Περιμένει αγόρι!

27.07.2007
Επτασφράγιστο μυστικό κρατάει η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή το φύλο του μωρού που θα φέρει στον κόσμο η σύζυγός του Μαρία σε λιγότερο από τέσσερις μήνες. Ήδη όμως στους καλλιτεχνικούς κύκλους κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Γιάννης Πλούταρχος θα αποκτήσει ένα ακόμη αγοράκι.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, άλλωστε, πολλές φορές στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει ακόμη ένα αγόρι, καθώς θέλει να του δώσει το όνομα του πατέρα του Παναγιώτη, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό βυθίζοντάς τον στη θλίψη.

Η σύζυγός του Μαρία και τα τρία τους παιδιά η Μαρία, που έχει το όνομα της πεθεράς του, η Κατερίνα, που πήρε το όνομα της μητέρας του Γιάννη, και ο Γιωργάκης, ο οποίος έχει το όνομα του πεθερού του κατάφεραν να τον κάνουν να συνέλθει και η χαρά του τέταρτου παιδιού, το οποίο θα προστεθεί στην οικογένειά τους, του απάλυνε τον πόνο του χαμού του πατέρα του.

Αυτόν τον καιρό ο Γιάννης Πλούταρχος, που είναι ο τέλειος οικογενειάρχης, περνάει τις διακοπές του στο σπίτι τους στις Λιβανάτες, όπου σύσσωμη η οικογένεια χαίρεται τη θάλασσα και τον ήλιο.

Ο γνωστός τραγουδιστής ασχολείται πολύ με τα παιδιά του και προσέχει σαν τα μάτια του την εγκυμονούσα σύζυγό του. Του αρέσει να ασχολείται με το τζετ σκι, αλλά πάντα έχει το μάτι του στην παραλία, όπου παίζουν τα μικρά δίπλα στη μητέρα τους.

Όσο για τη δουλειά; Αυτή μπορεί να περιμένει, καθώς η οικογένεια είναι πάνω απ όλα για τον Γιάννη. Άλλωστε, πρόσφατα κυκλοφόρησε η κασετίνα με τα best of τραγούδια του συν έξι νέα κομμάτια και δώρο DVD με τις καλύτερες «Στιγμές» της καριέρας του, όπως είναι και ο τίτλος. Και απ ό,τι φαίνεται, σύντομα και αυτό πάει για χρυσό και πλατίνα, όπως άλλωστε όλες οι δουλειές του.