Κάνε μου λιγάκι γαβ

19.06.2007
Ξαφνικά ακούστηκαν γαβγίσματα στην TV! Είναι τα «διάσημα» σκυλιά, που κλέβουν άλλες φορές λίγη, άλλες περισσότερη από τη λάμψη των ακόμη πιο διάσημων από αυτά αφεντικών τους.
Από τον Δημήτρη Μαυρίδη


Ξαφνικά ακούστηκαν γαβγίσματα στην TV! Είναι τα «διάσημα» σκυλιά, που κλέβουν άλλες φορές λίγη, άλλες περισσότερη από τη λάμψη των ακόμη πιο διάσημων από αυτά αφεντικών τους. Ας γνωρίσουμε από κοντά τους πιο «επώνυμους» τετράποδους φίλους μας, που επισκέπτονται ψυχολόγους, πάνε πολυτελείς διακοπές σε κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, διαθέτουν προσωπικούς κομμωτές και φοράνε χρωματιστούς φακούς επαφής.

Αννα Βίσση: Διεθνή καριέρα με τη Βανίλια
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της ότι αν είχε να επιλέξει τις σκηνές από την καθημερινότητά της που ξεχωρίζει, τότε σίγουρα από τις πρώτες θα ήταν η στιγμή «που ξυπνάω, τρώω το πρωινό με τα δημητριακά, με τα πόδια πάνω στο τραπέζι, να χαζεύω τη Βανίλια (σ.σ.: τη σκυλίτσα της), να βλέπω πώς κινείται, τι θέλει να κάνει το πρωί, πόσο θέλει να με πλησιάσει, πόσο της λείπω». Η αγάπη της για τη Βανίλια είναι φυσικά μεγάλη και είναι εκείνη που την οδήγησε να την πάρει μαζί της, όταν η Άννα έλειπε στο εξωτερικό δύο χρόνια και προσπαθούσε να ανοίξει τα φτερά της σε διεθνείς αγορές.

Ρέα Τουτουντζή: Αγάπη για τους «τοσοδούληδες»
Όσοι έχουν γνωρίσει το γνήσιο κοριτσίστικο ταμπεραμέντο της Ρέας καταλαβαίνουν πώς αυτό βρίσκει αντίβαρο σε «μικρούς τοσοδούληδες», όπως εκείνη τους χαρακτηρίζει. Δένεται πάρα πολύ μαζί τους και συχνά θα τη δείτε να τους έχει κοντά της σε κοσμικές εξορμήσεις ή ακόμη και στις διακοπές στη Μύκονο.

Από την περίοδο που ήταν ακόμη μοντέλο τη θυμόμαστε να λέει: «Η πιο ευτυχισμένη ώρα όταν επιστρέφω σπίτι έπειτα από μια κουραστική μέρα είναι όταν ξαπλώνω στον καναπέ και βλέπω τηλεόραση παρέα με το σκύλο μου, τον Βίτο».

Τζένιφερ Ανιστον: Ο Μπραντ Πιτ σε κουτάβι
Από την πρώτη στιγμή που χώρισε με τον αγαπημένο της Μπραντ θέλησε να καλύψει το κενό της αντρικής απουσίας στην έπαυλή της στο Λος Άντζελες με έναν άσπρο ποιμενικό, τον Νόρμαν. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε μάλιστα ότι μία φορά το μήνα του παρέχει μασάζ και spa σε πολυτελέστατο κέντρο αναψυχής σκύλων.

Λευτέρης Πανταζής: Όσο άγριος και αν φαίνομαι, μη με φοβάσαι
«Καλύτερος και πιο πιστός φίλος του ανθρώπου από το σκύλο δεν υπάρχει», υποστηρίζει σήμερα ο αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής, που πιστεύει περισσότερο στην ιδέα του σκύλου-φύλακα, παρά στο κουτάβι που μένει στο σπίτι. Για το λόγο αυτό, έχει ήδη ένα υπέροχο ημίαιμο λύκο, που δείχνει τα δόντια του σε όποιον περίεργο και επικίνδυνο περαστικό περάσει μπροστά από την έπαυλη του καλλιτέχνη στα νότια προάστια.

Καίτη Γαρμπή-Διονυσης Σχοινάς: Φιλόζωη μέχρι το κόκαλο
Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι γνωστή για την αγάπη που δείχνει στους τετράποδους φίλους μας. Εξάλλου, τρία χρόνια πριν είχε στείλει έναν τόνο σκυλοτροφή καθώς και ένα τροχόσπιτο σε μη κερδοσκοπικό ίδρυμα για σκυλιά. Πρόσφατα ίδρυσε δικό της σύλλογο για τα αδέσποτα. Στο πλευρό της οικογένειας Γαρμπή - Σχοινά δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται ένας σκύλος-φύλακας, με τον οποίο είναι όλοι δεμένοι.

Πάρις Χίλτον: Χιλιάδες ευρώ για αξεσουάρ
Είναι η πρώτη από την παγκόσμια showbiz που εισήγαγε τη «μόδα» των τσιουάουα στα κοσμικά και «χρυσά» σαλόνια. Αφού έχει ήδη ιδρύσει το δικό της σύλλογο με μασκότ και σήμα κατατεθέν την αγαπημένη της Τίνκερμπελ, δεν διστάζει να σπαταλήσει αρκετές ώρες κάθε μέρα για να εμπλουτίσει την ντουλάπα της με τα πανάκριβα φορεματάκια διασημότατων οίκων. Τελευταίο της απόκτημα ένα περιλαίμιο με 2.000 κρύσταλλα Σβαρόφσκι αξίας 35.000 ευρώ.

Αννα Κουρή: Μαζί για shopping!
Οι περισσότεροι τη θυμόμαστε από την περίοδο που ενσάρκωνε τη σπάταλη Βάνα στους «Μεν και Δεν» και που πάντα είχε σαν κορόνα στο κεφάλι της όχι τον περίεργο και μίζερο μεγαλοδικηγόρο άντρα της Διονύση Δάγκα (Χάρη Ρώμα), αλλά το «Τερεζουλίνι», όπως χαϊδευτικά την αποκαλούσε. Είναι αχώριστες μέχρι και σήμερα και σίγουρα θα τις δείτε μαζί να πηγαίνουν για ψώνια στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι, αλλά και στη Μύκονο.

Βασίλειος Κωστέτσος - Χάρης Σιανίδης: Το φλερτ της Σαπφούς με τον Κολούμπο!
Σίγουρα ο γνωστός Βασίλειος έδωσε την αφορμή για να ζουμάρει η κάμερα περισσότερο από ποτέ στα «διάσημα» σκυλιά. Η λήξη της συνεργασίας του με την Ευρυδίκη, όπως αποκάλυψε, «οδήγησε γρήγορα τον 5άχρονο Κολούμπο σε κατάθλιψη, γι αυτό αναγκάστηκα να τον πάω στον ψυχολόγο». Η αδυναμία που του έχει έγινε ακόμη και τηλεοπτικό ανέκδοτο, αλλά εκείνος δεν σταμάτησε να περηφανεύεται για το «γιο» του. Τον πανικό δημοσιότητας που δημιουργήθηκε γύρω από το διάσημο Κολούμπο φαίνεται να ζήλεψε ο Χάρης Σιανίδης, που, πηγαίνοντας τη μικρή Σαπφώ βόλτα, έβγαλε σε συνέντευξή του όλα τα άπλυτά της στη φόρα. Δηλαδή ότι «ήταν ερωτευμένη με τον Κολούμπο του Βασίλειου, αλλά έφαγε πόρτα, αφού δεν φαίνεται να του πολυάρεσε». Τη λύση έδωσε η ίδια, αφού ζήτησε από τον Χάρη να αλλάξει την εμφάνισή της, προκειμένου να μη μείνει στο ράφι, κι έτσι της φόρεσε χρωματιστούς φακούς επαφής.

Χάλι Μπέρι: Δίδυμα ευτυχίας
Η βραβευμένη με Όσκαρ αφροαμερικανή Χάλι Μπέρι προσέχει σαν τα μάτια της τα δίδυμα άσπρα μαλτέζικα σκυλάκια της, που τη συνοδεύουν και στα πολύωρα γυρίσματα των εκάστοτε ταινιών της. Μία από τις αγαπημένες της σκυλίσιες συνήθειες είναι η ιδιαίτερη περιποίηση που προσφέρει στα «μωρά» της ένα συνεργείο από κομμωτές, που φροντίζουν την κουπ τους φορώντας τους τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως χρωματιστά κοκαλάκια για να μην πέφτει η φουντωτή φράντζα τους μέσα στα μάτια!

Μαρίνα Τσιντικίδου: Χάντρα θαλασσιά για το μάτι
Από παλιά η Σταρ Ελλάς 1992 Μαρίνα έδειχνε τον έρωτά της στη σκυλίτσα της ράτσας κανίς. Μαζί περνούσαν τα διάφορα κάστινγκ και τις φωτογραφήσεις. Εμείς τις θυμόμαστε από διακοπές τους στο νησί των ανέμων και μας τράβηξε εύλογα την προσοχή η θαλασσιά χάντρα στο λαιμό της μικρής «για να μην τη ματιάσουν», όπως μας είχε πει η γλυκιά Μαρίνα.

Τζορτζ Μπους - Βλαντιμίρ Πούτιν: Σκυλιά-πλανητάρχες
Τα σκυλιά του πλανητάρχη πάνε βόλτα συνήθως στην μπροστινή αυλή του Λευκού Οίκου πάντα με τον προσωπικό εκπαιδευτή τους, αλλά και την νταντά τους. Και τα δύο αυτά σκυλιά είναι ράτσας τεριέ Σκοτίας και φαίνεται να είναι ζευγάρι, αφού ζουν πολύ αγαπημένα μεταξύ τους και αυτόν τον καιρό η μικρή Μπίζλεϊ θα γίνει μαμά από το σύντροφό της Μπάρνεϊ. Στον αντίποδα, τώρα, ο ισχυρός Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν κρύβει την αδυναμία του στον κατάμαυρο 8άχρονο Ρούσεϊ.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ένας κομμωτής για την Μπιτ Μπιτ
Η 24χρονη σταρ της ποπ, που τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο εξαιτίας της εξάρτησής της από τα ναρκωτικά, βρίσκει παρηγοριά στη σκυλίτσα της Μπιτ Μπιτ, η οποία της έκλεψε την καρδιά από τον καιρό που έκανε τρελά ξενύχτια με την κολλητή της Πάρις Χίλτον, επίσης θαυμάστριας της ράτσας τσιουάουα. Η Μπρίτνεϊ της έχει αγοράσει ολόκληρη γκαρνταρόμπα από δικά της ρούχα και της έχει εξασφαλίσει και τον προσωπικό της κομμωτή στην Αριζόνα.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Σωτήρης, ο τηλεοπτικός αστέρας
Είναι ο «πατέρας» του πιο διάσημου ίσως σκύλου της TV, καθώς ο Σωτήρης ήταν μαζί με τον Φώτη και τη Μαρία για τρεις συνεχείς χρονιές συμπαρουσιαστής της πρωινής εκπομπής στο Mega. Από τότε θεωρούνταν η μασκότ του καναλιού για όσο καιρό το δίδυμο εργαζόταν στο κανάλι της οδού Μεσογείων.