή αδελφή του αγαπημένου μας ηθοποιού θα κάνει τη Ρωσίδα πόρνη Ιλόνα, η οποία έχει κατέβει από την κρύα πατρίδα της τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα για να βγάλει γρήγορα χρήματα και μπλέκει σ' ένα κύκλωμα μαστροπείας. Αφού αναγκάζεται να κάνει την πόρνη, καταφέρνει να ξεφύγει και θα ψάξει τη μία και μοναδική αγάπη της. Έτσι, χωρίς να γνωρίζει άνθρωπο εδώ, απευθύνεται σε ένα γραφείο συνοικεσίων, που όμως της προτείνει κάποιον κύριο που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ψάχνει! Μάλιστα, κλείνουν ραντεβού στην κόκκινη σουίτα, που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει κάθε καρυδιάς καρύδι.

Απογοητευμένη και χωρίς να ξέρει από πού να πιαστεί, δεν θα αργήσει να γνωρίσει στους χώρους του prive ξενοδοχείου τον ιδανικό γαμπρό, ο οποίος θα τη μαγέψει και μεταφορικά και κυριολεκτικά, αφού αυτός που θα της κλέψει την καρδιά επαγγέλλεται μάγος!

Αυτό είναι το στόρι της ήπιων τόνων Άννας, η οποία έχει δημιουργήσει συμπάθειες τόσο στους συναδέλφους της αλλά και σε όσους δημοσιογράφους έχουν την τύχη να τη γνωρίσουν από κοντά.

Και με αυτό το στόρι που σας περιγράψαμε έχετε καμία αμφιβολία ότι η συμμετοχή της στο «Κόκκινο δωμάτιο» δεν θα αποτελέσει το επόμενο talk of the town;