Άγνωστος γρονθοκόπησε τη Λεόνα Λιούις

15.10.2009
Ένας άγνωστος άντρας γρονθοκόπησε την Βρετανίδα τραγουδίστρια και νικήτρια του μουσικού σόου "X - Factor", Λεόνα Λιούις (Leona Lewis), την ώρα που υπέγραφε αντίτυπα του βιβλίου της με τίτλο "Dreams".

Ένας άγνωστος άντρας γρονθοκόπησε την Βρετανίδα τραγουδίστρια και νικήτρια του μουσικού σόου "X - Factor", Λεόνα Λιούις (Leona Lewis), την ώρα που υπέγραφε αντίτυπα του βιβλίου της με τίτλο "Dreams".

Χτες το απόγευμα (14/10/09), η 24χρονη Λιούις βρισκόταν στο βιβλιοπωλείο Γουότερστοουνς (Waterstones) στο ''Piccadilly Circus'' του Λονδίνου, προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα του αυτοβιογραφικού βιβλίου της με τίτλο ''Dreams''.

Εκατοντάδες φανς της Λιούις συγκεντρώθηκαν στο χώρο για να μιλήσουν με την τραγουδίστρια και να του υπογράψει ένα αντίτυπο του βιβλίου της. Στην ουρά περίμενε υπομονετικά για πάνω από μία ώρα και ένας 29χρονος ψηλός άντρας, που αφού έφτασε μπροστά στην Βρετανίδα τραγουδίστρια και αφού του υπέγραψε το αντίτυπο του βιβλίου που κρατούσε, την κοίταξε στα μάτια και την γρονθοκόπησε στο κεφάλι.

Αμέσως όρμησαν επάνω του πέντε άντρες ασφαλείας του βιβλιοπωλείου και τον συνέλαβαν, ενώ η Λεόνα ξέσπασε σε δάκρυα, ουρλιάζοντας: "Γιατί Θεέ μου"!

Η νικήτρια του "X- Factor" το 2006, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους αλλά ο τραυματισμός της δεν κρίθηκε σοβαρός και έτσι δεν νοσηλεύτηκε. Όπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντός της, οι μώλωπες από το χτύπημα είναι εμφανείς στο πρόσωπο της νεαρής τραγουδίστριας.

Στην σκηνή βρισκόταν και ο σύντροφος της Λιούς, Λου Αλ Τσάμα (Lou Al - Chamaa) που προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον θύτη του επεισοδίου αλλά απομακρύνθηκε από τους άντρες ασφαλείας.

Η Σκότλαντ Γιaρντ (Scotland Yard) συνέλαβε και ανακρίνει τον ψηλόλιγνο άντρα που επιτέθηκε στην Λεόνα Λιούις αλλά ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν, ότι όσο περίμενε στην ουρά, ο άντρας που επιτέθηκε στην Λιούις ήταν αμίλητος, ενώ η εμφάνισή του πρόδιδέ ότι κάτι δεν πάει καλά.