Εσπευσμένα στο χειρουργείο

27.07.2007
Είναι αλήθεια ότι από την πρώτη κιόλας μέρα μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Για την Άννα», στην οποία πρωταγωνιστούσε με την αγαπημένη του Άννα Δημητρίεβιτς, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είχε δεχθεί δελεαστικότατη πρόταση για να παίξει σε σειρά του καναλιού της Κάντζας.

Είναι αλήθεια ότι από την πρώτη κιόλας μέρα μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Για την Άννα», στην οποία πρωταγωνιστούσε με την αγαπημένη του Άννα Δημητρίεβιτς, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είχε δεχθεί δελεαστικότατη πρόταση για να παίξει σε σειρά του καναλιού της Κάντζας. Ήταν σίγουρα μεγάλη απόφαση για τον ίδιο να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να αφήσει τον ΑΝΤ1, τη στιγμή που στο κανάλι αυτό έχει γνωρίσει τις μεγαλύτερες και πιο εμπορικές τηλεοπτικές επιτυχίες του. Κι όμως, πήρε τελικά την απόφαση, αφού η πρόταση από τη διεύθυνση προγράμματος αφορούσε πρωταγωνιστικό ρόλο για την καθημερινή σειρά που θα εντάξει στο πρόγραμμά του ο Alpha την επόμενη σεζόν.

Και μπορεί να δέχθηκε να αλλάξει κανάλι, αλλά κάτι παρέμεινε ίδιο... Αυτό δεν είναι άλλο από το επάγγελμα του ήρωα που πρόκειται να ενσαρκώσει, αφού και φέτος καλείται να υποδυθεί τον πετυχημένο γιατρό. Και οι συμπτώσεις δεν σταματούν εκεί, αφού πρόκειται να ξανασυναντηθεί με την Ευδοκία Ρουμελιώτη, με την οποία είχαν κάνει στο παρελθόν το ζευγάρι στο σίριαλ «Αρχιπέλαγος».

Κι ενώ οι οιωνοί ήταν κάτι παραπάνω από ευνοϊκοί, όλα σε μια μόνο στιγμή τινάχτηκαν στον αέρα! Για ποιο λόγο; Λόγω της απαγόρευσης που επέβαλαν οι γιατροί στον Θανάση για λόγους υγείας. Τι συνέβη όμως; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, την πρώτη μέρα κιόλας των γυρισμάτων και σε μια απαιτητική σκηνή ο γνωστός ηθοποιός ένιωσε ξαφνικά έντονη ενόχληση, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Έτσι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν το χρόνιο πρόβλημα που έχει ο αγαπημένος ηθοποιός στο γόνατο. Μάλιστα, του συνέστησαν πλήρη αποχή από κάθε υποχρέωση για δύο τουλάχιστον μήνες, αφού μετά την εγχείρηση μηνίσκου, στην οποία θα πρέπει να υποβληθεί, θα περάσει και ένα διάστημα αποθεραπείας.

Αυτό ήταν αρκετό για να μείνει κενή η θέση του Θανάση στο σίριαλ. Όλες τις δύσκολες στιγμές στο πλευρό του βρίσκεται η αγαπημένη του Άννα, με την οποία τον τελευταίο καιρό σκέφτονται σοβαρά να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ενώ βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του στην Καβάλα, αλλά και με την κολλητή του Σοφία Αλιμπέρτη, που αμέσως μόλις το έμαθε ενδιαφέρθηκε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Δ.Μ.