Η αρχόντισσα και το παλικάρι

01.06.2007
Εκείνη είναι νέα, ωραία και πολύ πλούσια. Εκείνος νέος, γοητευτικός και πολλά υποσχόμενος. Η Ελμίνα, κόρη του «αυτοκράτορα των επιχειρήσεων» Δημήτρη Κοπελούζου

Εκείνη είναι νέα, ωραία και πολύ πλούσια. Εκείνος νέος, γοητευτικός και πολλά υποσχόμενος. Η Ελμίνα, κόρη του «αυτοκράτορα των επιχειρήσεων» Δημήτρη Κοπελούζου, και ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος είναι οι πρωταγωνιστές του πιο «καυτού» love story που αυτές τις μέρες κάνει το γύρο της κοσμικής Αθήνας και όχι μόνο.

Μπορεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο παπαράτσι φωτογραφικός φακός να συνέλαβε το ζευγάρι στην εξόρμησή του στη Μύκονο, λίγοι όμως γνωρίζουν ότι μία εβδομάδα πριν ο Κωνσταντής είχε γνωρίσει τους γονείς της Ελμίνας, όχι επί ελληνικού εδάφους, αλλά στο Μόντε Κάρλο!

Το ζευγάρι, όπως μας εμπιστεύονται καλά πληροφορημένες πηγές, εθεάθη στο Μόντε Κάρλο, όπου η οικογένεια Κοπελούζου διατηρεί εντυπωσιακότατη έπαυλη και όπου πηγαίνει όσο πιο συχνά μπορεί με τη θαλαμηγό τους «Εl Chris».

Η αλήθεια είναι ότι μόλις ξεκίνησε να διαρρέει στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση του ειδυλλίου μείναμε όλοι άφωνοι, αφού ο Κωνσταντής από τον Απρίλιο και μετά δεν φαινόταν να θέλει να ξαναμπεί σε μια σοβαρή σχέση μετά τον πρόσφατο απρόσμενο χωρισμό του μόλις πριν από ενάμιση μήνα έπειτα από σχέση ενός χρόνου από τη Λήδα Ματσάγγου. Το ζευγάρι που καθ όλη τη διάρκεια του δεσμού τους φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι επιβεβαίωσαν ότι πλέον ακολουθούν χωριστούς δρόμους, αφού στην εκδήλωση για τα βραβεία «Γυναίκες της χρονιάς» κάθισαν σε διαφορετικά τραπέζια και παρόλο που μίλησαν πολύ εγκάρδια μεταξύ τους ήταν φανερό ότι έλειπε ο έρωτας. Τότε όλοι μιλούσαν για ένα χωρισμό που δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί, φαίνεται όμως ότι διαψεύστηκαν, αφού εδώ και τρεις εβδομάδες την καρδιά του γοητευτικού συμβούλου προγράμματος του καναλιού της Κάντζας έχει κλέψει για τα καλά η 24χρονη θυγατέρα του Δημήτρη Κοπελούζου.

Ο ρόλος του Σάκη και του Πάρη!
Ψιθυρίζεται μάλιστα ότι συνδετικοί κρίκοι της γνωριμίας τους δεν ήταν άλλοι από τον Σάκη Ρουβά και τον Πάρη Κασσιδόκωστα! Ο Πάρης είναι κολλητός φίλος του αδερφού της Ελμίνας Χρήστου, ενώ υπήρξαν και συνέταιροι πριν από 8 χρόνια όταν άνοιξαν το «Εnvy» στο Σόχο του Λονδίνου και διοργάνωναν θεματικά πάρτι όπου έπαιζαν Έλληνες d.js. Όπως όλοι γνωρίζουν,

ο Κασσιδόκωστας junior έχει κρατήσει πολύ λίγες επαφές με την Ελλάδα. Ανάμεσα στους κολλητούς του βρίσκεται και ο Κωνσταντής, πρώην στενός συνεργάτης του Ηλία Ψινάκη. Εκείνος όμως που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο ειδύλλιο φαίνεται πως ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Μέσω της ενεργούς συμμετοχής της σε φιλανθρωπική οργάνωση του Λονδίνου η Ελμίνα είχε οργανώσει πριν από 3 χρόνια μια εκδήλωση στο «Κensigton Ρalace», όπου ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε παρουσία του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ, μελών της βασιλικής οικογένειας και πολλών άλλων επωνύμων.

Η αφορμή εκείνη ήταν αρκετή για να γνωριστεί με το μάνατζερ εξ απορρήτων του Σάκη Ρουβά Κωνσταντή Σπυρόπουλο.

Τρία χρόνια μετά, παρέα με κοινούς γνωστούς τους σε μια κοινή τους έξοδο στο Λονδίνο, ξαναβρέθηκαν και δεν άργησε να έρθει ο κεραυνοβόλος έρωτας.

Λίγα λόγια για την Ελμίνα
1. Η μοναχοκόρη του Δημήτρη Κοπελούζου έχει μια μεγάλη αγάπη, το χορό. Μάλιστα, ξεκίνησε από την ηλικία των 6 μπαλέτο. Στο μοντέρνο χορό έχει πάρει όλα τα διπλώματα, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι αν δεν υπήρχαν οι επιχειρήσεις του μπαμπά της, σκεφτόταν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χορό.

2. Είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών και σπούδασε χρηματοοικονομικά στο City University του Λονδίνου.

3. Υπήρξε μαζί με τη Χρυσάνθη Λαιμού υπεύθυνη του νεανικού τμήματος του φιλανθρωπικού οργανισμού «Life Action Τrust».

4. Προηγούμενη μοναδική μακροχρόνια σχέση της ήταν αυτή με το συμμαθητή της Δημήτρη, με τον οποίο υπήρξαν μαζί από τα εφηβικά τους χρόνια.