Γοργόνες στο Μega

26.07.2007
Και τι «Γοργόνες»! Κάτια Δανδουλάκη, η οποία είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό, Λίνα Σακκά και Αγγελική Λάμπρη.

Θυμάστε την ταινία «Splash», όπου η Ντάριλ Χάνα μεταμορφωνόταν σε γοργόνα και πρωταγωνιστούσε με τον «ερωτοχτυπημένο» Τομ Χανκς, που δεν ήξερε τι να κάνει; Ετοιμαστείτε για κάτι αντίστοιχο και πιο δυνατό ακόμα. Με υποβρύχια γυρίσματα, εντυπωσιακά πλάνα και επικίνδυνες σκηνές! Σαν επτασφράγιστο μυστικό κρατάει το μεγάλο κανάλι τη φιλόδοξη και πανάκριβη αυτή σειρά που γράφουν τρία νέα παιδιά. Ίσως μάλιστα να έχουν την τύχη του Γιώργου Καπουτζίδη, καθώς τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο οποίος απογείωσε το «Παρά πέντε». Μάλιστα, ήδη έχουν «επιστρατευτεί» τα πιο εξειδικευμένα συνεργεία εφέ και υποβρύχιων λήψεων, ενώ ίσως χρειαστούν και κασκαντέρ δύτες για τις επικίνδυνες σκηνές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το στόρι δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι ερωτικές σχέσεις ανάμεσα σε ανθρώπους και γοργόνες σε μια ερωτική κομεντί με πολλά κωμικά στοιχεία, ένα εντυπωσιακό σουρεαλιστικό παραμύθι.

Η ενασχόληση τόσο της Λίνας Σακκά όσο και της Αγγελικής Λάμπρη με το υγρό στοιχείο, όπου ασχολούνται με τα αγαπημένα τους χόμπι, τις βοήθησε στο να προσαρμοστούν στο ρόλο της γοργόνας, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Κάτια Δανδουλάκη θα πρωταγωνιστεί σε έναν αντίστοιχο ρόλο-έκπληξη. Ήδη με άκρα μυστικότητα γίνονται οντισιόν για να ολοκληρωθεί το καστ με ηθοποιούς που πρέπει να γνωρίζουν από καταδύσεις, ενώ οι πρωταγωνίστριες παίρνουν ειδικά μαθήματα, ώστε να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις των ρόλων τους. Αυτός είναι ένας από τους άσους του Mega, καθώς δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο στην ελληνική τηλεόραση. Πάντως, όπως μάθαμε, ως άλλος Τομ Χανκς θα εμφανιστεί σε αυτήν τη σειρά ο Αντώνης Λουδάρος (σ.σ.: τζάμπα έχασε τόσα κιλά και γυμνάζεται καθημερινά;), ενώ αναζητούνται και άλλοι δύο πρωταγωνιστές.