Κλάιβ Οουεν: Μέρες και νύχτες στην Ελλάδα

01.06.2007
Θεωρείται το πιο hot όνομα στη λίστα των ηθοποιών του Χόλιγουντ και είναι ο Βρετανός που έχει κάνει τις γυναίκες ανά τον κόσμο να αναθεωρήσουν τα περί ψυχρών αντρών και νερόβραστων εραστών.

Θεωρείται το πιο hot όνομα στη λίστα των ηθοποιών του Χόλιγουντ και είναι ο Βρετανός που έχει κάνει τις γυναίκες ανά τον κόσμο να αναθεωρήσουν τα περί ψυχρών αντρών και νερόβραστων εραστών. Ο Κλάιβ Όουεν, ο τυπάς που φιγουράρει στη νέα καμπάνια των καλλυντικών για άντρες πασίγνωστης φίρμας, βρέθηκε για λίγες μέρες στην Αθήνα.

Αφορμή, ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ακολούθησε την αγαπημένη του ομάδα, τη Λίβερπουλ. Φυσικά, απογοητεύτηκε, όπως οι εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί που έκαναν το ίδιο ταξίδι. Είχε όμως καλή παρέα και κατάφερε να διασκεδάσει την ήττα.

Φιλοξενούμενος του επιχειρηματία Ηλία Παπαγεωργίου, παρέτεινε τη διαμονή του και έφυγε το πρωί της Παρασκευής από την Αθήνα. Στη διάρκεια της παραμονής του συνάντησε και τον Κώστα Αλιμπέρτη, τον οποίο γνώρισε μέσω του μάνατζέρ του στο Λος Άντζελες.

Μιλήσαμε με τον Κώστα και μας είπε τα καλύτερα για το χολιγουντιανό αστέρα.

«Ο Κλάιβ είναι πολύ καλό παιδί, απλός και καταδεκτικός, παρά το γεγονός ότι αυτή την εποχή είναι από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς. Είναι επικοινωνιακός και άνετος και χαίρεσαι να κουβεντιάζεις μαζί του».

Ο γνωστός γυμναστής και προπονητής επωνύμων μας αποκάλυψε ακόμη ότι ο Όουεν ενδέχεται να ξαναέρθει σε λίγες μέρες στην Ελλάδα ως επίτιμος προσκεκλημένος του Ηλία Παπαγεωργίου στο σούπερ πάρτι που οργανώνει στις 16 Ιουνίου στο «Santa Μarina» της Μυκόνου. Κατιάνα Ματζαρίδου