Ο Μπραντ... ανασφαλής;

31.07.2007
Δεν έχει και τόσο καλή εκτίμηση για τον εαυτό του ο Μπραντ Πιτ. «Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, βλέπω έναν... μπανάλ τύπο και όταν είμαι κουρασμένος, μοιάζω με άνθρωπο των σπηλαίων», σχολίασε ο ηθοποιός, άποψη με την οποία δεν συμφωνούν και πολύ οι θαυμάστριές του και, φυσικά, η Αντζελίνα Τζολί.

ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δεν έχει και τόσο καλή εκτίμηση για τον εαυτό του ο Μπραντ Πιτ. «Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, βλέπω έναν... μπανάλ τύπο και όταν είμαι κουρασμένος, μοιάζω με άνθρωπο των σπηλαίων», σχολίασε ο ηθοποιός, άποψη με την οποία δεν συμφωνούν και πολύ οι θαυμάστριές του και, φυσικά, η Αντζελίνα Τζολί.

«ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ» ΜΕ ΤΟ ΣΟΛΟΜΟ!
«Εθισμένη» στα σάντουιτς καπνιστού σολομού γαρνιρισμένα με πατατάκια είναι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς! Όπως παραδέχθηκε η διάσημη ηθοποιός, δεν μπορεί να αντισταθεί στο συγκεκριμένο σνακ, το οποίο είχε δοκιμάσει όταν ήταν έγκυος και από τότε της έμεινε. «Πολλές φορές διακόπτω το πρόγραμμά μου στο γυμναστήριο για να τσιμπήσω ένα από αυτά τα γευστικότατα σνακ. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό, αλλά τι να κάνω;».

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ
Το δαιμόνιο της Όπρα Ουίνφρεϊ είναι ασταμάτητο. Η πιο διάσημη παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης, λοιπόν, αποφάσισε να ανοίξει ένα μαγαζί κοντά στα στούντιο όπου γίνονται τα γυρίσματα των εκπομπών της από το οποίο θα πουλάει αρκετά από τα αντικείμενα που ήδη διαθέτει μέσω του Internet. Αλλά δεν θα είναι τα μόνα, καθώς ανάμεσα σ' αυτά που θα τοποθετηθούν στα ράφια θα υπάρχουν και έργα τέχνης προερχόμενα από την Αφρική, αλλά και λογής λογής αντικείμενα που θα έχουν την υπογραφή της διάσημης παρουσιάστριας.

ΣΠΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Των φρονίμων τα παιδιά, λέει ο λαός μας, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν Ε, κατά πως φαίνεται κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, που είπε να φροντίσει για το μέλλον του, ώστε να είναι «καλυμμένος» αν κάτι δεν πάει καλά με τα επαγγελματικά του. Έτσι, λοιπόν, παρέα με τον παιδικό του φίλο Τρέις Αγιάλα αποφάσισε να ανοίξει ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, στο οποίο θα σερβίρει κατά κύριο λόγο τηγανητό κοτόπουλο. Βέβαια, αν και θα ήθελε να τηγανίζει ο ίδιος τα κοτόπουλα που θα σερβίρονται στους πελάτες, έχει βεβαρημένο πρόγραμμα κι έτσι άφησε αυτήν τη δουλειά σε πιο έμπειρους σεφ, φροντίζοντας όμως να βάλει τις δικές του πινελιές στο μαγαζί. Όλα αυτά εκτυλίσσονται στην αγορά του Τενεσί στο Νότο, ενώ ήδη τα γεύματα που προσφέρονται στο μαγαζί του Τζάστιν τίμησαν αρκετές επώνυμες φίλες του.

ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ
Πριν από περίπου μία τετραετία η Έβα Χερτζίκοβα έμοιαζε με... κινούμενο σκελετό! Η νευρική ανορεξία είχε χτυπήσει την πόρτα της και είχε χάσει πάρα πολλά κιλά, αναγκάζοντας κάποιους να λένε πως υπήρχε κίνδυνος ακόμη και για την ίδια τη ζωή της. Όλα αυτά, πάντως, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού το μοντέλο από την Τσεχία δείχνει ότι έχει ανακτήσει τη χαμένη της ομορφιά. Σημαντικό ρόλο, βέβαια, έπαιξε η μητρότητα, καθώς, όπως αποκάλυψε, ο ρόλος της μητέρας την είχε συναρπάσει και την είχε βοηθήσει να αποβάλει το άγχος που την κυρίευε. Η σιλουέτα της 34χρονης Τσέχας, βέβαια, δεν έχει καμία σχέση με εκείνη των μοντέλων, αλλά αυτό δεν δείχνει να νοιάζει και τόσο τη Χερτζίκοβα, που δήλωσε ότι δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία άλλων διασήμων που μετά τη γέννα έκαναν τα πάντα για να αποκτήσουν το... τέλειο σώμα. «Δεν θα πεθάνω για να αποκτήσω το σώμα που θέτουν ως πρότυπο. Είμαι ευτυχισμένη όπως είμαι», σχολίασε το πρώην μοντέλο, συνεχίζοντας τις βουτιές του στις ιταλικές ακτές.

ΠΟΥ ΝΑΙ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΟΕΟ;
Όχι θα κάτσω να σκάσω, είπε η Ρενέ Ζελβέγκερ, που ταξίδεψε στην Τσεχία για να παραστεί σε διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ, αλλά διαπίστωσε ότι οι βαλίτσες της δεν την ακολούθησαν! Αποτέλεσμα αυτού ήταν να παρουσιαστεί στην πρεμιέρα του φεστιβάλ φορώντας απλά ρούχα. Ένα τζιν παντελόνι κι ένα μακό μπλουζάκι ήταν αρκετά για να βαδίσει στο κόκκινο χαλί που είχαν στρώσει οι διοργανωτές, καθώς δεν θέλησε να αγοράσει κάποιο φόρεμα από την τσέχικη αγορά. Φρόντισε, ωστόσο, να τρίξει τα δόντια στους υπευθύνους της αεροπορικής εταιρείας, προκειμένου να βρεθεί η βαλίτσα της, κάτι που έγινε κι έτσι στη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα που προκάλεσε αρκετά θετικά σχόλια.

ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ!
Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλουν ο Στινγκ και η σύζυγός του Τρούντι Στάιλερ, αφού έχασαν τη δικαστική κόντρα με την πρώην μαγείρισσά τους. Το δικαστήριο αποφάσισε πως το ζευγάρι θα πρέπει να καταβάλει σχεδόν 41.000 ευρώ ως αποζημίωση στη μαγείρισσα, την οποία υπέβαλλαν σε εξαντλητική εργασία όταν ήταν έγκυος. Η 41 χρόνων Τζέιν Μάρτιν είχε καταγγείλει τον Στινγκ και τη σύζυγό του για «βάρβαρη» συμπεριφορά εναντίον της, καθώς την ανάγκαζαν να δουλεύει ακόμη και 14 ώρες το 24ωρο, παρότι ήταν έγκυος, και δεν της επέτρεπαν να πάρει ρεπό για να ξεκουραστεί, παρόλο που υπήρχε κίνδυνος να χάσει το μωρό.

ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΛΕΠΤΟ;
Με το ποσό των 53.000 ευρώ το λεπτό κοστολόγησαν οι Ρόλινγκ Στόουνς τη συμμετοχή τους σε συναυλία που έδωσαν σε πριβέ πάρτι! Φυσικά, οι 500 προσκεκλημένοι του πάρτι που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη δεν δυσανασχέτησαν από το κόστος κι έτσι στο λογαριασμό του διάσημου συγκροτήματος προστέθηκε τελικά ένα ποσό της τάξης των 4,5 εκατ. ευρώ. Όχι κι άσχημα για 80 λεπτά δουλειάς!

ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΟΥ
Οι συχνές συναναστροφές του με την αστυνομία έκαναν τον Μπόι Τζορτζ να αγαπήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα! «Μπορεί η επόμενη δουλειά μου να είναι αστυνομικός», δήλωσε ο 46άχρονος ποπ σταρ, που μάλλον ευελπιστεί πως έτσι δεν θα βρεθεί με χειροπέδες στα χέρια ξανά και ούτε θα χρειαστεί να προσφέρει κοινωνική εργασία εκ νέου.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ
Επέστρεψε στο νοικοκυριό της η Έβα Λονγκόρια. Ο γάμος της με τον μπασκετμπολίστα Τόνι Πάρκερ αναπτέρωσε τη «νοικοκυρά σε απόγνωση», που παρουσιάστηκε στα στούντιο για τα γυρίσματα της σειράς πιο «φρέσκια», αλλά δίχως περιττά κιλά, παρά τις παρασπονδίες στο φαγητό στο μήνα του μέλιτος!

LΟVΕ STORY ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
Ξαναζεστάθηκε το ειδύλλιο της Κάιλι Μινόγκ και του Ολιβιέ Μαρτίνεζ. Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως η «σπίθα» ανάμεσά τους φαίνεται πως άναψε και πάλι έπειτα από συνάντηση που είχαν στο Παρίσι. Σε εστιατόριο, μάλιστα, της Πόλης του φωτός οι δυο τους δεν δίστασαν να ανταλλάξουν καυτά φιλιά, επιβεβαιώνοντας τις φήμες επανασύνδεσης.