Και τώρα ποιος έχει σειρά;

25.07.2007
Οι Μπέκαμ αποτέλεσαν εδώ και πολλά χρόνια το «βασιλικό» ζευγάρι με έδρα τη Γηραιά Αλβιόνα που έγινε η top ψύχωση των απανταχού κουτσομπόληδων. Τώρα όμως που το ζευγάρι μετακόμισε στο Μπέβερλι Χιλς ποιοι θα είναι οι διάδοχοι που θα κυριαρχήσουν στα πρωτοσέλιδα παγκοσμίως; Μάθετε αυτούς που έχουν την εμφάνιση, το χρήμα και τα μέσα για να τα καταφέρουν!

Πρίγκιπας Χάρι και Τσέλσι Ντέιβι
Μπορεί οι Μπέκαμ να είχαν νοικιάσει για το γάμο τους δύο θρόνους καλυμμένους με φύλλα χρυσού, ο δευτερότοκος όμως γιος της αδικοχαμένης Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Χάρι, είναι σίγουρα εκείνος που δεν έχει ανάγκη από «δανεικά» βασιλικά γονίδια. Μεγαλωμένος με την πιο πειθαρχημένη μορφή της γαλαζοαίματης ανατροφής, είναι αυτήν τη στιγμή το πιο «hot» πρόσωπο όσον αφορά στα μέλη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Μας αρέσουν: Γιατί σε αντίθεση με τον αδελφό του, ο Χάρι όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμη πιο όμορφος, ενώ τα tabloids του εξωτερικού τον έχουν μεταμορφώσει στο πιο sexy toy-boy, που ευτυχώς δεν έχει κληρονομήσει όπως ο αδελφός του Γουίλιαμ την καραφλίτσα του πατέρα του! Επίσης, το τρυφερό ειδύλλιό του με τη νοτιοαφρικανικής καταγωγής Τσέλσι έχει όλα τα εχέγγυα ενός τέτοιου ρομάντζο, στο οποίο μόνο η μητέρα του θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει.

Δεν μας αρέσουν: Με το ενδεχόμενο ακόμη ανοιχτό να φύγει ο πρίγκιπας για το Ιράκ για να ενισχύσει τα βρετανικά στρατεύματα εκεί για έξι μήνες, η σχέση τους ενδέχεται να είναι τέτοια, που δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει έντονο το ενδιαφέρον μας.

Λιζ Χάρλεϊ και Αρούν Ναγιάρ
Είναι σίγουρα από τα πλέον πανέμορφα και πάμπλουτα ζευγάρια και αγαπούν σαν τρελοί τα φώτα της δημοσιότητας.

Μας αρέσουν: Οι «1.000+1» νύχτες αφιερωμένες στο δεκαήμερο «γάμο της δεκαετίας» (σ.σ.: που κόστισε 5 εκατομμύρια αγγλικές λίρες!), όπως χαρακτηρίστηκε η γαμήλια τελετή τους σε Αγγλία και Ινδία, καθώς και το γεγονός ότι η Λιζ αποτελεί τη σύγχρονη έκδοση της Σταχτοπούτας είναι αρκετά για να μας κάνουν να τρέχουμε συνεχώς από πίσω τους.

Δεν μας αρέσουν: Φαίνεται ότι είναι πιο «εγκεφαλικό» ζευγάρι απ όσο η βρετανική κοινή γνώμη μπορεί να σηκώσει. Από τη μια πλευρά, ο Αρούν με το πτυχίο στη Φυσική και το μεταπτυχιακό σε ένα από τα διασημότερα και δυσκολότερα κολέγια και από την άλλη, η Λιζ με όλες τις κινήσεις της να μοιάζουν σχεδιασμένες για να προκαλέσουν τα φώτα των δημοσιογράφων.

Πίτερ Αντρέ και Κέιτι Πράις (Τζόρνταν)
Μπορεί όταν έβρεχε γούστο και καλαισθησία εκείνοι να κρατούσαν ομπρέλα, αυτό όμως δεν σταματά τα tabloids να καταγράφουν κάθε τους μικρή δήλωση και να αναμένουν το δεύτερο μωρό τους σαν τον «Μεσσία» των πεσμένων κυκλοφοριών τους. Και να φανταστείτε ότι για το έτος 2006 ήταν το Νο 2 στη λίστα των πλουσιότερων Βρετανών celebrities, ακριβώς πίσω από τους Μπέκαμ. Η περιουσία τους αγγίζει τα 50 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Μας αρέσουν: Γιατί μπορεί ο γάμος τους να θύμισε στη χειρότερη εκδοχή που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, το «κουκλόσπιτο της Μπάρμπι», φαίνονται όμως να επανορθώνουν με το σοκ που προκαλούν στα μάτια μας με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Δεν μας αρέσουν: Η πρόσφατη προσπάθειά τους να κατακτήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες βάζοντας κάμερες στο σπίτι τους, που θα τους παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο, μας βάζει ψύλλους στ αφτιά ότι τελικά δεν θα είναι εκείνοι οι εκλεκτοί των δημοσιογράφων που θα φορέσουν το «στέμμα» των Μπέκαμ. Εξάλλου, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια ουδέποτε έχουν κερδίσει το βραβείο «του πιο ενοχλητικού ζευγαριού της showbiz», κάτι όμως που ήδη έχει γίνει με τον Ελληνοκύπριο Πίτερ και την ξανθιά καλλονή.

Πιτ Ντόχερτι και Κέιτ Μος
Οι χωρισμοί τους, τα σκάνδαλα που αφορούν στη χρήση ναρκωτικών ουσιών και οι επανασυνδέσεις τους μεταδίδονται σε απευθείας σύνδεση από σοβαρά ειδησεογραφικά δίκτυα-κολοσσούς όπως το CNN. Εκείνη σήμερα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πλουσιότερων γυναικών στη Μεγάλη Βρετανία, με το εισόδημά της να αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως! Εν αναμονή του γάμου τους και των κοινών μουσικών σχεδίων, σίγουρα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα ζευγάρια.

Μας αρέσουν: Εκείνη είναι πεντάμορφη κι εκείνος τέρας και κακός. Όπως έχει δείξει άλλωστε και το ομώνυμο παραμύθι, ο συνδυασμός αυτός κάνει τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης να παρακαλάνε για πολύ περισσότερες πόζες και νέα από τους πρωταγωνιστές.

Δεν μας αρέσουν: Ο «αγγελικά πλασμένος» κόσμος των Μπέκαμ απέχει χιλιόμετρα από το σκοτεινό και συχνά βρόμικο παρελθόν και των δυο τους, που περιλαμβάνει sex, ναρκωτικά και rock n roll. Σίγουρα ο Τζον Λένον και η Γιόκο Όνο θα έβρισκαν σε αυτούς τους θανάσιμους ανταγωνιστές τους.

Έλτον Τζον και Ντέιβιντ Φέρνις
Είναι διάσημοι, πλούσιοι και αγαπούν τη μόδα, οπότε ποιος λέει ότι δεν μπορούν να συναγωνιστούν σε αυτόν το διαγωνισμό του επόμενου πιο περιζήτητου ζευγαριού μετά τους Μπέκαμ;

Μας αρέσουν: Κατά έναν περίεργο τρόπο η παγκόσμια showbiz φαίνεται να έχει απενοχοποιήσει απολύτως τα έως τώρα «ταμπού» της και να έχει αποδεχθεί στους κόλπους της πλήρως τον Έλτον και τον Ντέιβιντ. Είναι δώδεκα ολόκληρα χρόνια μαζί το 2005 ενώθηκαν και με τα δεσμά του γάμου και δείχνουν το δρόμο σε όλα τα ζευγάρια για το πώς μπορείς να έχεις ισορροπημένη προσωπική ζωή και να βρίσκεσαι στην κορυφή του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Δεν μας αρέσουν: Όπως και να το κάνουμε, είναι ένα εναλλακτικό ζευγάρι. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο τα εκατομμύρια των φανατικών θαυμαστών της Βικτόρια και του Ντέιβιντ δεν θα μπορέσουν να τους ταυτίσουν με το διάσημο αυτό ζευγάρι.