Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον κλέφτη της Λόχαν

22.10.2009
Για δύο κακουργήματα κατηγορείται o ύποπτος που συνελήφθη για τις διαρρήξεις στα σπίτια της Λίντσει Λόχαν (Lindsay Lohan) και της Αντρίνα Πάτριτς (Audrina Patridge).

Για δύο κακουργήματα κατηγορείται o ύποπτος που συνελήφθη για τις διαρρήξεις στα σπίτια της Λίντσει Λόχαν (Lindsay Lohan) και της Αντρίνα Πάτριτς (Audrina Patridge).

O 18χρονος Νίκολας Προύγκο (Nicholas Prugo) αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και έξι ετών, ενώ του ορίστηκε προσωρινή εγγύηση αποφυλάκισης 100.000 δολαρίων.

Το πρόσωπο του νεαρού αναγνωρίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας που τον συνέλαβαν να μπαίνει παράνομα στο σπίτι της ηθοποιού Αντρίνα Πάτριτς στις 23 Φεβρουαρίου 2009 . Ο 18χρονος ξάφρισε κοσμήματα και επώνυμα ρούχα αξίας 43.000 δολαρίων.

Η διάρρηξη στο σπίτι της Λόχαν - που βρίσκεται στην ίδια περιοχή - έγινε στις 23 Αυγούστου, και η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στα 128.000 δολάρια.

Άνθρωπος που ασχολείται με την υπόθεση αποκάλυψε ότι σύντομα θα αποδοθούν κατηγορίες και σε δύο πρόσωπα ακόμα, που εμπλέκονται στις διαρρήξεις, συμπεριλαμβανομένου και του 19χρονου ύποπτου Rachel Lee.

Ο συνήγορος του Προύγκο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο ενώ η δίκη του πελάτη του αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου. Την καλή είδηση της ημέρας για τη ΛίΛο, ήρθε να χαλάσει το νέο κάλεσμα του δικαστηρίου στην γνωστή ηθοποιό.

Η Λόχαν θα πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο αυτή την Παρασκευή. Εκεί, θα συζητηθεί το κατά πόσον έχουν παραβιαστεί οι όροι του προγράμματος εναντίον του αλκοολισμού που ακολουθούσε, μετά την καταδίκη της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2007.

Αν αποδειχτεί ότι καταπάτησε τους όρους επιτήρησης της, η 23χρονη ηθοποιός κινδυνεύει να βρεθεί ξανά στη φυλακή Η δικαστής Μάρσα Ρέβελ ( Marsha Revel) του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μπέβερλι Χιλς, ειδοποίησε τη Λίντσεϊ για την υποχρεωτική παρουσία της στο καθιερωμένο ραντεβού της Παρασκευής.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η Λόχαν άκουσε τις καμπάνες του δικαστηρίου για παράταση της παραμονής της υπό επιτήρηση για τέταρτο χρόνο.

Το TMZ.com είχε αποκαλύψει ότι οι υπεύθυνοι του προγράμματος κατά του αλκοολισμού ήταν εκείνοι που εξέφρασαν στο δικαστήριο, την ανησυχία του για τη Λόχαν.