Μόνο φίλοι με το αφεντικό

04.06.2007
Τι τρέχει ανάμεσα στη Βάνα Μπάρμπα και το αφεντικό της, τον Δημήτρη Κοντομηνά; Σχόλια και κουτσομπολιά που κάνουν το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων μιλούν για μια στενή

Τι τρέχει ανάμεσα στη Βάνα Μπάρμπα και το αφεντικό της, τον Δημήτρη Κοντομηνά; Σχόλια και κουτσομπολιά που κάνουν το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων μιλούν για μια στενή, πολύ στενή σχέση, που ενδέχεται να καταλήξει σε επισημοποίηση. Άλλα λέει όμως, το δικό μας ρεπορτάζ.

Η εμφάνισή της στην απογευματινή ζώνη και η ανανεωμένη παρουσία της έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία στο τηλεοπτικό τοπίο. Άλλη μια εκπομπή τύπου Όπρα με παρουσιάστρια τη Βάνα Μπάρμπα και πρώτους καλεσμένους τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον Γιώργο Λιάνη τάραξε τα νερά της πρωτοκαθεδρίας της Τατιάνας Στεφανίδου, προβλημάτισε την Άννα Δρούζα, ανησύχησε τη Ράνια Θρασκιά, στεναχώρησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που έχει παράδοση στο είδος, και έδωσε ελπίδες στον Alpha για την αύξηση του τηλεοπτικού του μεριδίου τη συγκεκριμένη ώρα.

Το γεγονός ότι τόσους μήνες μετά η εκπομπή της συνεχίζεται και μάλιστα παίρνει και καλές κριτικές δεν συγχωρείται εύκολα. Το ίδιο και η ανανεωμένη ριζικά εμφάνισή της, που οφείλεται κυρίως σε μια δίαιτα που πρώτο το ΛΟΙΠΟΝ αποκάλυψε. Γι αυτό και οι κακές γλώσσες προσπαθούν να της προσάψουν διάφορα. Ακόμη και ότι η σχέση της με τον καναλάρχη κ. Δημήτρη Κοντομηνά είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Πιο juicy και «καυτό» κουτσομπολιό μπορείτε να φανταστείτε; Μια γυναίκα που έχει μεγάλο σουξέ στους άντρες και που εδώ και πολλά χρόνια αναζητά σύντροφο να «φλερτάρει» με την ιδέα μιας σχέσης με τον ισχυρό επιχειρηματία, που είναι και αυτός μόνος!

Για σενάριο Άρλεκιν δεν είναι άσχημο. Όμως, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Ψάξαμε, κάναμε το ρεπορτάζ μας και μάθαμε όλη την αλήθεια. Τι τρέχει, λοιπόν, με τη Βάνα Μπάρμπα και τον Δημήτρη Κοντομηνά;

Η ηθοποιός και ο καναλάρχης γνωρίζονται πολλά χρόνια και η σχέση τους βασίζεται σε αληθινά και αμοιβαία αισθήματα εκτίμησης.

Έχουν συνυπάρξει πολλές φορές σε παρέες και κοινές εξόδους, άλλοτε με τους εκάστοτε συντρόφους τους και άλλοτε με συνεργάτες.

Η Βάνα εργάζεται στον Alpha πολλά χρόνια. Ήταν μέλος της επιτροπής του «Dream Show», πρωταγωνίστησε σε αρκετές σειρές και τελευταία στο δημοφιλές «Αν μ αγαπάς» και όταν το πρόγραμμα του καναλιού άρχισε να διαλύεται στα εξ ων συνετέθη, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ζήτησε τη βοήθειά της.

Εκείνη, που είχε πάντα όνειρο να κάνει τη δική της τηλεοπτική εκπομπή και να εξαργυρώσει την αγάπη που της έχει το κοινό, είπε αμέσως το «ναι» κι έκανε τις προτάσεις της. Για να βοηθήσει την κατάσταση, δέχτηκε να ενταχθεί στη νευραλγική και δύσκολη πρώτη απογευματινή ζώνη και δεν σκέφτηκε στιγμή να ζητήσει κάτι πιο αβανταδόρικο και εύκολο, όπως prime time ή νυχτερινή εκπομπή. Το κανάλι της ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη δίνοντας μια ικανή δημοσιογραφική ομάδα και τη στήριξε με διαφήμιση και προβολή.

Το γεγονός ότι τα νούμερα δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά, δεν κρίθηκε αρνητικό, διότι, ούτως ή άλλως, ο Alpha διανύει ακόμη μια μεταβατική περίοδο. Όπως ήταν φυσικό, πήραμε και την ίδια στο τηλέφωνο και της ζητήσαμε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται. «Δεν έχω να πω τίποτα γι αυτά. Ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου και όλα τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν. Είναι αστείο να λέγονται τέτοια πράγματα», μας είπε.