Η Πενέλοπε Κρουζ στο "Sex and the City 2"

15.10.2009
Περισσότερη λάμψη αποκτά η συνέχεια της κινηματογραφικής ταινίας "Sex and the City 2", με τη συμετοχή σε αυτήν, της λαμπερής Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz).

Περισσότερη λάμψη αποκτά η συνέχεια της κινηματογραφικής ταινίας "Sex and the City 2", με τη συμετοχή σε αυτήν, της λαμπερής Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz).

Την δημοφιλή γυναικοπαρέα θα πλαισιώνουν εκτός από την Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) και η θρυλική Λίζα Μινέλι (Liza Minelli), ενώ ο Τζέισον Λιούις (Jason Lewis) θα παίξει το νεότερο φίλος της Σαμάνθα (Κιμ Κατράλ).

Σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα, η Κρουζ δεν θα υποδυθεί τον εαυτό της, αλλά μια σινιέ διευθύντρια τράπεζας που θα βάλει σε μπελάδες την Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ)και τη σχέση της με τον Μεγάλο (Mr. Big).

Εν τω μεταξύ, το γύρισμα της Μινέλι στα πλατό της ταινίας στον Μανχάταν, κράτησε τρεις ολόκληρες ημέρες.

Όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, η Μινέλι ευχαρίστησε το καστ και τους τεχνικούς, αφιερώνοντας τους την επιτυχία της "Every time I say Goodbye" , δηλαδή "Κάθε φορά που λέω αντίο".

Όλοι την άκουγαν εκστασιασμένοι. Κατόπιν, εμφανώς συγκινημένοι, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Όπως δήλωσε με ενθουσιασμό στο περιοδικό "People", ένας από τους ανθρώπους της παραγωγής:

"H στιγμή ήταν μαγευτική. Δεν έπεφτε καρφίτσα. Δεν θα μπορούσε να μας κάνει καλύτερο δώρο"!

Τέλος, όσον αφορά τη συμμετοχή του νεότερου Λιούις, αυτός αναλαμβάνει να ενσαρκώσει τον κούκλο Σμιθ Τζέροντ, που θα τον δούμε να επιστρέφει στο Χόλιγουντ για την πρεμιέρα της καινούργιας του ταινίας, έχοντας στο πλευρό την πρώην του αγάπη Σαμάνθα.

Υπομονή λοιπόν, μέχρι το καλοκαίρι που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το "Sex and the City 2"!