ΗΟΤ SΡΟΤS

31.05.2007
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Τα χρήματα που αποκόμισε από την τελευταία του περιοδεία ήταν αρκετά. Και ο Τζορτζ Μάικλ είπε να τα επενδύσει σε συλλεκτικά έργα τέχνης! Δαπάνησε, λοιπόν, περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ σε ένα μήνα (!) για διάφορα έργα, τα οποία σκοπεύει να εκθέσει στο μουσείο που ετοιμάζει.

Επιμέλεια: Νίκος Ζαμπαρας

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Τα χρήματα που αποκόμισε από την τελευταία του περιοδεία ήταν αρκετά. Και ο Τζορτζ Μάικλ είπε να τα επενδύσει σε συλλεκτικά έργα τέχνης! Δαπάνησε, λοιπόν, περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ σε ένα μήνα (!) για διάφορα έργα, τα οποία σκοπεύει να εκθέσει στο μουσείο που ετοιμάζει.

ΑΛΛΑΓΗ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
Με γκολφ, ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως με τον αέρα της Αγγλίας θέλει να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του ο Ρόμπι Γουίλιαμς. Ο «προβληματικός» τραγουδιστής θέλει να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματά του και θεωρεί πως η συμβίωση με τον ηθοποιό Τζόναθαν Γουίλκς, τη σύζυγό του Νίκι και το γιο τους Μίκι θα τον βοηθήσει να πετύχει το στόχο του. Σκέφτεται, μάλιστα, να αγοράσει και ένα σπιτάκι (αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ) για να ζήσουν όλοι μαζί.

ΝΕΑ ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΣΕΤ
Η μάχη της Φάρα Φόσετ κατά του καρκίνου συνεχίζεται. Σχεδόν τρεις μήνες μετά τη διάγνωση που ήθελε την πρώην πρωταγωνίστρια των «Αγγέλων του Τσάρλι» να έχει νικήσει την ασθένεια, οι γιατροί εντόπισαν ένα νέο μικρό πολύποδα στην ίδια περιοχή όπου είχε κάνει την επέμβαση. Το θετικό, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι πως δεν έγινε μετάσταση σε άλλα όργανα και η Φόσετ είναι καλά και αποφασισμένη να νικήσει και πάλι. «Πιστεύω στη δύναμή μου και θα παλέψω ξανά», σχολίασε η 60χρονη ηθοποιός, που εκτός από την ασθένειά της έχει και άλλο ένα... μέτωπο ανοιχτό. Πρόκειται για τη δικαστική διαμάχη της με έντυπο μεγάλης κυκλοφορίας, το οποίο το Δεκέμβριο του 2006 είχε ως βασικό τίτλο σε άρθρο για την ασθένειά της: «Η Φόσετ ικετεύει: Αφήστε με να πεθάνω»! Η ηθοποιός δεν δείχνει διατεθειμένη να επιτρέψει σε κανένα να... εισβάλει στη ζωή της και δηλώνει αποφασισμένη να πολεμήσει όποιον σταθεί απέναντί της σε αυτή την επιθυμία της. Οι δικηγόροι της και οι γιατροί υποστηρίζουν ότι τέτοια δημοσιεύματα δεν της κάνουν καλό, αντίθετα μπορεί να τη «ρίξουν» ψυχολογικά, και τα χαρακτηρίζουν ψευδή και κακόβουλα.

ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΝΕ ΤΟΥ
Η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του για το διαζύγιο οδήγησε τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε ακύρωση της παγκόσμιας τουρνέ του. Οι δικηγόροι συνέστησαν στον 64χρονο τραγουδιστή να μην αφήσει το Λονδίνο και τη μόλις 3 ετών κόρη του Μπεατρίς προκειμένου να προωθήσει το νέο του άλμπουμ. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως θα είχε αρνητική εικόνα στους δικαστές και θα έδινε «πόντους» υπέρ της εν διαστάσει συζύγου του Χέδερ Μιλς.

ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
Ούτε η περιπέτεια υγείας της μητέρας της δεν «μαλάκωσε» την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η τραγουδίστρια δεν επισκέφθηκε τη μητέρα της στο νοσοκομείο, κρατώντας της έτσι μούτρα διότι την είχε βάλει στο κέντρο αποτοξίνωσης! Η 52άχρονη Λιν και η Μπρίτνεϊ έχουν να μιλήσουν πολύ καιρό και μάλλον θα περάσει ακόμη περισσότερος μέχρι να τα βρουν.

ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕ
Εκείνη επιζητούσε όσο τίποτε άλλο το φιλί, εκείνος ήθελε να το αποφύγει. Τελικά, κερδισμένη ήταν η Κίρα Νάιτλι, που πήρε το φιλί από τον «Κάπτεν Τζακ» στους «Πειρατές της Καραϊβικής», φέρνοντας τον πρωταγωνιστή Τζόνι Ντεπ σε μεγάλη αμηχανία. «Είναι 22 χρονών κι εγώ 43. Αυτή η διαφορά ηλικίας, αλλά και το γεγονός ότι τη γνωρίζω πολλά χρόνια με έκαναν να μην αισθάνομαι και τόσο βολικά σ' αυτήν τη σκηνή», αποκάλυψε ο Ντεπ, που πάντως παραδέχθηκε ότι η συμπρωταγωνίστριά του φρόντισε να τον κάνει να το απολαύσει!

ΣΤΥΛ ΑΛΑ 1920
Το επιχειρηματικό δαιμόνιό τους ετοιμάζονται να ξεδιπλώσουν ο Στινγκ και ο Ντέιβιντ Μπάουι. Οι δυο τους αποφάσισαν να ανοίξουν ένα κλαμπ στη Νέα Υόρκη, το οποίο όμως θα είναι διαφορετικό από τα άλλα. Μπορεί να είναι στριπτιζάδικο, όμως δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που επισκέπτονται οι Αμερικανοί. Διότι πολύ απλά το «δαιμόνιο» μυαλό τους σκαρφίστηκε το στυλ του μαγαζιού τους να παραπέμπει στα στριπτιζάδικα της δεκαετίας του 1920! Ήδη ο χώρος βρέθηκε και αγοράστηκε. Το μαγαζί θα δημιουργηθεί στη μαφιόζικη περιοχή της Νέας Υόρκης, τη Μικρή Ιταλία, με το κόστος του να υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται ότι θα αποτελέσει τον οδηγό για αντίστοιχα κλαμπ σε Λας Βέγκας και Λος Άντζελες. Στο συγκεκριμένο στριπτιζάδικο η μουσική που θα παίζεται θα είναι αποκλειστικά και μόνο τζαζ, ενώ οι εξωτικές χορεύτριες που θα κάνουν στριπτίζ θα φορούν φτερά και εσώρουχα, ακριβή αντίγραφα εκείνων της δεκαετίας του 20.

ΕΜΠΛΕΞΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!
Σε δικαστικές περιπέτειες έχει μπλέξει η Τζένιφερ Λόπεζ με αφορμή το σόου «South Βeach» που παρουσίασε. Η J.Lo. μπορεί να μην είχε την ιδέα του σόου, όμως βρέθηκε μπλεγμένη έπειτα από μήνυση του συγγραφέα Τζακ Μπάνικ. Ο τελευταίος υποστηρίζει ότι η ιδέα αυτού του τηλεοπτικού σόου, που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2006, αλλά λίγο αργότερα «κόπηκε», ήταν δική του και είχε «πέσει» στο τραπέζι σε πιλοτική μορφή το 1999. Και τότε μάλιστα, όπως υποστηρίζει, ο τίτλος ήταν παραπλήσιος: «South Beach Μiami». Ο δικηγόρος της Λόπεζ θα πρέπει να πείσει το δικαστήριο πως η πελάτισσά του δεν έχει καμία σχέση με το όλο σόου, εκτός βέβαια από την παρουσίασή του. Όπως υποστήριξε μάλιστα, η παραγωγή κάλεσε τη σούπερ σταρ για να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό», φέρνοντας διάσημους προσκεκλημένους.

«ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ» ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ
Τις ψυχολογικές πληγές που της έχει προκαλέσει η τελεσίδικη απόφαση για φυλάκισή της (έστω και για 23 μέρες) είπε να «επουλώσει» η Πάρις Χίλτον, που βρήκε... αποκούμπι στην αγκαλιά του Σταύρου Νιάρχου! Οι δυο τους συναντήθηκαν (τυχαία;) σε κλαμπ τους Λος Άντζελες, με τον Έλληνα playboy να αγκαλιάζει την Πάρις, να της κάνει μασάζ και να έχει το βλέμμα του στραμμένο πάνω της, αδιαφορώντας για τα «γλυκά» μάτια που του έκαναν οι άλλες κοπέλες της παρέας. Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα ο Νιάρχος και η Χίλτον έφυγαν μαζί από το κλαμπ, ενδεχομένως για να συνεχίσουν πιο ιδιωτικά τη διασκέδασή τους.

ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ
Η Νταϊάνα Ρος κλήθηκε από την αστυνομία να δώσει εξηγήσεις για τον τραυματισμό μιας 3χρονης θαυμάστριάς της. Η μικρή Ράινελ έσπευσε να ζητήσει αυτόγραφο από την 62άχρονη τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο του Νιούκαστλ, όμως η Ρος την έσπρωξε με συνέπεια να χτυπήσει σε μια πόρτα. Τελικά, η συγγνώμη της τη γλίτωσε από τα χειρότερα.

ΙΤS Α ΒΟΥ!
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Έβα Χερτζίκοβα, που σε λίγες μέρες θα γίνει μητέρα. Το διάσημο μοντέλο έμαθε ότι το παιδί που πρόκειται να φέρει στον κόσμο θα είναι αγόρι και αυτό την κάνει τρισευτυχισμένη, αφού αυτό ήθελε. Όσον αφορά το όνομα, δεν έχει αποφασίσει ακόμα.