Μέγαρο Μουσικής καλεί Άννα Βίσση

08.06.2007
Ένα απίστευτο όνειρο θα ζήσει η Άννα Βίσση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και αιτία είναι η πρόσκληση που δέχθηκε να εμφανιστεί και να τραγουδήσει στο Μέγαρο Μουσικής!

Ένα απίστευτο όνειρο θα ζήσει η Άννα Βίσση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και αιτία είναι η πρόσκληση που δέχθηκε να εμφανιστεί και να τραγουδήσει στο Μέγαρο Μουσικής! Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, η Άννα πάει Μέγαρο έπειτα από πρόσκληση της προέδρου του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», συνεισφέροντας με το δικό της τρόπο στον αγώνα που κάνει εδώ και χρόνια για τα παιδιά η γνωστή για την ευαισθησία της κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ακόμα και η ίδια η Άννα θα γελούσε αν της έλεγε κάποιος πως σε λίγους μήνες θα εμφανιστεί στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής και θα τραγουδήσει τις μεγάλες της επιτυχίες παρουσία κοινού. Όχι πως δεν το αξίζει ή δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος της καλλιτεχνικά σε μια τέτοια περίσταση, αλλά γιατί δεν είχε μπει ποτέ στη διαδικασία να το σκεφτεί καν! Έλα που όμως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια καμιά φορά κι έγινε το θαύμα ή, αν προτιμάτε, η πρόταση; Όταν η κ. Βαρδινογιάννη επικοινώνησε μαζί της και της είπε τι ακριβώς τη θέλει, η τραγουδίστρια απάντησε με όλη της την καρδιά θετικά. Δεν είναι βέβαια ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία φορά που προσφέρεται να βοηθήσει σε τέτοιου είδους σημαντικούς σκοπούς, αφού έχει μεγάλη ευαισθησία, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά.

Όσον αφορά στην εκδήλωση τώρα, η Άννα δεν θα εμφανιστεί μόνη της, αλλά ούτε θα συνοδεύεται από κάποιον άλλο Έλληνα συνάδελφό της. Από τη διοργανώτρια εταιρεία προτάθηκε να εμφανιστεί κι ένας τραγουδιστής της όπερας και πιο συγκεκριμένα τενόρος. Ακόμα όμως δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι αυτός, αν και έφτασε στ’ αφτιά μας κάτι για έναν Ιταλό καλλιτέχνη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Άννα έχει βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό της, να διαψεύσει όλους όσοι υποστηρίζουν πως μια τραγουδίστρια που ξεκίνησε τραγουδώντας κομμάτια σαν το «Χούλα χουπ» δεν μπορεί να βρεθεί ακόμα και στο σημαντικότερο χώρο μουσικής της χώρας της, όπως είναι το Μέγαρο Μουσικής.

Πολύ σύντομα θα υπάρξει και επίσημη πληροφόρηση σχετικά με τη βραδιά από το σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», που δυστυχώς για τους φαν της Άννας Βίσση θα πρέπει να κάνουν υπομονή περίπου τρεις μήνες ακόμα. μ. Σ.