Μια «Luisa» στηΝ ammo(s)

31.07.2007
Διευκρίνιση: Δεν έκανε, αγαπητοί μου, ο Roberto Cavalli πάρτι στη Μύκονο, διότι και να έκανε δεν θα καλούσε όλο αυτόν τον κόσμο. Πάρτι έκαναν οι ιδιοκτήτριες του «Luisa», Μαριάννα και Αναστασία Τσουρέκα, με guest star το γνωστό Ιταλό σχεδιαστή! Και αυτό το αναφέρω, διότι όλοι στη Μύκονο με ρωτούσαν αν θα πάω στο πάρτι του Roberto Cavalli!

Το πάρτι, λοιπόν, του εκπληκτικού (αν και τσουχτερού!) beach concept shop από τα γνωστά καταστήματα πολυτελών ρούχων «Luisa» στην παραλία της Ψαρρούς, δίπλα από το «Νammos», αποτέλεσε το πιο προσεγμένο και πολυδιαφημιζόμενο του νησιού. Και για να έρθει ο ίδιος ο Roberto Cavalli, καταλαβαίνετε ότι δεν πρόκειται για τυχαίο κατάστημα. Επώνυμα μαγιό και beachwear γνωστών σχεδιαστών (Yves Saint Laurent, Missoni, Pucci, Chloe κ.λπ.), αξεσουάρ και κοσμήματα (με επιλεγμένα κομμάτια Gavello και Van Cleef), αλλά και beauty services με εξειδικευμένα καλλυντικά. Στο θέμα μας τώρα... Το πάρτι.

Μετά τη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου ο Roberto Cavalli μεταμορφώνει την παραλία για να στήσει ένα μοναδικό πάρτι! Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, η διακόσμηση του Κωνσταντίνου Κοροξενίδη μου άρεσε πιο πολύ. Φυσικά, πρόκειται για ένα μοναδικό σκηνικό. Εμπνευσμένο από το Μαρόκο και με στοιχεία που έχει ο ίδιος ο Cavalli στις συλλογές του, ο χώρος του «Νammos» είχε μεταμορφωθεί με γωνίες από μεγάλες μαξιλάρες, αμέτρητα αρωματικά κεριά και ναργιλέδες και στην παραλία είχαν στηθεί decks με ολόχρυσα μπαρ. Η lounge μουσική, ενώ στην αρχή έδενε απόλυτα με τη μαγευτική ατμόσφαιρα, δεν άργησε να γίνει άκρως βαρετή και ο Γιαπωνέζος d.j. Hiroshi Watanabe να δέχεται απειλητικές ματιές από τους καλεσμένους! Άσε που από τη lounge μπήκε στα «πριόνια», με αποτέλεσμα το ονειρικό σκηνικό να μεταμορφωθεί σε πάρτι στο «Ποτάμι» (η μάνα ρέιβερ έλειπε!). Μην είμαι όμως απόλυτος, αφού, πέραν αυτού, το πάρτι ήταν καταπληκτικό και με εξαίρετο κόσμο. Η ατμόσφαιρα του beach party με τις φωτιές και τη χαλαρή διάθεση κράτησε μέχρι πολύ νωρίς το πρωί. Φυσικά, παντού επικρατούσε η essence της πολυτέλειας σε συνδυασμό με τη χαλαρότητα που χαρακτηρίζει και την καλοκαιρινή «Luisa».