Ερωτική απόδραση στις Μαλδίβες

25.07.2007
Ηταν και για τους δύο ένας πολύ απαιτητικός χειμώνας στα επαγγελματικά, αλλά φαίνεται ότι το καλοκαίρι θα είναι και για τους δύο πολύ ερωτικό!

Ηταν και για τους δύο ένας πολύ απαιτητικός χειμώνας στα επαγγελματικά, αλλά φαίνεται ότι το καλοκαίρι θα είναι και για τους δύο πολύ ερωτικό! Ο λόγος για τη Δέσποινα Ολυμπίου και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που αυτόν τον καιρό ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Διακοπές που δεν θα περιοριστούν μόνο στην Ελλάδα και στις ομορφιές της, αλλά το ζευγάρι θα αποδράσει φέτος και στο εξωτερικό. Η Δέσποινα εδώ και καιρό ήθελε να κάνει μια έκπληξη στον καλό της, αλλά δεν ήξερε τι θα ήταν καλύτερο για εκείνον: κάποιο χρηστικό αντικείμενο ή κάτι για να περάσουν καλά και οι δύο; Τελικά, αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερα να επιλέξει κάτι που θα χάριζε χαρά και στους δύο. Ένα ταξιδάκι, λοιπόν, ήταν ό,τι καλύτερο για δώρο-έκπληξη.

Έψαξε λοιπόν στα ταξιδιωτικά γραφεία για να βρει τον προορισμό που θα ήθελε να επισκεφθεί με τον Μιχάλη για το καλοκαίρι και κατέληξε στις Μαλδίβες, όπου θα μείνουν στο ξενοδοχείο «Ηilton».

Η Δέσποινα, μάλιστα, ενθουσιάστηκε πάρα πολύ με την προετοιμασία αυτής της έκπληξης, αφού είχαν πολύ καιρό να κάνουν ένα ταξιδάκι με τον Μιχάλη και να χαρούν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Και ο Μιχάλης, όμως, έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα και, αν και αυτόν τον καιρό κάνει εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις, δεν βλέπει την ώρα να φτάσει ο Αύγουστος για να πάει διακοπές με την αγαπημένη του.

Β.Δ.