Η Κάρι του "Sex and the City" σε μπουκάλι

19.10.2009
Μπορεί η "χαρά της ζωής" που εκπέμπει ο χαρακτήρας της Κάρι Μπράτσο(Carrie Bradshaw) του "Sex and the city", να χωρέσει σε ένα μπουκάλι;

Μπορεί η "χαρά της ζωής" που εκπέμπει ο χαρακτήρας της Κάρι Μπράτσο (Carrie Bradshaw) του "Sex and the City", να χωρέσει σε ένα μπουκάλι;

Αυτό υπόσχεται να κάνει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker), με την κυκλοφορία του καινούργιου της αρώματος που φέρει τα αρχικά της "SJP" και την αγαπημένη της πόλη Νέα Υόρκη (ΝΥ).

"Ετοιμαστείτε για ένα πάρτι σε μπουκάλι, εμπνευσμένο από τον αέρα της αγαπημένης μου Κάρι", είπε η 41χρονη ηθοποιός, λανσάροντας το 3ο προσωπικό της άρωμα που διαδέχεται τα πετυχημένα "Lovely", και "Covet".

"Προσπάθησα να καταλάβω πώς νοιώθουν οι γυναίκες όταν βλέπουν την Κάρι να περπατάει πάνω στα ψηλά της πέδιλα στους δρόμους της Νέα Υόρκης.

Την ελευθερία και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει, την αγάπη της για την μόδα και το μοναδικό της στυλ. Όλα αυτά προσπάθησα να τα κλείσω σε ένα μπουκάλι δημιουργώντας μια μυρωδιά ξεχωριστή και ανάλαφρη", συμπλήρωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Το καινούργιο φρουτώδες άρωμα, με νότες ιταλικού μανταρινιού και άγριων βατόμουρων, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μαγαζιά τον Φεβρουάριο, προετοιμάζοντας τις θαυμάστριες για την πρεμιέρα της ταινίας "Sex and the city-2" τον Μάιο του 2010.