Μια συναυλία για την αιμοδοσία

27.07.2007
Είναι γνωστό πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει ευαισθησίες, ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για ανθρώπους που είναι αδύναμοι και ζητούν βοήθεια. Έτσι, λοιπόν, ο Σάκης προσφέρθηκε αμέσως να συμμετάσχει στη μεγάλη συναυλία που θα διοργανώσει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, Δωρητών Ιστών, Οργάνων και Βιολογικού Υλικού.

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Αν και ο Σάκης Ρουβάς έχει πολύ φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ποτέ δεν λέει «όχι» όταν πρόκειται να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους που η ζωή δεν ήταν τόσο γενναιόδωρη απέναντί τους. Έτσι λοιπόν, ενώ είχε αποφασίσει να ξεκουραστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το τέλος της ταινίας του «Αlter ego» και να ασχοληθεί με τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, όταν του έκαναν την πρόταση να συμμετάσχει στη μεγάλη συναυλία που θα διοργανώσει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, Δωρητών Ιστών, Οργάνων και Βιολογικού Υλικού, είπε αμέσως το «ναι».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής. λοιπόν, τη Δευτέρα στις 10 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στο Θέατρο του Λυκαβηττού και θα τραγουδήσει για να ενισχύσει τον αγώνα του παραπάνω συλλόγου.

Πολλοί είναι οι συνάνθρωποί μας που χρειάζονται αίμα καθημερινά και οι ανάγκες είναι μεγάλες.

Η συναυλία αυτή λοιπόν θα διοργανωθεί με στόχο να ευαισθητοποιήσει περισσότερους ανθρώπους όσον αφορά στην εθελοντική αιμοδοσία, ενώ παράλληλα θα γίνει μια προσπάθεια ενημέρωσης γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Η συναυλία μάλιστα θα είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που με ανιδιοτέλεια και αγάπη προσφέρουν τον εαυτό τους, προσφέρουν το αίμα τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ