Η Αλέκα τον θέλει πρόεδρο του ΠΑΟΚ

06.06.2007
Ο διάσημος σταρ του ΝΒΑ και πολιτογραφημένος Θεσσαλονικιός ετοιμάζεται να αναλάβει τον προεδρικό θώκο στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Ολα δείχνουν πως ο πετυχημένος οικογενειάρχης, που διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με την πρωτεύουσα του Βορρά από τότε που έπαιζε στον ΠΑΟΚ, θα κάνει την υπέρβαση και θα αναλάβει το τιμόνι της μπασκετικής ομάδας που αγάπησε. Σεβόμενος την επιθυμία της συζύγου του Αλέκας Καμηλά, που προτιμά όλη η οικογένειά τους να εγκατασταθεί μόνιμα στη χλιδάτη περιοχή του Πανοράματος έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο «Πέντζα», όπως τον αποκαλούν οι φανατικοί φίλοι του, σχεδιάζει τη μεγάλη κίνηση.

Η ιδέα να αναλάβει τις τύχες της ομάδας που τίμησε παίζοντας με τα χρώματά της τον ιντριγκάρει εδώ και χρόνια. Είναι άλλωστε κάτι που έχει συζητηθεί παλαιότερα, αλλά τελευταία ακούγεται ολοένα και περισσότερο στην πόλη. Ειδικά μάλιστα προ ημερών το σύνθημα «Πέντζα, θεέ, πάρε την ΚΑΕ» ήταν το μοναδικό που ακουγόταν κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος που έδωσε η ομάδα του ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο σταρ με το χαμογελαστό πρόσωπο, ο οποίος αξίζει να σημειώσουμε ότι με το που ολοκλήρωσε μέρος των υποχρεώσεών του αγωνιζόμενος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ, βρέθηκε αμέσως στην αγαπημένη του πόλη, περιμένει πώς και πώς να έρθει πλέον μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και να ασχοληθεί κατά κύριο λόγο με τον ΠΑΟΚ.