Παρατάθηκε η επιτήρηση της Λίντσεϊ Λόχαν

19.10.2009
Ψυχρολουσία για την Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), o δικαστής παρέτεινε κατά έναν χρόνο την 3χρονη υπό επιτήρηση ποινή της.

Ψυχρολουσία έφαγε η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), καθώς το δικαστήριο παρέτεινε για τέταρτο χρόνο την παραμονή της υπό επιτήρηση.

Η 23χρονη ηθοποιός φάνηκε ασυνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στο νόμο και αναγκάστηκε να περάσει για άλλη μια φορά την πόρτα του δικαστηρίου, ως κατηγορούμενη.

Εμφανίστηκε ντυμένη σοβαρά, με τα μακριά μαλλιά της σηκωμένα σε ένα σεμνό σινιόν, ενώ κρατούσε το χέρι της συνηγόρου της. Όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να συγκινήσει τον δικαστή που την κατηγόρησε για παράβαση της ποινής της, αφού έκανε αδικαιολόγητες απουσίες από τα υποχρεωτικά μαθήματα κατά του αλκοολισμού.

Η δικηγόρος της τότε προσπάθησε να εξηγήσει στο δικαστήριο ότι η πελάτισσα της αναγκάστηκε να λήψει από την Αμερική για δουλειά και ότι σκόπευε να αναπληρώσει τα χαμένα μαθήματα μόλις θα επέστρεφε.

Ο δικαστής όμως προειδοποίησε την ηθοποιό: "Σας κάλεσα σήμερα εδώ γιατί ήθελα να σας μιλήσω κατά πρόσωπο. Δεν θέλω να ακούσω ξανά ότι παραβιάσατε τον νόμο και ότι χρειάστηκε να εκδοθεί κάποιο ένταλμα εις βάρος σας, γιατί τότε θα βρεθείτε πίσω από τα σίδερα της φυλακής".

Συνεχίζοντας με έντονο ύφος της ανακοίνωσε: "Θα βρίσκεστε υπό ολοκληρωτική επιτήρηση και αν χρειαστεί να ταξιδέψετε ξανά για δουλειά στο εξωτερικό, αυτό θα γίνει μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του δικαστηρίου".

Τα μόνο που κατάφερε να ψελλίσει η Λόχαν ήταν ένα "ναι" και αποχώρησε με κατεβασμένο το κεφάλι, ξέροντας ότι από εδώ και πέρα κάθε της κίνηση θα βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο του νόμου.

Η Λόχαν καταδικάστηκε αρχικώς σε δικαστική επιτήρηση για τρία χρόνια, όταν συνελήφθη για δεύτερη φορά να οδηγεί υπό την επήρεια κοκαΐνης, τον Αύγουστο του 2007.

Στις αρχές του χρόνου, το δικαστήριο είχε εκδόσει και πάλι ένταλμα σύλληψης εις βάρος της, γιατί δεν παρακολουθούσε τα υποχρεωτικά μαθήματα εναντίον του αλκοολισμού. Αλλά εκείνη τη φορά, η Λόχαν κατάφερε να αποδείξει ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και το ένταλμα ακυρώθηκε.