Καυτά κους κους κάτω από την ομπρέλα

13.07.2007
Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο! Οι αγαπημένοι μας celebrities έχουν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές τους, δεν παύουν ωστόσο να ερωτεύονται, να αλληλομαχαιρώνονται και να παίρνουν τα κουβαδάκια τους για άλλες παραλίες εν μέσω καύσωνα. Πιείτε ένα δροσιστικό κοκτέιλ και ξεκινήστε να διαβάζετε τα πιο hot gossip της εγχώριας showbiz.

από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Γιατί από την επόμενη σεζόν δεν θα βλέπουμε μόνο μία Καγιά στην ελληνική τηλεόραση;

Γιατί το ταλέντο σε αυτή την οικογένεια μοιάζει να είναι κληρονομικό! Γιατί η μέχρι πρότινος άγνωστη αδερφή της Βίκυς, η οποία κέρδισε φέτος το στοίχημα με την παρουσίαση, αφού στάθηκε σωστά στο τιμόνι του πιο δημοφιλούς ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, θα βγει και αυτή στη μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα, θα πρωταγωνιστήσει στη καινούργια σειρά του Χάρη Ρώμα «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείο» και θα εξελιχθεί, όπως σας ενημερώνουμε αποκλειστικά, στο νέο γκανιάν του καναλιού του Αμαρουσίου. Άνθρωποι του καναλιού που έχουν δει τα πρώτα γυρίσματα μας είπαν ότι είναι ταλεντάρα.

Ετοιμάζεται για γάμο ο Κώστας Σόμμερ με τη Ζενίλντα;

το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μετά τα εγκαίνια του καταστήματος του ηθοποιού στη Γλυφάδα και τα ενσταντανέ, τόσο του ζευγαριού όσο και της εξωτικής καλλονής με τους γονείς του Κώστα, η αλήθεια είναι ότι σκέφτονται το επόμενο βήμα, αλλά όχι μέσα στο 2007. Εξίσου καλά με την προσωπική του ζωή φαίνεται να πηγαίνουν και τα επαγγελματικά του Κώστα, ο οποίος σκέφτεται να μετακομίσει οσονούπω στην αλλοδαπή! Όχι, μην τρομάζετε γιατί θα τον χάσετε για λίγο... Το σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά» τελείωσε, ο ίδιος επιβίωσε των απανωτών θανατικών και ως το επόμενο σίριαλ λέει να πεταχτεί για μερικούς μήνες μέχρι το Λος Άντζελες. Δέχεται και τις σχετικές προτροπές του φίλου του, Πάρη Κασιδόκωστα, με τον οποίο συνεργάζονται σε τηλεοπτικές παραγωγές... Ε, δεν θέλει και πολύ. Τα δύο φιλαράκια μάλιστα βρέθηκαν πρόσφατα και στις παραλίες της βόρειας Κρήτης, ωστόσο στην παρέα δεν ήταν μόνο οι δυο τους αλλά και κάποιες θηλυκές υπάρξεις που τους συνόδευαν.

Βγαίνει μυστικά ραντεβού η Χριστίνα Παππά με το μοντέλο Νίκο Αναδιώτη, για χάρη του οποίου είχε αφήσει για πρώτη φορά τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα;

Η Χριστίνα αυτόν τον καιρό τραγουδάει τη γνωστή επιτυχία της Δέσποινας «Περνώ και μόνη μου καλά». Δεν έχει ανάγκη, τουλάχιστον προς το παρόν, να καλύψει το κενό που άφησε ο πρόσφατος οριστικός χωρισμός της με τον Κλαούντιο. Μάλιστα, όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι θέλει να μείνει μόνη της μέχρι να ερωτευτεί ξανά τρελά. Αυτόν τον καιρό έχει πάρει την κολλητή της Μαρία Σταματέρη και μαζί χαίρονται τον ήλιο και τις παραλίες της Μυκόνου. Όσο για τον πρώην της Νίκο Αναδιώτη; Μιλάνε απλώς στο τηλέφωνο.

Τι θα κάνει η Έλλη από την επόμενη σεζόν;

Η πολύ επιτυχημένη και λαμπερή Έλλη Στάη φέτος απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης τόσο με τις επαγγελματικές της μετακινήσεις όσο και με την προσωπική της ζωή! Αυτόν τον καιρό, πάντως, η επιτυχημένη παρουσιάστρια έχει δώσει προτεραιότητα στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Οι φήμες θέλουν την Έλλη να συζητάει τη μετακίνησή της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Οι εκδοχές αρκετές... Από τη μία συζητάει το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στον Alpha και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενόψει και της προεκλογικής περιόδου, ενώ από την άλλη λέγεται ότι έχει ήδη δεχθεί πρόταση από τη Γιάννα Αγγελοπούλου προκειμένου να αναμορφώσει το νέο της απόκτημα, το ραδιοφωνικό σταθμό Ρlanet.

Γιατί η Κατερίνα Λάσπα έχει γίνει μόνιμη κάτοικος της Μυκόνου;

Το γλυκό Κατερινάκι ζει το νέο έρωτά του στις παραλίες της Μυκόνου. Πρόκειται για τον Νεκτάριο Νικολόπουλο, έναν εκ των ιδιοκτητών του caf restaurant «Solimar» που βρίσκεται στο Καλό Λιβάδι. Εδώ και τρεις εβδομάδες, λοιπόν, η όμορφη TV persona έχει πολιτογραφηθεί δημότης του νησιού των ανέμων!

Γιατί θα παντρευτεί η Έλλη Κοκκίνου στις 4 Σεπτεμβρίου;

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της Παναγιώτης Βασιλειάδης είναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί. Έτσι, λοιπόν, πήραν τη μεγάλη απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων και αρχές Σεπτεμβρίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι επέλεξε τις αρχές του φθινοπώρου για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, αφού και επισήμως είναι η έναρξη της νέας σεζόν. Από την άλλη, η Έλλη θέλει να κλείσει μέχρι τότε το «ανοιχτό μέτωπο» που αφορά στην τελική υπογραφή για την επόμενη δισκογραφική της εταιρεία, που αναμένεται να δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.

Ποιες είναι οι εξελίξεις των ερωτικών σίριαλ Λύτρα - Αμανατίδης και Καραφώτης - Παπουτσάκη;

Μάρω και Γιάννης είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στις παραλίες της Μυκόνου. Πριν από δύο εβδομάδες μάλιστα έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο διαγωνισμό «Ρlaymate». Βέβαια, προτίμησαν να καθίσουν σε σκοτεινό τραπεζάκι, δεν κατάφεραν όμως να ξεφύγουν από το φακό των παπαράτσι. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, από την άλλη, είναι η καινούργια αγαπημένη του Κώστα Καραφώτη. Η ηθοποιός πρόσφατα επέστρεψε από τη Σίφνο, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους. Συγκεκριμένα, έκανε τα γυρίσματα για τη νέα της ταινία με τον Θέμο Αναστασιάδη. Μόλις επέστρεψε λοιπόν, το πρώτο που έκανε ήταν να νυχτοπερπατήσει στην παραλιακή με τον αγαπημένο της Κώστα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι, εκτός από τα πρόσφατα μουσικά βραβεία Mad, Κώστας και Μάρω δεν έχουν αναγκαστεί να παρευρεθούν στον ίδιο χώρο ξανά.

Έχει γνωρίσει τον Χρήστο Βασιλόπουλο η Μαρία-Λουίζα Βούρου στον Γιάννη Βούρο;

Ο δημοφιλής ηθοποιός και πατέρας της πανέμορφης «Μαριλού», όπως τη φωνάζουν χαρακτηριστικά οι φίλες της και τα συγγενικά πρόσωπα, φυσικά και γνωρίζει μέσα από τη δουλειά τον Χρήστο. Δεν θέλει, όμως, να ανακατεύεται στην προσωπική ζωή της κόρης του. Το κάνει μόνο και εφόσον του ζητήσει τη γνώμη του και τη βοήθειά του. Έχουμε να πούμε, πάντως, ότι το ζευγάρι δεν κρύβει καθόλου τον έρωτά του... Γιατί να το κάνει άλλωστε, αφού και οι δυο τους πετάνε στον έβδομο ουρανό από την ευτυχία; Στο πάρτι δε του Mega ήταν συνεχώς χεράκι-χεράκι!

Είναι μόνος ο Άνθιμος;

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο 22άχρονος γοητευτικός ζεν πρεμιέ ζει αυτόν τον καιρό ένα πολύ... μεγάλο (το επίθετο που χρησιμοποιούμε προσέξτε, έχει νόημα) έρωτα με πολύ γοητευτική αιθέρια παρουσία. Μια σχέση που θα βγάλει στα φώτα της δημοσιότητας οσονούπω, όπως λίγοι γνωρίζουν και πολλοί αναμένουν.

Είναι έγκυος η Νατάσσα Θεοδωρίδου;

Το «νέο» έσκασε σαν βόμβα στις αρχές της εβδομάδας και συζητήθηκε πολύ... Φυσικά, η Νατάσσα Θεοδωρίδου δεν είναι έγκυος και δεν θα γίνει μαμά για τρίτη φορά. Τουλάχιστον όχι άμεσα. Η τραγουδίστρια φέτος το καλοκαίρι ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του αγαπημένου της Σέρου Μύρτα. Οι δυο τους μάλιστα αυτόν τον καιρό βρίσκονται στην Αυστραλία και περνούν την πιο ερωτική φάση της σχέσης τους. Παράλληλα, βέβαια, η Νατάσσα θα κάνει και κάποιες εμφανίσεις στη χώρα των καγκουρό και θα βρεθεί με τους εκεί θαυμαστές της, οι οποίοι τόσο καιρό περιμένουν να την ακούσουν και να τη δουν από κοντά. Το ζευγάρι θα μείνει στην Αυστραλία περίπου για δύο εβδομάδες και μετά θα επιστρέψουν για λίγο στην Αθήνα. Φαίνεται ωστόσο ότι της πάει πολύ ο έρωτας της Νατάσσας και αυτό της βγαίνει και στα επαγγελματικά, αφού δεν προλαβαίνει να παίρνει χρυσούς δίσκους και η τελευταία της δουλειά μένει καρφωμένη για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή των πωλήσεων!

Πού θα πάρει τις μυστικές αποφάσεις το υψηλό ενημερωτικό επιτελείο του Mega για την ερχόμενη σεζόν;

Μα φυσικά στο αγαπημένο νησί τόσο της «σιδηράς κυρίας των 8» Όλγας Τρέμη όσο και του διευθυντή ειδήσεων του μεγάλου καναλιού Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Φυσικά, μιλάμε για την Τζια, σίγουρο προορισμό των σκαφάτων της showbiz. Και τα δύο στελέχη του ενημερωτικού τομέα εθεάθησαν πέρυσι το καλοκαίρι στο νησί και οι ντόπιοι είναι σίγουροι ότι θα τους δουν και φέτος. Άλλωστε, στο ίδιο νησί σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο βρίσκεται για ξεκούραση και ηρεμία και ο Mr «Φάκελοι» Αλέξης Παπαχελάς.

Πού θα περάσει τις διακοπές του ο Άρης Σερβετάλης με την εκλεκτή της καρδιάς του;

Μπορεί να του χρέωσαν την Αποστολία Ζώη ως σύντροφο, αλλά εκείνος δεν μάσησε και προγραμματίζει ήδη τις καλοκαιρινές εξορμήσεις του παρέα, φυσικά, με την όμορφη συνάδελφό του Βίκυ Παπαδοπούλου. Αφού λοιπόν το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε ένα σαββατοκύριακο στα Φηρά και στη ρομαντική Οία της Σαντορίνης, κανονίζουν ήδη το επόμενό τους καλοκαιρινό «χτύπημα». Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι θα πάει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως είναι η Ελαφόνησος, η Αστυπάλαια αλλά και το Πήλιο.

Γιατί επέλεξε ως επί το πλείστον μοναχικές διακοπές η Ελεονώρα;

Η Ελεονώρα είναι γνωστό ότι είναι μόνη της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Για τις διακοπές της προτιμάει να έχει για παρέα τους φίλους της και λιγοστούς συνεργάτες από το κανάλι. Για φέτος, απ όσο μέχρι στιγμής γνωρίζουμε, η Ελεονώρα θα ταξιδέψει με γυναικοπαρέα σε αρκετά νησιά των Κυκλάδων. Στη συνέχεια, βέβαια, έχει προγραμματίσει να βρεθεί στην Αφρική με πολύ μεγάλη παρέα, που δεν θα αποτελείται μόνο από γυναίκες!

Γιατί έμοιαζε διαφορετική η Νάνσυ Αλεξιάδη στα προηγούμενα μουσικά βραβεία Μad;

Η γλυκιά μας Νάνσυ είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Αν αληθεύει κιόλας ο δεσμός της με εκδότη μεγάλου αντρικού περιοδικού, τότε δικαίως θα μιλάμε για το πιο sexy ζευγάρι της κοσμικής Αθήνας! Πάντως, τα πηγαδάκια λένε ότι η Νάνσυ πριν από λίγο καιρό πήρε τη μεγάλη απόφαση και έκανε προσθετική στήθους. Στα μουσικά βραβεία όλοι πρόσεξαν το πλουσιότατο μπούστο της, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μας είχε συνηθίσει επί «Fame Story»!

Κουίζ
Ποια γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης διατηρεί μυστικό δεσμό με πρώην παρουσιαστή mega-λου ριάλιτι παιχνιδιού; Και μπορεί η παρουσιάστρια να ζει τον έρωτά της ανέμελα, δεν έχει όμως ιδέα ότι οι συνεργάτες της στο πάνελ της ίδιας της εκπομπής της τη σχολιάζουν και γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια του κρυφού ειδυλλίου... Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι η παρουσιάστρια αναγκάζεται να κρατήσει κρυφή τη σχέση της με τον παρουσιαστή, επειδή έχει δημοσιοποιήσει εδώ και χρόνια σοβαρό δεσμό!

«Όλοι οι καλοί μαζί και ο... ψωριάρης χώρια». Το συγκεκριμένο ρητό φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι στο πάνελ γνωστής μεσημεριανής εκπομπής. Έτσι, λοιπόν, στο συγκεκριμένο πάνελ, αν και όλοι έχουν πολύ καλές σχέσεις, υπάρχει κάποιος που όλοι αποφεύγουν να του μιλήσουν. Δεν κρατάνε, μάλιστα, τα προσχήματα ούτε στις κοινωνικές εκδηλώσεις όπου παραβρίσκονται! Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, την επόμενη σεζόν το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα βλέπει το χαρακτηριστικό «on air» της εκπομπής.

Ποιος ζεν πρεμιέ που πολλοί χαρακτήρισαν «πρόσωπο-έκπληξη» της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, που ήταν τριπλοθεσίτης, αφού έπαιζε σε δύο σειρές στον ΑΝΤ1 και σε μία στο Mega (σειρά που διένυε την τρίτη συνεχόμενη σεζόν επιτυχίας), απαίτησε από τους υπευθύνους του γυμναστηρίου της γειτονιάς του να μην πληρώνει ευρώ από την τσέπη του, θεωρώντας ότι θα τους έφερνε κόσμο στο γυμναστήριο μόνο και μόνο όταν θα γνωστοποιούσε την εγγραφή του εκεί;