Κινδύνεψε η ζωή της

08.06.2007
Μόλις μία ημέρα μετά την ονομαστική της εορτή η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίνη κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της. Αιτία, το μπλοκάρισμα των φρένων του αυτοκινήτου της

Μόλις μία ημέρα μετά την ονομαστική της εορτή η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίνη κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της. Αιτία, το μπλοκάρισμα των φρένων του αυτοκινήτου της σε δρόμο λίγο έξω από την Κόρινθο, με αποτέλεσμα για αρκετά λεπτά να παίζεται η ζωή της κορόνα γράμματα. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Ελένη, που επισκέφτεται συχνά το εξοχικό της σπίτι, θέλησε μετά την ονομαστική της εορτή να ταξιδέψει μέχρι την Κόρινθο για να δει συνονόματους φίλους και συγγενείς της εκεί. Τις περισσότερες φορές δεν πηγαίνει μόνη της, καθώς προτιμάει να κάνει την απόσταση αυτή με παρέα, αλλά, για κακή της τύχη, εκείνη την ημέρα ταξίδευε μόνη της.

Καθώς οδηγούσε, λοιπόν, απολαμβάνοντας τη διαδρομή μέχρι την Κόρινθο και λίγο πριν φτάσει, αντιλήφθηκε πως δεν έπιαναν τα φρένα της! Πανικόβλητη προσπαθούσε με κάθε τρόπο να σταματήσει το αυτοκίνητο, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Ευτυχώς, κινούνταν με μικρή ταχύτητα και δεν υπήρχε κάποιο άλλο αυτοκίνητο μπροστά της, ώστε να κινδυνέψουν και άλλοι άνθρωποι. Αφού έβλεπε, λοιπόν, ότι δεν μπορούσε να φρενάρει για να σταματήσει το αυτοκίνητο σκέφτηκε ως μόνη λύση να στρίψει το τιμόνι δεξιά και να μπει σε ένα χωράφι με αμπέλια, όπως κι έκανε. Ευτυχώς, δεν έπαθε το παραμικρό, αφού δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και λίγα μέτρα πιο κάτω το αυτοκίνητο σταμάτησε.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε γίνει κατακίτρινη από το φόβο και την τρομάρα που πήρε και όπως μας είπε η ίδια για το περιστατικό: «Πρόκειται για πολύ άσχημη εμπειρία. Τρόμαξα πολύ, αλλά η ψυχραιμία μου με έσωσε. Το σοκ ήταν τέτοιο, που ορκίστηκα να μην ταξιδέψω ποτέ ξανά μόνη, χωρίς συνοδηγό». Ελπίζουμε η πανέμορφη Ελένη να ξεχάσει το συντομότερο δυνατόν το δυσάρεστο αυτό περιστατικό.

Βαγγέλης Στεργίου