Πώς έχασε 30 κιλά

27.07.2007
Αν και η εγκυμοσύνη τη φόρτωσε με παραπανίσια κιλά, η Θεοφανία Παπαθωμά ένα χρόνο μετά έχει πλέον τη σέξι σιλουέτα που θυμόμαστε από τα παλιά. Η ηθοποιός έδειξε πείσμα και μεγάλη θέληση να χάσει τα περιττά κιλά της, ακολουθώντας συγκεκριμένη δίαιτα. Το ΛΟΙΠΟΝ σας αποκαλύπτει πώς η Θεοφανία έχασε 30 ολόκληρα κιλά μέσα σε ένα χρόνο...

Η ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες από καλλιτεχνικούς κύκλους, πήρε την απόφαση πριν από έξι μήνες να απευθυνθεί σε διαιτολόγο, ώστε με σωστή διατροφή να χάσει τα κιλά που πήρε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η αλήθεια είναι, λένε αυτοί που τη γνωρίζουν, ότι είναι τόσο ευτυχισμένη με τον Πασχάλη Τσαρούχα και το σχεδόν ενός χρόνου γιο τους, σε σημείο που δεν την απασχολούσε το ότι η ζυγαριά της είχε αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα. σπου κάποια στιγμή σκέφτηκε ότι δεν μπορεί να αφήσει άλλο τον εαυτό της έτσι.

Έβλεπε και τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της αλλά και κάποιες που τους είχαν βγάλει σε πρόσφατες εξόδους τους με το σύζυγό της και άρχισε να νιώθει ότι έπρεπε κάτι να κάνει. Έτσι, μόλις ο μπέμπης σταμάτησε να θηλάζει, αποφάσισε κι εκείνη να ξεκινήσει τη δίαιτα που της σύστησε ο διαιτολόγος της. Τι περιλάμβανε η συγκεκριμένη δίαιτα; Σαλάτες, ελάχιστο ελαιόλαδο, ψητό κρέας σε λογικές ποσότητες, πολύ ψάρι, καθόλου άμυλο και ζάχαρη, πολύ νερό και πράσινο τσάι. Αυτή είναι η διατροφή της ηθοποιού τους τελευταίους μήνες και το αποτέλεσμα είναι πλέον φανερό. Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο πλευρό του συζύγου της τους άφησε όλους άφωνους με την τρομερή αλλαγή της. Από τα 95 έφτασε στα 65 κιλά. Ωστόσο, η Θεοφανία δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί, αφού το έχει βάλει πείσμα να χάσει άλλα 10 κιλά και να αποκτήσει το σέξι σώμα που όλοι θαύμαζαν στην τελευταία της παράσταση «Rocky Horror Show». Τι κι αν τελικά δεν συμφώνησαν να είναι στον «Έρωτα» μαζί με τον Πασχάλη, οι επαγγελματικές προτάσεις είναι πολλές και τώρα μάλιστα που αδυνάτισε ακόμα περισσότερες.