Η Μπιγιονσέ στην Αθήνα

16.10.2009
Η εκρηκτική, πάμπλουτη και σέξι τραγουδίστρια έρχεται στην Ελλάδα στις 8 Νοεμβρίου για μία συναυλία στο ΟΑΚΑ. Και φυσικά, όπως κάθε γνήσια σταρ, δεν θα έρθει μόνη της!

Από τον ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΑ

Η εκρηκτική, πάμπλουτη και σέξι τραγουδίστρια έρχεται στην Ελλάδα στις 8 Νοεμβρίου για μία συναυλία στο ΟΑΚΑ. Και φυσικά, όπως κάθε γνήσια σταρ, δεν θα έρθει μόνη της! Ενα πολυμελές επιτελείο έμπιστων συνεργατών αναμένεται να συνοδέψει τη διάσημη σταρ στη χώρα μας. Περισσότερα από 80 άτομα θα ταξιδέψουν μαζί της, ανάμεσα στα οποία θα είναι μουσικοί, μακιγέρ, στυλίστες, χορευτές αλλά και τεχνικοί, πιστοί συνεργάτες της που την ακολουθούν πάντα! Η ορχήστρα της αποτελείται μόνο από γυναικεία μέλη και ονομάζεται Suga Mamma.

Όσο για την ίδια τη χυμώδη τραγουδίστρια; Ο ενδυματολογικός της κώδικας έχει μία υπογραφή και μόνο, καθώς όλες οι δημιουργίες που θα φορέσει στη μεγάλη συναυλία της και ως συνήθως θα τονίζουν τις πλούσιες καμπύλες της είναι του Thierry Mugler. Το μενού της στη διάρκεια της παραμονής της στην ελληνική πρωτεύουσα περιλαμβάνει συγκεκριμένα πιάτα: βραστά λαχανικά, πολλές σαλάτες, πολλά φρούτα, μόνο φυσικούς χυμούς και βέβαια μόνο μεταλλικό νερό συγκεκριμένης μάρκας. Το ίδιο μενού θα ισχύει τόσο στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει στις 7 Νοεμβρίου όσο και στο ΟΑΚΑ.

Πώς βρέθηκε στο τραγούδι
Γεννήθηκε στο Χιούστον στις 4 Σεπτεμβρίου 1981. Στα 7 της ξεκίνησε το τραγούδι και στα μαθητικά της χρόνια ο χορός και η ερμηνεία παραδοσιακών τραγουδιών ήταν το χόμπι της, ενώ αποτελούσε σταθερό μέλος στην εκκλησιαστική χορωδία της γειτονιάς της.

Το πλήρες όνομά της είναι Μπιγιονσέ Ζιζέλ Νόουλς, ενώ μερικά από τα παρατσούκλια της είναι «JuJu», «Mothe», «Bee». Της αρέσει να υπογράφει ως Beyonce αλλά και ως Foxxy Cleopatra.

Έχει ύψος 1,70 μ. και είναι παντρεμένη με τον εδώ και χρόνια αγαπημένο της επιχειρηματία και μουσικό Jay-Z. Ο πατέρας της είναι ο Μάθιου Νόουλς, ο οποίος ήταν μάνατζερ στο οικογενειακό σχήμα των Destiny’s Child, από όπου ξεκίνησε την καριέρα της. Αν και τη λαμπρή καριέρα της την οφείλει στη Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία την ανακάλυψε τυχαία. Η μητέρα της Τίνα σχεδιάζει κοστούμια και ρούχα και μαζί με την κόρη της έχουν στήσει μια επιχείρηση που κάνει χρυσές δουλειές στις ΗΠΑ.

Λατρεύει τη χλιδή
Η Μπιγιονσέ δηλώνει λάτρις της απόλυτης χλιδής. Σκεφτείτε μόνο ότι το σκάφος που νοίκιασε με το σύζυγό της Jay-Z για τις διακοπές που έκαναν τον περασμένο Αύγουστο στην Κροατία κόστιζε 195.000 δολάρια την εβδομάδα. Δεν μπορείς να απολαύσεις διαφορετικά έξι υπερπολυτελείς καμπίνες με τζακούζι, καλωδιακή τηλεόραση αλλά και τη χρήση δύο διαφορετικών jet ski.