Σίριαλ η ζωή της, αλλά με τους όρους της

08.06.2007
Τη μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία που είχε η ζωή της Έλλης Λαμπέτη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη φαίνεται ότι ζήλεψαν και άλλοι εγχώριοι καλλιτέχνες

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ


Τη μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία που είχε η ζωή της Έλλης Λαμπέτη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη φαίνεται ότι ζήλεψαν και άλλοι εγχώριοι καλλιτέχνες, ώστε να συζητούν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μεταφοράς στο «γυαλί» και της δικής τους ζωής. Πώς θα σας φαινόταν αν σας πληροφορούσαμε πως το ίδιο σκέφτεται πολύ σοβαρά να πράξει και η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα;

Τελικά, η μεταφορά του βίου ορισμένων Ελλήνων σταρ στην τηλεόραση φαίνεται πως είναι της μόδας, διαφορετικά δεν εξηγείται το φαινόμενο πως μέρα με την ημέρα αυξάνονται εκείνοι που αποφασίζουν να δώσουν τα δικαιώματα ώστε να δουν τη ζωή τους στη μικρή οθόνη. Τον τελευταίο καιρό η Μαρινέλλα έχει «φάει» στενό μαρκάρισμα από γνωστότατο τηλεοπτικό παραγωγό, με σκοπό να την πείσει να δεχθεί να προβληθεί σε μορφή σίριαλ όλη η ζωή και η καριέρα της. Και ας βρίσκεται εν ζωή, ακόμα πιο νέα, δροσερή, δυναμική και ανεξάντλητη από ποτέ άλλοτε και έτοιμη να συνεχίσει να δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο κύρος γύρω από την καλλιτεχνική της σφραγίδα!

Εδώ κι ενάμιση χρόνο η γνωστή ερμηνεύτρια δεν έχει απαντήσει ούτε θετικά, αλλά ούτε και αρνητικά για το αν θέλει να δει τη ζωή της να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών. Οι πληροφορίες μας, όμως, δεν σταματούν εδώ, αφού ο ίδιος τηλεοπτικός παραγωγός την πλησίασε και πάλι με στόχο μια τελική απάντηση.

Η έκπληξη ήταν που η Μαρινέλλα το συζητούσε και δεν ήταν αρνητική όπως στην αρχή. Ρωτούσε τα πάντα ξανά και ξανά, δίχως να αφήνει ωστόσο να καταλάβει ο παραγωγός το ενδιαφέρον της ή τους όρους που θα έθετε λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με ένα στενό φιλικό πρόσωπο της μεγάλης κυρίας του τραγουδιού μας, η οποία τη ζει σχεδόν καθημερινά ?μια επίσης τραγουδίστρια η οποία μένει λίγα οικοδομικά τετράγωνα πιο πάνω από το σπίτι της στη Νέα Κηφισιά?, οι όροι της Μαρινέλλας είναι δύο, αλλά πολύ βασικοί. Στην περίπτωση που συμφωνήσει να γίνει η ζωή της σίριαλ, θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε δύο σημεία: να έχει την τελική έγκριση του σεναρίου και να επιλέξει ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν εκείνη και τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Εμείς καταφέραμε να αποσπάσουμε και αυτή την πληροφορία! Η Μαρινέλλα επιθυμεί να δει τον εαυτό της στο «γυαλί» στο πρόσωπο της Ιωάννας Παππά, ενώ το ρόλο του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη επιθυμεί να παίξει ο γιος της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Αν ο παραγωγός πιστέψει στα παραπάνω ονόματα, τότε δεν αποκλείεται την ερχόμενη κιόλας σεζόν να δούμε τη συνέχεια επί της οθόνης, σε μια παραγωγή με ιδιαίτερα μεγάλο κόστος για τα ελληνικά δεδομένα.

Απομένει να δούμε τυχόν αντιδράσεις τόσο από τη χήρα του Καζαντζίδη Βάσω, αλλά και από άλλα άτομα που εμπλέκονταν στη ζωή του το διάστημα που ζούσε βίους παράλληλους με τη σπουδαία μας τραγουδίστρια.

Γεγονός, πάντως, είναι ότι η απόφασή της αυτή ενδέχεται να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, κάτι που θα ιντριγκάρει ακόμη περισσότερο το κοινό.