Γιατί είπε «όχι» σε 100.000 ευρώ;

06.06.2007
Θα λέγατε «όχι» σε 100.000 ευρώ, αν η μόνη προϋπόθεση για να τα κερδίσετε θα ήταν να περάσετε 8 ώρες δίπλα σε μια πισίνα δοκιμάζοντας γιαούρτια; Σίγουρα όχι.

Θα λέγατε «όχι» σε 100.000 ευρώ, αν η μόνη προϋπόθεση για να τα κερδίσετε θα ήταν να περάσετε 8 ώρες δίπλα σε μια πισίνα δοκιμάζοντας γιαούρτια; Σίγουρα όχι. Όμως, η «Μαρία η άσχημη», η γνωστή μας Αγγελική Δαλιάνη, αρνήθηκε και έχασε το ποσό αυτό μέσα από τα χέρια της.

Κάτι τα φώτα που είναι στραμμένα επάνω της, κάτι το ενδιαφέρον του κόσμου που είναι σίγουρα παραπάνω από απρόσμενο ως φαινόμενο, ήταν αρκετά για να καταλήξει γνωστή διαφημιστική εταιρεία στο όνομα της Αγγελικής Δαλιάνη, ώστε να προωθήσει προϊόντα γνωστής γαλακτοβιομηχανίας και συγκεκριμένα μιας νέας σειράς γιαουρτιών με φρούτα. Λογάριαζαν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση τα χρέη του είχε αναλάβει η Αγγελική Δαλιάνη. Κι αυτό γιατί η νεαρή πρωταγωνίστρια αρνήθηκε ευγενικά με το που της έγινε η πρόταση και μάλιστα από τηλεφώνου, αφού ούτε ραντεβού δεν πρόλαβαν να της κλείσουν. Ποιος ήταν όμως ο λόγος; Είναι γεγονός ότι το συμβόλαιο που έχει της απαγορεύει να κάνει οποιοδήποτε διαφημιστικό χρησιμοποιώντας το ρόλο της. Οπότε η Αγγελική δεν θα μπορούσε να παραβεί αυτό τον όρο και να διακινδυνεύσει τη συνεργασία της. Έτσι, προς το παρόν θα αφιερωθεί υποχρεωτικά και εξολοκλήρου σε αυτό που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας, δηλαδή στο ρόλο της ως άσχημη. Η ίδια δεν θέλησε να μας σχολιάσει την πρόταση που της έγινε από τη διαφημιστική εταιρεία και αρκέστηκε μόνο στην εξής δήλωση: «Αυτήν τη στιγμή με ενδιαφέρει και με αφορά μονάχα η δουλειά μου. Τίποτε άλλο! Θέλω να συνεχίσει να αγαπιέται από τον κόσμο». Άξιο ενδιαφέροντος, πάντως, είναι να δούμε αν και μετά τη λήξη του συμβολαίου της θα δεχτεί να κάνει διαφημιστικό, αφού τόσο δελεαστικά ποσά δίνονται σπάνια, ακόμη και σε καταξιωμένα επαγγελματικά πρόσωπα της χώρας μας, τα οποία μάλιστα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού! ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ