Για τρίτο γάμο πάει η Μπρίτνεϊ;

23.10.2009
Προς το τρίτο στεφάνι φημολογείται ότι οδεύει η άτακτη Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears). Οι δύο προηγούμενοι αποτυχημένοι γάμοι δεν φαίνεται να δίδαξαν τίποτα τη διάσημη τραγουδίστρια που επιθυμεί να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) .

Προς το τρίτο στεφάνι φημολογείται ότι οδεύει η άτακτη Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears). Οι δύο προηγούμενοι αποτυχημένοι γάμοι δεν φαίνεται να δίδαξαν τίποτα τη διάσημη τραγουδίστρια που επιθυμεί να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick).

Εν τω μεταξύ, εθουσιασμένη με τον υποψήφιο γραμπρό είναι και η μητέρα της Μπρίτνεϊ , Λιν (Linne). Βέβαια, ύστερα από δύο αποτυχημένους γάμους περιμέναμε να είναι επιφυλακτική με τις επιλογές της κόρης της.

Όμως, αυτή τη φορά η 27χρονη τραγουδίστρια κερδίζει την ευχή της μητέρας της, αφού στο πρόσωπο του Τζέισον, η Λιν βρήκε τον ιδανικό σύντροφο για την κόρη της, τονίζοντας χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Sun:

"Είναι ο άντρας που ονειρεύεται κάθε μητέρα για τον γάμο της κόρη της. Τα παιδιά τον λατρεύουν. Συμπαραστέκεται στην Μπρίτνεϊ σε κάθε πρόβλημα της. Είναι υπερπροστατευτικός και δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους συζύγου της".

Και από ότι φαίνεται δεν είναι η μόνη που εγκρίνει τον Τζέισον. Με κολακευτικά λόγια για τον νέο δεσμό της Μπρίτνεϊ μιλούν και οι φίλοι της:

"Ηταν εξ΄αρχής ειλικρινής μαζί του ,για τα όσα βιώσε με προηγούμενους συντρόφους της. Είναι η πρώτη φορά που ανοίγει την καρδιά της σε έναν άντρα, και αποκαλύπτει την σκληρή πλευρά της ζωής της. Και αυτός με την σειρά του, την ενθαρρύνει να αναλάβει τις ευθύνες της και να πάρει την ζωή στα χέρια της"!

Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για την Μπρίτνεϊ εφόσον αποφασίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και επισήμως. Τον Ιανουάριο του 2004 είχε παντρευτεί απο ένα καπρίτσιο τον συμμαθητή της Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander) στο Λας Βέγκας, τον οποίο και χώρισε μετά από 55 ώρες.

Το διαζύγιο από τον δεύτερο σύζυγο της Κέβιν Φέντερλάιν (Kevin Federline) ήρθε το 2007, μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου.

Το καλό είναι πως η σταθερότητα στην προσωπική ζωή της Μπρίτνεϊ, την έκανε να ηρεμίσει, να κάνει ένα αξιόλογο come back στην καριέρα της και να ασχοληθεί σοβαρά και με τους δύο γιους της.

Το θέμα της κηδεμονίας των παιδιών, αναμένεται να εκδικαστεί στο τέλος του χρόνου.