Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

02.07.2007
Πριν από δέκα ημέρες η είδηση του χωρισμού της αγαπημένης μας Ναταλίας από τον Θάνο Τζάνη ξάφνιασε πολλούς. Και δεν πρόλαβε να περάσει λίγα εικοσιτετράωρα στη νέα single ζωή της και κάποιοι της χρέωσαν φλογερό ειδύλλιο με τον Άνθιμο τον όμορφο! Τι λέει σήμερα η ίδια η Ναταλία;

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Ο χωρισμός της έγκριτης δημοσιογράφου, στιχουργού και πετυχημένης ραδιοφωνικής παραγωγού ήταν όντως ξαφνική. «Ήταν απόφαση της ίδιας της Ναταλίας να χωρίσει. Το είπε στον Θάνο κατά τη διάρκεια δείπνου και του εξήγησε σε πολύ φιλικό τόνο ότι προτιμά να παραμείνουν φίλοι, γιατί αυτή την περίοδο θέλει να μείνει μόνη της», είπε άνθρωπος του φιλικού της περιβάλλοντος.

Δύο μέρες μόνο μετά το χωρισμό δημοσιεύματα και ρεπορτάζ εξύφαιναν και διαφήμιζαν «το ερωτικό ειδύλλιο που θα ανατάραζε για τα καλά τα νερά της showbiz»! Ο λόγος για το νεαρό Αλέξη της «Μαρίας της άσχημης» Άνθιμο Ανανιάδη, που τον ήθελαν να έχει? κλέψει την καρδιά της Ναταλίας. Σύμφωνα με το ευφάνταστο σενάριο, η Ναταλία και ο Άνθιμος τον τελευταίο καιρό έκαναν πολλή παρέα και αρκετοί τους είχαν δει μαζί σε διάφορες νυχτερινές εξόδους. Και, όπως ήταν λογικό, αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει την έκρηξη της όμορφης Ναταλίας, που ξέσπασε μπροστά στο μικρόφωνο της ραδιοφωνικής της εκπομπής την περασμένη Πέμπτη: «Δεν είναι δυνατό να γράφονται τέτοια πράγματα και ειδικά όταν δεν με έχουν πάρει πρώτα ένα τηλέφωνο να με ρωτήσουν για το αν αληθεύουν ή όχι». Στη συνέχεια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και, αφού αναρωτήθηκε από πού διοχετεύονται όλες αυτές οι ανυπόστατες φήμες, έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση: «Λένε, προκειμένου να στηρίξουν τις φήμες τους, ότι ο Άνθιμος αρκετά συχνά έρχεται στο μαγαζί όπου παίζω μουσική. Έχω όμως να πω ότι ουδέποτε τον έχω δει στο μαγαζί και ποτέ δεν έχει έρθει να μου μιλήσει»! Επίσης, τα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήθελαν τον Άνθιμο να την έχει προσκαλέσει στο πολύ πριβέ πάρτι που οργάνωσε με αφορμή τα γενέθλιά του. «Φυσικά και δεν πήγα στο συγκεκριμένο πάρτι, γιατί, πρώτον, δεν ήμουν καλεσμένη, αλλά και δεν το γνωρίζω το παιδί τόσο καλά. Να φανταστείτε, δεν έχω καν το νούμερο του τηλεφώνου του», δήλωσε η ίδια.

Ποιος διαδίδει όμως τέτοιες φήμες; Προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά να πει, αφού και από τη δική του πλευρά ο ίδιος ο Άνθιμος φέρεται να είπε: «Δεν είμαι ερωτευμένος προς το παρόν. Όλο τον περασμένο χειμώνα δεν είχα χρόνο ούτε για ύπνο, πόσο μάλλον για έρωτες. Ελπίζω, όμως, μέσα στο καλοκαίρι να γνωρίσω την εκλεκτή της καρδιάς μου».