Να ’ταν τα νιάτα δυο φορές

26.10.2009
Λένε πως οι όμορφοι άνθρωποι όταν μεγαλώνουν γίνονται πιο γοητευτικοί. Αυτός ίσως είναι ο κανόνας, γιατί υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις. Σταρ του Χόλιγουντ που σήμερα είναι αγνώριστοι είτε λόγω πολλών παραπανίσιων κιλών είτε πολλών πλαστικών ή γιατί απλώς παραμέλησαν τον εαυτό τους. Οι εικόνες που σας παρουσιάζουμε σίγουρα αξίζουν περισσότερο από χίλιες λέξεις!

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Λένε πως οι όμορφοι άνθρωποι όταν μεγαλώνουν γίνονται πιο γοητευτικοί. Αυτός ίσως είναι ο κανόνας, γιατί υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις. Σταρ του Χόλιγουντ που σήμερα είναι αγνώριστοι είτε λόγω πολλών παραπανίσιων κιλών είτε πολλών πλαστικών ή γιατί απλώς παραμέλησαν τον εαυτό τους. Οι εικόνες που σας παρουσιάζουμε σίγουρα αξίζουν περισσότερο από χίλιες λέξεις!

ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ
Δυστυχώς, ο τίτλος της μεγαλύτερης ίσως επιτυχίας του στον κινηματογράφο, ο «Σημαδεμένος», τώρα επιβεβαιώνεται. Ο 69χρονος πλέον «Τόνι Μοντάνα» δικαιολογημένα φέρει τον τίτλο του σημαδεμένου. Τα όμορφα χαρακτηριστικά που είχε στο πρόσωπο έχουν εξαφανιστεί από τις πολλές ρυτίδες αλλά και τα πρησμένα από το botox μάγουλά του.
NIK NΟΛΤΕ

Ποιος να το φανταζόταν όταν αναδεικνυόταν από το «People» το 1992 ως ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο ότι θα καταντούσε έτσι σήμερα... Πολυετής κατάχρηση αλκοόλ (φημολογείται και ναρκωτικών) τον οδήγησε στην εμφάνιση που βλέπετε σήμερα αλλά και σε αλλεπάλληλες λιποθυμίες σε αεροδρόμια, επίσημες εμφανίσεις κ.λπ.

ΜΙΚΙ ΡΟΥΡΚ
Το πιο τρανταχτό ίσως παράδειγμα για το πού οδηγούν οι αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις. Σήμερα, στα 57 του, ο Μίκι Ρουρκ δεν θυμίζει σε τίποτα το macho γόη του «9 1/2 εβδομάδες» και της «Άγριας ορχιδέας». Το μόνο του δικαιολογητικό είναι ίσως οι πλαστικές που αναγκάστηκε να κάνει στο πρόσωπο λόγω των πολλών χτυπημάτων από την εποχή που έκανε τον μποξέρ.

ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ
H αλήθεια για το απόλυτο sex symbol των ’90s είναι διφορούμενη. Έχουμε δει πρόσφατα πολύ καλές αλλά και πολύ κακές στιγμές της 51 ετών πλέον καλλονής με τον παγοκόφτη. Μάλλον το ρετούς είναι πολύ καλό σε κάποιες από τις φωτογραφίες της, καθώς όπου την έχει πετύχει ο φακός αμακιγιάριστη, η εικόνα είναι πραγματικά απογοητευτική!

ΚΑΘΛΙΝ ΤΕΡΝΕΡ
Όταν στα τέλη των ’80s επιλέχθηκε για το ρόλο της Τζέσικα Ράμπιτ στο «Ποιος παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ», κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί την εικόνα της 20 χρόνια αργότερα. Αφού κόσμισε εξώφυλλα και σελίδες εκατοντάδων περιοδικών με τη σέξι παρουσία της, το έριξε στο φαγητό ?κάποιοι λένε και στο ποτό? και τα αποτελέσματα τα βλέπετε στη φωτό.

ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΤΕΪΛΟΡ
Κατέχει την 7η θέση στη λίστα των αιώνιων εμπορικότερων ηθοποιών του Χόλιγουντ, και όχι άδικα. Τα πανέμορφα μάτια της, τα μαύρα μαλλιά της αλλά και οι εξαιρετικές ερμηνείες τής χάρισαν μια θέση στο πάνθεον των εκλεκτών του Χόλιγουντ αλλά και 8 γάμους! Η εικόνα της υπέρβαρης και υπέργηρης κυρίας με το κοντό μαλλί δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελίζαμπεθ Τέιλορ που είχαμε γνωρίσει, εκτός ίσως από τη λάμψη των ματιών της. Για να είμαστε βέβαια δίκαιοι, η 78άχρονη σούπερ σταρ αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

ΤΖΕΪΜΙ ΛΙ ΚΕΡΤΙΣ
Διέθετε ένα από τα πιο σέξι σώματα στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και των αρχών του ’80. Σήμερα όμως δεν μπορούμε να πούμε επ’ ουδενί το ίδιο για το «hot body» του τότε. Πλαδαρή και με περιττά κιλά, ίσως η Τζέιμι Λι Κέρτις θα έπρεπε να προσέξει λίγο περισσότερο τη σιλουέτα της.

ΒΑΛ ΚΙΛΜΕΡ
Ήταν το αντίπαλον δέος του Τομ Κρουζ στο «Top Gun». Έχοντας πάρει πολλά κιλά, ο 50χρονος Κίλμερ δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό εαυτό του. Μας είναι αδιανόητο να πιστέψουμε πως πρόκειται για το ίδιο άτομο και στις δύο φωτογραφίες.

KIΘ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ
Ο 66άχρονος κιθαρίστας τον Rolling Stones αποτελεί μέχρι και σήμερα πηγή έμπνευσης των νέων μουσικών. Δεν μπορούμε βέβαια να πούμε το ίδιο και για την εμφάνισή του. Έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις, ενώ από ένα σημείο και μετά φαίνεται πως τις σταμάτησε, με αποτέλεσμα όλο το πρόσωπό του να έχει «κρεμάσει».

ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΠΑΡΝΤΟ
Αποτελούσε για πολλά χρόνια το πιο διάσημο εξαγώγιμο προϊόν της Γαλλίας και όλοι οι άντρες ανά την υφήλιο έμεναν με ανοιχτό το στόμα σε κάθε της φωτογράφηση. Τα λόγια είναι περιττά για τη σημερινή εικόνα της 76άχρονης διάσημης Γαλλίδας ηθοποιού. Δυστυχώς, ο χρόνος ήταν πολύ σκληρός μαζί της...

ΚΕΛΙ ΛΕ ΜΠΡΟΚ
Στα νιάτα της η Κέλι Λε Μπροκ ήταν ένα από τα σούπερ μόντελ της εποχής της, με αξιοσημείωτη πορεία στον κινηματογράφο λίγα χρόνια μετά. Δυστυχώς, όσο μεγαλώνει... φαρδαίνει! Επιπλέον, κάνει συνεχώς πλαστικές επεμβάσεις που επιδεινώνουν την κατάσταση. Ίσως βέβαια να επηρεάστηκε και από το δεκαετή γάμο της με τον Στίβεν Σιγκάλ!

ΣΙΜΠΙΛ ΣΕΠΑΡΝΤ
Πρωταγωνιστούσε στις φαντασιώσεις των σημερινών 40ρηδων κάθε Κυριακή βράδυ στο «Αυτός, αυτή και τα μυστήρια». Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ, συνέχισε στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, για να καταλήξει παρουσιάστρια late shows της αμερικανικής τηλεόρασης. Πραγματικά απορούμε πώς σε λιγότερο από 15 χρόνια δείχνει πλέον τόσο απεριποίητη και γερασμένη.

ΤΖΑΚ ΝΙΚΟΛΣΟΝ
Στο Χόλιγουντ δεν τον θεωρούσαν ποτέ ιδιαίτερα όμορφο. Είχε όμως αυτό το «σοφιστικέ», intellectual ?όπως θέλετε πείτε το? στυλ που ανέκαθεν δημιουργούσε μια ανεξήγητη έλξη στο ασθενές φύλο. Αν και παραμένει στην πρώτη γραμμή του Χόλιγουντ, συμμετέχοντας σε blockbuster ταινίες, το «σωσίβιο» στην κοιλιά και το... κρέμασμα σε όλο του το σώμα είναι άκρως αντιαισθητικά.

ΣΤΙΒΕΝ ΣΙΓΚΑΛ
Ήταν το απόλυτο αρσενικό για τις γυναίκες των ’80s και ιδιαίτερα δημοφιλής στην παγκόσμια γκέι κοινότητα. Τα αρκετά αρρενωπά χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με το γραμμωμένο σώμα του τον έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλή στις ταινίες δράσης του Χόλιγουντ. Σήμερα περιοδεύει ανά τις ΗΠΑ κάνοντας τον d.j. και παίζοντας μουσική σε επαρχιακά κλαμπ. Στο ενδιάμεσο, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες, κάνει ενέσεις botox, ενώ καταναλώνει και μεγάλες ποσότητες φαγητού.

ΜΠΡΙΓΚΙΤΕ ΝΙΛΣΕΝ
Έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στο πέμπτο σίκουελ του «Ρόκι» αλλά και από το γάμο της με τον Σιλβέστερ Σταλόνε. Η εικόνα της 46άχρονης σήμερα Μπριγκίτε Νίλσεν παραπέμπει σε κάτι μεταξύ ηθοποιού b-movies και παρηκμασμένης σταρ αισθησιακών ταινιών. Βέβαια και ο πρώην σύζυγός της δεν πάει πίσω.