Γιώργος Χειμωνέτος: "Παντρεύεται... και θέλει να γίνει ηθοποιός"!

06.06.2007
Πολλές κυνήγησαν τον Γιώργο Χειμωνέτο, αλλά μία κατάφερε να τον φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα μέσα σε μια μέρα! Ποια είναι, όμως, αυτή η σαγηνευτική κοπέλα

Aπό τη Σίσσυ Μενεγάτου


Πολλές κυνήγησαν τον Γιώργο Χειμωνέτο, αλλά μία κατάφερε να τον φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα μέσα σε μια μέρα! Ποια είναι, όμως, αυτή η σαγηνευτική κοπέλα που τον έκανε να πει το «ναι» και να αλλάξει τη ζωή του; Είναι η sexy τραγουδίστρια Ελιόνα, που με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Αsta la Vista» (Έτσι είναι η ζωή), κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Πρόκειται για ένα βιντεοκλίπ που θα συζητηθεί, καθώς η όμορφη τραγουδίστρια έχει για συμπρωταγωνιστή της το γνωστό μοντέλο, τον οποίο και παντρεύεται έστω και αν τραγουδάει «Δεν κάνω εγώ για μοναστήρι». Όσο για τον περιζήτητο εργένη Γιώργο Χειμωνέτο, το διασκέδασε και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Γκάβαλου κατάφερε να πείσει ότι τελικά ντύθηκε γαμπρός για χάρη της Ελιόνας, όπως θα δείτε τις επόμενες μέρες στις οθόνες σας. Το ΛΟΙΠΟΝ ήταν εκεί και κατέγραψε και έμαθε τα πάντα. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Γιώργος Χειμωνέτος περιμένει κρατώντας μια ανθοδέσμη την Ελιόνα τα γυρίσματα έγιναν σε ένα πανέμορφο κτήμα με πισίνα και ιδιόκτητο εκκλησάκι στο Κορωπί, αλλά εκείνη τελευταία στιγμή θέλει να το βάλει στα πόδια. Τελικά όμως, αφού σκέφτεται διάφορα, υπερισχύει η αγάπη της, εμφανίζεται εκθαμβωτική με ένα μίνι νυφικό και η ιστορία έχει ευτυχισμένο τέλος. Τι συμβαίνει, όμως, στην πραγματικότητα μεταξύ του Γιώργου και της Ελιόνας; Τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ήδη έχουν αρχίσει να συζητούν ότι ίσως είναι η αρχή ενός έρωτα. Είναι έτσι;

«Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι εδώ και τέσσερα χρόνια», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ η Ελιόνα. «Είναι όμορφος, ταλαντούχος, καλό παιδί και πολύ ερωτεύσιμος. Οπότε στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Είναι ένας άντρας που πολλές θα τον ήθελαν στο πλευρό τους. Πάντως, εγώ αυτόν τον καιρό δεν είμαι δεσμευμένη».

Τελικά, Ελιόνα, είσαι προς το παρόν η μόνη γυναίκα που κατάφερες να πας τον Γιώργο στην εκκλησία

(Γέλια.) «Ναι, και χρειάστηκα μόνο μία μέρα για να τον πείσω. Τον ευχαριστώ που με βοήθησε και πίστεψε σ' εμένα. Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω και πιστεύω ότι ο κόσμος ξέρει να κρίνει. Αυτόν τον καιρό δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θέλω πολύ να ερωτευτώ».

Όμως, και ο Γιώργος Χειμωνέτος μας δήλωσε ότι είναι μόνος, ενώ δεν είναι τυχαίο που τον είδαμε ως ηθοποιό, αφού αποφάσισε να ασχοληθεί και με την ηθοποιία.

«Πριν από ενάμιση χρόνο έπαιξα με την Έλντα Πανοπούλου στην κωμωδία Μια φορά στις 15, που παρουσιάστηκε σε όλη την Ελλάδα. Τώρα κάνω πρόβες με τη θεατρική ομάδα Εξ αρχής της Ελένης Τσακάλου, που θα ανεβάσει τη Λυσιστράτη σε μοντέρνα διασκευή του Ντίνου Σπυρόπουλου», μας είπε.

Δεν φοβάσαι τις κακές γλώσσες που θα πουν τι θέλει ένας αθλητής σε αυτόν το χώρο και θα αμφισβητήσουν τις υποκριτικές σου ικανότητες;

«Όχι. Εδώ και ένα χρόνο σπουδάζω σε δραματική σχολή και ό,τι κάνω, γίνεται ύστερα από σοβαρή σκέψη. Δεν δηλώνω ηθοποιός, απλώς ακολουθώ αυτό που μου αρέσει και το κάνω πάντα με την ψυχή μου. Στην Ελλάδα ή ό,τι δηλώσεις είσαι ή πρέπει να έχεις μια ταυτότητα, να κάνεις κάτι συγκεκριμένο και τίποτα άλλο. Εγώ δεν κάνω ούτε το ένα ούτε το άλλο. Πάντα επιλέγω να ακολουθώ πρωτοποριακά πράγματα που με γεμίζουν. Ο κόσμος θα κρίνει αν είμαι καλός και σε αυτό».

Όσο για την άποψή του για τη συμπρωταγωνίστριά του Ελιόνα: «Η Ελιόνα είναι πανέμορφη κοπέλα και καλό παιδί. Θα μπορούσε να γοητεύσει πολλούς άντρες. Είμαστε φίλοι, μου ζήτησε να κάνουμε αυτό το βιντεοκλίπ, μου άρεσε η ιδέα και είπα το ναι».

Θέλεις να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια;

«Βέβαια, αν βρεθεί η κατάλληλη κοπέλα. Ο γάμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, αλλά, αν βρω αυτήν τη μία, είμαι έτοιμος να το κάνω αυτό το βήμα, γιατί θέλω να κάνω οικογένεια».

Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να σε γοητεύσει;

«Φυσική ομορφιά. Δεν μου αρέσει οτιδήποτε επιτηδευμένο. Επίσης, θέλω να έχει χιούμορ και κατανόηση».

Πώς σου φάνηκε η εμπειρία του γάμου έστω παίζοντας σε ένα βιντεοκλίπ;

«Μια χαρά. Όμως, εγώ δεν θα έκανα έτσι το γάμο μου. Θα το αποφάσιζα έπειτα από πολλή σκέψη, αλλά η στιγμή του γάμου δεν θα ήταν τόσο οργανωμένη. Εννοώ ότι μπορεί να σταματήσω ξαφνικά και να μπω στην εκκλησία να παντρευτώ ή κάτι άλλο.

Θα είναι δηλαδή αντίδραση της στιγμής και της ευτυχίας που θα βιώνω. Πάντως, μου άρεσε ως εμπειρία. Λες να ήταν προφητικό; Θα δούμε».