Η Κιμ είναι έγκυος!

16.07.2007
Την περιέργειά μας φούντωσαν την προηγούμενη εβδομάδα όσα λέγονταν για τις μυστικές επισκέψεις της Κιμ Κίλιαν στο Μαιευτήριο ΙΑΣΩ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Δεν θα μπορούσαμε να μη μιλήσουμε με τον υποψήφιο για τρίτη φορά μπαμπά Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος ανακοίνωσε αποκλειστικά στο ΛΟΙΠΟΝ: «Ναι, η γυναίκα μου είναι πάλι έγκυος»!

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν στα δημοσιογραφικά γραφεία καθ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Σύμφωνα με αυτές, ο Mr «Κίτρινος Τύπος» και «Ζούγκλα» Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η αγαπημένη σύντροφός του Κιμ Κίλιαν περιμένουν έπειτα από ένα χρόνο περίπου το Μάρτιο του 2006 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους. Αρχίσαμε να υποψιαζόμαστε, αφού οι φήμες έκαναν λόγο για μυστικές επισκέψεις της πανέμορφης Κιμ στο ίδιο μαιευτήριο σε σουίτα του οποίου πριν από ένα χρόνο είχε φέρει στη ζωή την κορούλα τους.

Το μωράκι τους τότε είχε έρθει με κάποια καθυστέρηση, αφού υπολόγιζαν να γεννηθεί μία μέρα πριν. Ζύγιζε 2 κιλά και 800 γραμμάρια και οι δύο, όπως ήταν φυσικό, πετούσαν στα σύννεφα, αφού επιτέλους αποκτούσαν τον καρπό του τρελού τους έρωτα που γεννήθηκε στην ιταλική πόλη Σιένα. Το μωρό, πανέμορφο και ήσυχο, τότε είχε κάνει εντύπωση, γιατί ήταν ολόιδιο η μαμά του. Από την άλλη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος φάνταζε τέλειος χαζομπαμπάς, καθώς δεν ξεκόλλησε στιγμή από το δωμάτιο του μαιευτηρίου.

Τι λέει αποκλειστικά ο Μάκης
Αναζητήσαμε τον ίδιο τον Μάκη για να ρίξει με τις απαντήσεις του φως στο μυστήριο μιας δεύτερης, όχι επισήμως επιβεβαιωμένης, εγκυμοσύνης: «Για να σας λύσω όλες τις απορίες, θα σας πω ότι τελικά ναι, η Κιμ είναι έγκυος και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι αυτό». Τον πετύχαμε στο τρέξιμο, αφού δεν έχει πάρει ακόμη την κανονική του άδεια από την εφημερίδα και βρίσκεται σε καθημερινή και συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του, ενώ παράλληλα έχει ανοιχτό και το μέτωπο της προετοιμασίας των χειμερινών τηλεοπτικών του εμφανίσεων. Στη σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του διακρίναμε, πάντως, μια έντονη ενόχληση στη φωνή του για όλα αυτά που γράφονται και λέγονται και τα οποία έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες βραχνάς για το ζευγάρι: «Και τι τους νοιάζει επιτέλους και κυνηγούν την Κιμ για το αν επισκέπτεται μαιευτήριο ή όχι; Για ό,τι θέλουν να ρωτήσουν και να μάθουν θα έπρεπε να απευθυνθούν καλύτερα σ' εμένα», μας είπε χαρακτηριστικά.

Ο γιατρός που θα φέρει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας Τριανταφυλλόπουλου είναι ο δρ. Αθανάσιος Παράσχος, ο οποίος είναι από την αρχή ο προσωπικός μαιευτήρας-γυναικολόγος της Κιμ. «Ναι, εγώ θα είμαι. Η Κιμ είναι καταρχήν πολύ φίλη μου και σπουδαίος άνθρωπος. Με επισκέφθηκε πριν από λίγο καιρό οπότε έμαθε και τα ευχάριστα!». Η πολύ όμορφη δημοσιογράφος είναι όπως μαθαίνουμε ήδη δύο μηνών έγκυος και μαζί με το σύζυγό της, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόν τον καιρό προγραμματίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την καλοκαιρινή τους απόδραση, που θα γίνει, όπως λέγεται, σε κάποιο νησί του Αιγαίου. Εμείς να τους ευχηθούμε τα καλύτερα, αφού και το 2007, όπως το 2006 άλλωστε, δείχνει να είναι η χρονιά τους!