Τίτλοι τέλους σε ένα μεγάλο έρωτα

07.06.2007
Χώρισαν ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος και η Δήμητρα Ματσούκα. Αν και αυτό το story έχει παιχτεί πολλές φορές, καθώς ο δεσμός τους πέρασε σκαμπανεβάσματα

Χώρισαν ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος και η Δήμητρα Ματσούκα. Αν και αυτό το story έχει παιχτεί πολλές φορές, καθώς ο δεσμός τους πέρασε σκαμπανεβάσματα, τώρα, όπως συζητιέται έντονα, φαίνεται ότι το χάσμα είναι αγεφύρωτο.

Τι συνέβη και το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους; Όπως ακούγεται στη showbiz, αυτήν τη φορά η Δήμητρα ήταν εκείνη που τράβηξε το σχοινί. Κι αυτό γιατί, όπως κάθε γυναίκα που αγαπάει, έτσι κι εκείνη θέλει να γίνει μάνα. Άλλωστε, αυτοί που την ξέρουν καλά λένε πως δεν έχει καμιά σχέση με το εκρηκτικό sex symbol που προβάλλουν τα ΜΜΕ. Η Δήμητρα δεν είναι από τις γυναίκες που θέλουν μόνο να περνάνε καλά, κάτι που της πρόσφερε ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος, αλλά λατρεύει το σύντροφό της και θέλει οικογένεια. Μόνο που εδώ υπάρχει το μεγάλο «αγκάθι» στη σχέση τους. Εκείνος δεν είναι και τυπικά χωρισμένος από την πρώην σύζυγό του, ώστε το όνειρο της γνωστής ηθοποιού να μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούσαν μάλιστα φήμες για τριγμούς στη σχέση τους, αν και εκείνοι φρόντιζαν να τις διαψεύδουν με κοινές εμφανίσεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκείνος είχε πάει στην πρεμιέρα της Δήμητρας στο Εθνικό Θέατρο και πριν από λίγο καιρό οι φωτογράφοι τούς συνέλαβαν σε μια κοινή τους έξοδο στο Γκάζι μαζί με τον 8άχρονο γιο του Αχιλλέα. Φαίνεται, όμως, ότι όλα αυτά ήταν «στάχτη» στα μάτια των καλοθελητών, που έβλεπαν πίσω από την ήρεμη ευτυχία τους ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πριν από μερικές μέρες η Δήμητρα μάζεψε όλα τα πράγματά της από την πολυτελή μεζονέτα του αγαπημένου της στα βόρεια προάστια, αν και πολλές φορές εδώ και μερικούς μήνες έμενε στη «Μ. Βρεταννία». Έτσι, κοιμάται πλέον στο σπίτι της μητέρας της στη Νέα Σμύρνη, όπως ακούγεται, ενώ κάποιοι λένε πως δεν θυμίζει πια την ευτυχισμένη κοπέλα που ζούσε τον έρωτά της. Η επιθυμία της για οικογένεια φαίνεται ότι «σκόνταψε» σε κάποια εμπόδια, παρόλο που, όπως διατείνονται οι ίδιες πηγές, ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος δεν χαλούσε χατίρι στην αγαπημένη του. Η έκκλησή της να γίνει μάνα και να έχει μόνιμα στο πλευρό της τον άνθρωπο που αγαπάει έπεσε στο κενό και έκανε το χάσμα των τελευταίων μηνών ακόμα πιο βαθύ και ο χρόνος θα δείξει αν θα αντέξουν να μείνουν χώρια. Πάντως, η Δήμητρα φέρεται να θέλει να ξεχάσει με εργασιοθεραπεία και κλείνει τα επαγγελματικά της πλάνα για τη συνέχεια, ενώ οι καλοθελητές ψάχνουν να προσάψουν νέα σχέση στο γοητευτικό κ. Βιγκόπουλο.