Μπόμπι Μπράουν: "Η Γουίτνεϊ ήταν λεσβία"!

21.10.2009
"Με παντρεύτηκε για βιτρίνα" κατηγορεί την Γουίτνεϊ Χιούστον(Whitney Houston), ο πρώην άντρας της Μπόμπι Μπράουν(Bobby Brown).

"Με παντρεύτηκε για βιτρίνα" κατηγορεί την Γουίτνεϊ Χιούστον(Whitney Houston), ο πρώην άντρας της Μπόμπι Μπράουν(Bobby Brown).

Ο τραγουδιστής που ισχυρίζεται ότι ανέβηκε μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας από αγάπη, αποκαλύπτει ότι η Χιούστον τον χρησιμοποίησε για να καλύψει τις "ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές προτιμήσεις".

Τρία χρόνια μετά την ρήξη του προβληματικού τους γάμου που κράτησε 14χρόνια, ο 40χρονος τραγουδιστής αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο και να πει: "Ολη την αλήθεια και μόνον την αλήθεια".

Σε αυτό ο Μπράουν γράφει: "Το μέλλον του γάμου μας ήταν προδιαγεγραμμένο. Νομίζω ότι παντρευτήκαμε για διαφορετικούς λόγους. Τώρα καταλαβαίνω ότι η Γούιτνεϊ είχε διαφορετική ατζέντα από την δική μου. Εκείνη ήθελε να καθαρίσει το ένοχο παρελθόν της, ενώ εγώ αναζητούσα την αγάπη και την δημιουργία οικογένειας και παιδιών.

Συνεχίζοντας οι κατηγορίες του Μπράουν γίνονται συγκεκριμένες: "Ο τύπος την κατηγορούσε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την βοηθό της Ρόμπιν Κρόουφορντ (Robin Crawford). Από την στιγμή που ήταν η αγαπημένη των Αμερικανών αυτό δεν κόλλαγε με την εικόνα της. Ετσι αποφάσισε να "θολώσει τα νερά", διαλέγοντας την λύση του γάμου και των παιδιών. Έτσι, κανείς πλέον δεν μπορούσε να ισχυριστεί ότι ήταν λεσβία"!