Μιτς Γουάινχαουζ: "Η απεξάρτηση είναι πεταμένα λεφτά"!

21.10.2009
Με σκληρά λόγια ο πατέρας της Ειμι Γουάινχαουζ έκανε κριτική στο σύστημα της Αγγλίας που χειρίζεται το θέμα των ναρκωτικών

Με σκληρά λόγια ο πατέρας της Έιμι Γουάινχαουζ έκανε κριτική στο αγγλικό νομικό σύστημα σε σχέση με το θέμα των ναρκωτικών: "Τα χρήματα που ξοδεύει το κράτος για τους ναρκομανείς που δέχονται αμέσως να μπουν στην απεξάρτηση πάνε χαμένα".

Αυτά υποστήριξε με πάθος ο Μίτς Γουάινχαουζ (Mitch Winehouse) απευθυνόμενος προς τους νομοθέτες της κοινοβουλευτικής επιτροπής εσωτερικών υποθέσεων, την Τρίτη και συνεχίζοντας εξήγησε τις θέσεις του:

"Πολλοί από τους εθισμένους στις ουσίες όταν περνούν από δίκη, προτιμούν να μπουν στην αποτοξίνωση παρά να εκτίσουν ποινή φυλάκισης. Στην πραγματικότητα όμως, δεν έχουν καμιά διάθεση να κόψουν τα ναρκωτικά. Το σύστημα είναι άδικο, αφού προσφέρει την δυνατότητα της άμεσης απεξάρτησης σε όσους συλλαμβάνονται, ενώ άλλοι εθισμένοι περιμένουν μήνες για να μπουν σε κάποιο πρόγραμμα θεραπείας".

Όπως είναι γνωστό, η κόρη του, τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) είναι εθισμένη στα ναρκωτικά και το αλκοόλ εδώ και χρόνια. Μάλιστα, έχει γράψει και το τραγούδι "Rehab", που μιλάει για μια γυναίκα που αρνείται να απεξαρτηθεί από τις ουσίες.

Τον Νοέμβριο του 2007, η Έιμι είχε συλληφθεί στην Νορβηγία για κατοχή μαριχουάνας, ενώ τα τελευταία χρόνια μπαινόβγαινε σε κλινικές απεξάρτησης, διατρέχοντας σοβαρό κίνδυνο να πεθάνει.

Οι γονείς της θεωρούν υπεύθυνο για τον ξεπεσμό της, τον πρώην σύζυγο της, Μπλέικ Φιλντερ Σίβιλ (Blake Fielder-Civil), που όντας και ο ίδιος χρήστης- την μύησε στον κόσμο των ναρκωτικών. Όμως, τους τελευταίους μήνες και από τότε που γύρισε από την παρατεταμένες διακοπές της στο νησάκι Σάντα Λουτσία, στην Καραϊβική, η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της τον άτακτο εαυτό της.

Έτσι τώρα, τα περισσότερα δημοσιεύματα ασχολούνται με το καινούργιο στήθος που αποφάσισε να αποκτήσει με σκοπό να κερδίσει πίσω τον πρώην άντρα της.